imah » wartos » SciFi pondok Zero Shot on URSA Mini Pro meunang Tribeca Film Festival Premiere

SciFi pondok Zero Shot on URSA Mini Pro meunang Tribeca Film Festival Premiere


AlertMe

Fremont, CA - May 20th, 2019 - Blackmagic Desain ayeuna parantos ngumumkeun yén "Zero," pondok fiksi ilmiah anyar tina diréktur panulis Inggris duo The Brothers Lynch, ditembak dina URSA Mini Pro. Béntang Game of Throne's Bella Ramsey, "Zero" parantos di New York salaku bagian tina lineup Film Tribeca taun ieu sareng bakal ngaleupaskeun Éropa di SciFi London.

Pilihan pikeun nembongkeun téma apokaliptik pilem ngaliwatan camerawork na, Keith sareng David Lynch gawé bareng sareng cinematographer Adam Etherington anu kridit kalebet "Gwen," sareng "Poldark."

"URSA Mini Pro mangrupikeun pilihan anu cocog," saur David. "Bahkan dina anggaran indie, éta hartosna urang tiasa nampi mangpaat tina gambar urang ku cara moto dina bahan baku. Urang ngalaman seueur nembak épék visual kusabab sifat genre, sareng syuting dina kaméra anu resolusi pinuh ngamungkinkeun urang ngawasa aranjeunna dina 10 bit DPX kanggo kalenturan sareng akurasi anu langkung ageung dina produksi pos. "

Numutkeun ka Adam, faktor formulir hampang URSA Mini Pro ngaktifkeun tim kanggo nyumponan pamariksaan sét Zero anu unik. "Pondokna biasana ditembak di imah kolot anu indah ieu, anu mangrupikeun jalanan sareng hiji panjara pikeun karakter," jelasna.

"Kami awalna ngabahas pilem anu diputerkeun dina slaider sareng boneka, kumaha ogé meunteun bumi pisan. Sabalikna, urang milih némbak bagéan anu penting dina taktak. Kami milih set kanggo MK2 Zeiss Superspeeds anu masihan kami sajumlah panjang fokus. Dina T1.3, gelas éta saé sareng gancang sareng masihan kami gambar anu langkung lembut anu langkung alusna jeung kahayang pikeun panongton ngarasa caket kana karakter pimpinan. "

Tim ogé utamina damel sareng pakét leutik tina 2.5k sareng sumber sinar panonpoé 4k HMI dotted di sekitar lokasi luar. Ieu mangrupikeun mangrupikeun pilihan kreatif, sareng ogé dirancang pikeun maénkeun kakuatan sénsor kaméra, dumasar kana naon anu bakal diajar dina nguji.

"Nalika kami nembak tangan, éta penting pikeun masihan direksi kabébasan pikeun pindah tanpa kasihatan relighting," Adam terus. "Kami mutuskeun pikeun nyebarkeun éksternal tina jandéla sareng maénkeun sumber langsung. Ieu nyiptakeun lampu panunjuk arah anu kuat sareng ngawenangkeun awak sareng nyiar kabebasan ngalih, bari ningkatkeun raos claustrophobia ku ngaleungitkeun dunya luar ti pandangan.

Kami lereskeun kadorong URSA Mini Pro kana wates na. Jinis na lintasan dinamis ngamungkinkeun urang ngeksploitasi kanyataan kami bakal meunang gulung gancang dina sorot anu penting pikeun nyumputkeun dunya exterior. Kami teras ogé ngagaduhan kabébasan kreatif pikeun ngeusian négatip dina rohangan pikeun ngabungkus sareng ngabentuk lampu. "

Langit salaku bagian tina saluran DUST SciFi, pondokna ayeuna dikembangkeun ku ilaing kana pilem panjang fiturna sorangan.

Pencét Fotografi

Poto produk tina Blackmagic URSA Mini Pro sareng anu sanésna Blackmagic Desain produk nu aya di www.blackmagicdesign.com/media/images.

kira-kira Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe