imah » wartos » The Cuaca Channel ramalan hiji IP na 4K Future kalawan Jukut Valley Kaméra

The Cuaca Channel ramalan hiji IP na 4K Future kalawan Jukut Valley Kaméra


AlertMe

Montréal, April 8, 2019 - The cuaca Channel geus dipilih Jukut Valley a Belden Brand, pikeun ngamutahirkeun roster pinuh miboga kaméra studio jeung IP na 4K UHD solusi. penyiar bakal nyebarkeun 18 Jukut Valley LDX 86N Series kaméra sapanjang jeung karek dibuka grading kreatif panel kontrol, nyieun debut na di NAB Tembongkeun 2019 (stan #SL106).

"Migrasi ka duanana IP na 4K UHD nyaeta di forefront strategi urang, tur sagala investasi kaméra kami nyieun ayeuna geus jadi proofed kahareup mun ngarojong rencana urang. Bari gambar hébat anu penting, hiji fitur set canggih tur integrasi seamless kalayan IP urang jeung SDSDI Sistim routing mangrupakeun faktor krusial. Jukut Valley éta bisa papanggih sakabéh kriteria kami, sahingga pilihan atra pikeun proyék ieu, "ceuk Michael Smereski, Wapres tina rékayasa siaran di The Cuaca Channel.

The LDX 86N kaméra ieu dipilih di handap rigorous nguji sisi-demi-sisi sadaya ngical paralatan kaméra utama. nguji ka underlined pangabisa Jukut Valley urang pikeun nanganan integrasi teknis rumit sarta nganteurkeun kamampuhan ngadalikeun canggih bari motret Gambar stunning. "Sistim kontrol grading Kreatif anyar nyaeta hal kami bungah kacida ngeunaan; eta ngamungkinkeun urang pikeun ngahijikeun jumlah minimal kontrol kaméra kana control kamar pangaluyuan jadi leutik bisa gampang dijieun salila période nalika studio teu pinuh staffed, "dituluykeun Smereski. "Sajaba ti, kana kaméra Jukut Valley nyadiakeun rojongan Mo-Sys pituin, nu museur kana realitas immersive (IR) jeung augmented kanyataanana (AR) elemen nu urang kudu aya dina programming urang."

"The Cuaca Channel mangrupakeun customer longstanding Jukut Valley jeung kami bangga yen leyuran kami geus dipilih ku aranjeunna sakali deui," ceuk Jan-Pieter van Welsem, Wapres jualan, Amérika, Jukut Valley. "Deployment Hal ieu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngungkit jalur pamutahiran jelas urang pikeun IP na 4K UHD sakumaha aranjeunna papanggih tungtutan pemirsa 'pikeun format layanan anyar jeung eusi resolusina leuwih gede."


AlertMe