imah » wartos » Saluareun: newak gerak stunning ku Vicon pikeun Quantic Dream

Saluareun: newak gerak stunning ku Vicon pikeun Quantic Dream


AlertMe

investasi Quantic Dream di tambahan kaméra 28 Vicon T160 nyandak beredar raray newak realisme kaulinan video anyar, Cicih: Dua jiwa Oxford, 08 Oktober, 2013 Vicon, spesialis téhnologi gerak newak keur industri hiburan, pertahanan, sains hirup tur rékayasa, ngumumkeun kiwari yen T-Series sistim gerak newak na ieu dipaké dina video hotly diantisipasi [...]


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

Leave a Reply

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!