imah » wartos » Switch ngaluncurkeun TV Production-as-a-Service dumasar-awan pikeun nganteurkeun platform produksi langsung industri anu paling fleksibel sareng komprehensif

Switch ngaluncurkeun TV Production-as-a-Service dumasar-awan pikeun nganteurkeun platform produksi langsung industri anu paling fleksibel sareng komprehensif


AlertMe

Nyandak produksi langsung ka méga pikeun nyusun paménta pikeun produksi jauh tina TV langsung, acara virtual sareng papacangan média sosial

New York - 00:01 EDT, 28 Mei 2020 - Pindah ka, platform pikeun produksi sareng pangiriman video langsung global, parantos diluncurkeun MIMiC, tawaran produksi produksi-sakumaha-a-jasa dumasar-awan anu masihan panyiar, jasa streaming, Panyekel hak sareng usaha aksés kana kamampuan produksi jauh pikeun acara live sareng virtual tina sadaya ukuran. Produsén kontén ayeuna tiasa ngungkabkeun gabungan unik Switch tina kamampuan produksi awan tangkas sareng jangkauan jaringan global pikeun nyampékeun biaya-pamatuhan paménta pikeun produksi kualitas siaran anu efisien sareng fleksibel sareng pikeun média sosial pikeun acara langsung.

"Cloud Production-as-a-Service ngagaduhan sinergi anu kuat sareng jasa produksi tradisional sareng REMI anu tos aya. Peluncuran MIMiC negeskeun étika The Switch pikeun mastikeun tingkat jasa anu henteu cocog sareng masihan ka palanggan pikeun ngahasilkeun sareng nganteurkeun kontén anu kualitas luhur di mana waé aya di dunya. Layanan ieu langkung pas dina waktos ngahijikeun dunya pikeun balik olahraga & hiburan langsung, tapi sami sadar kana kawajiban énggal urang pikeun perjalanan sareng jarak sosial anu terbatas, ”saur Eric Cooney, Présidén sareng Kapala Édisi Édisi The Switch.

Peluncuran MIMiC ngagambarkeun kanyataan yén, dina dunya multidevice, pamirsa henteu deui terikat ka layar TV pikeun ningali olahraga atanapi kontén langsung anu sanés. Aliran sareng média sosial beuki nyukcruk pamiarsa panampil. Hiji di lima peminat olahraga di sakumna dunya ayeuna milarian eusi dina média sosial - uptick tina 45 persén dina tilu taun ka pengker, nurutkeun GlobalWebIndex. Dina waktos anu sami, panyekel hak milarian cara pikeun langkung éfisién pikeun nyumponan paménta hirup anu teu sarat pikeun eusi langsung.

"MIMiCempowers para nasabah TV sareng perusahaan pikeun ngamangpaatkeun kasempetan pendapatan anyar sareng ngahontal pamirsa langkung seueur platform," saur Robert Szabo-Rowe, Wakil Présidén Senior The Switch's Manajemén Produk. "Liga olahraga sareng produsén acara gedé sanésna bakal nyandak kauntungan tina kalenturan tambahan. pikeun nganteurkeun livestreams sareng eusi rangkep ka média sosial, bari modél tipeu ultra-tangkas ieu, panawaran ogé nepi ka tungtung ogé nyayogikeun perusahaan kami sareng kustomitas sports pikeun fleksibilitas, skalable produksi produksi anu gampang tiasa adaptasi kana sajumlah format acara. ”

MIMiC ngirimkeun genah tina jasa tungtung-to-end lengkep, sareng sayogi salaku palanggan on-demand 'fléksibel' tawaran-a-Service 'anu ngalebetkeun kontribusi IP-video jauh, produksi sareng alat clipping, sareng distribusi. Kitu ogé nyayogikeun pertambangan dina média sosial, tambihan panganyarna pikeun portopolio The Switch ngabuka produksi produksi siaran kualitas pikeun produksi olahraga anu langkung alit, acara olahraga khusus sareng ad-hoc atanapi produksi acara live-off, ngahapus biaya sareng pajeulitna anu tiasa nguatkeun tradisional modél produksi.

Sadaya aspek aliran kerja produksi, tina nyunting sareng nyiptakeun grafik, dugi ka komérsial sareng dibahas, dipayunkeun di méga, sedengkeun distribusi ngalangkungan jasa top-the-top (OTT) atanapi The Switch inti network mastikeun live stream tiasa ngahontal pamirsa global. dina platform pilihan maranéhanana. Fitur utama kalebet dukungan kanggo data data olahraga, konektipitas kontribusi, alat encoding kontribusi, distribusi program sareng staffing produksi.

"Jasana diperyogikeun - salawasna sayogi sareng henteu kedah buku - janten tiasa pikaresepeun," catetan Szabo-Rowe. "Kanggo palanggan anu parantos ngagunakeun jaringan transmisi kami, urang tiasa mulus ngeusian konténna kana méga supados parantos siap dianggo di sakuliah produk digital sékundér sareng média sosial. Switch ayeuna mangrupikeun panyadia jasa kanggo produksi langsung di sakuliah spéktrum format pinuh acara - tina tontonan olahraga global pikeun acara live esoteric. "

Ngeunaan Pindah The

Di dunya anu dibungkus aksi produksi video langsung sareng pangiriman, The Switch nyaéta sok aya sareng sok aya - netepkeun patokan industri pikeun kualitas, réliabilitas sareng tingkat jasa anu henteu cocog. Diadegkeun dina taun 1991 sareng kantor pusat di New York, The Switch parantos ngahubungkeun para pamirsa di sakumna dunya pikeun hirup kajadian salami tilu puluh taun, nyangking aranjeunna hoyong eusi dina TV linear, paménta sareng streaming streaming - dina sababaraha layar sareng alat.

Platform produksi komprehensif kami nyampur jasa sélulér sareng jarak jauh pikeun ngamajukeun para nasabah pikeun moto sacara efektif, ngédit sareng paket anu nyayogikeun sinyalna live anu séhat. Jaringan kiriman kami ngahubungkeun fasilitas produksi kalayan 800+ produsén eusi pangedar pangbadagna, distributor, sareng tempat olah raga sareng acara, sacara mulus nyambungkeun hak-hak, siaran, platform streaming, toko média sareng jasa wéb - sareng ngahurungkeun kontén langsung di sakuliah dunya.

www.theswitch.tv


AlertMe