imah » jobs » Senior Video produser

Bubuka proyék: Produsén Video Luhur


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Hulu
location: Santa Monica CA US
Belajar dina Premiere Pro CC, Alat Pro, Saatos Balukar, sareng Photoshop. Tim Produksi Hulu's Video nuju janten Produsén Video senior anu bakal janten…

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)