imah » wartos » SES Milih Telestream SDI / IP Waveform Monitor & QC di Pusat Playout Dioperasikeun jarak jauh Anyar

SES Milih Telestream SDI / IP Waveform Monitor & QC di Pusat Playout Dioperasikeun jarak jauh Anyar


AlertMe

Kota Nevada, California, 7 April 2021 - Panyayogi solusi konektipitas kontén global SES geus dipilih Telestream pikeun nyayogikeun sistem waktos, monitor gelombang sareng téknologi kontrol kualitas (QC) ka pusat siaran jarak jauh anu anyar di Stockley Park, Greater London.

Salaku bagian tina jasa anu dikirimkeunna, Telestream nyayogikeun generator sinkronisasi SPG8000A na kanggo aplikasi waktos sistem sapanjang pusat playout énggal. Salaku tambahan, monitor gelombang gelombang PRISM SDI / IP na dianggo pikeun sadaya monitoring video sareng aplikasi QC sapanjang aliran kerja distribusi pusat.

Pusat siaran anyar SES nyayogikeun infrastruktur playout pikeun saluran TV linier sareng sanggup ngadukung HD format sareng jasa HDR. Sanaos pusat data anu dumasarkeun di London, manajemén jaringan dioperasikeun ku tim SES di Munich. Telestream produk maénkeun peran kritis dina nyieun solusi anu dikokolakeun jarak jauh tiasa hirup sareng mastikeun aliran kerja anu lancar.

Dina raraga ngatur sareng ngajaga waktos sistem anu akurat, SES milih generator SPG8000A singkronisasi sareng unit parobihan ECO8000. Firmware anu anyar dileupaskeun ngamungkinkeun operasi jauh pinuh ku antarbeungeut pangguna wéb, penting pisan pikeun operasi jarak jauh kalebet parobahan sumber jam antara primér sareng cadangan. Kombinasi produk ieu ngamungkinkeun tim SES di Munich pikeun ngalihkeun sumber waktos jaringan atanapi panarima GPS jarak jauh tanpa kedah di tempat di London pikeun ngalakukeun tugas manajemén kritis sareng ngadukung.

Salaku tambahan, SES milih monitor gelombang gelombang PRISM salaku alat utami pikeun monitoring kualitas sinyal SDI sareng analisis pidéo jero. Telestream"NoVNC Access" ngamungkinkeun insinyur di Munich pikeun jarak jauh ngoperasikeun sareng ningali sadaya fungsi PRISM ngalangkungan konéksi peramban.

"Nalika kami ngembangkeun platform PRISM, tujuan utami nyaéta pikeun ngabantosan palanggan kami ngungkulan un-chartered futures UHD sareng IP basis infrastruktur," koméntar Charlie Dunn, Wakil Présidén Senior, Tek Business Unit di Telestream. "Ku ngagunakeun pendekatan 'parangkat lunak ditetepkeun' ieu ngamungkinkeun urang adaptasi sareng arah industri ku damel caket sareng anu ngadopsi mimiti sapertos SES. Mimiti janten jelas yén aksés jauh mangrupikeun panyewa konci pikeun transisi IP konsumén ieu sareng, salaku hasilna, aksés jauh ti UI PRISM ngalangkungan jaringan parantos janten salah sahiji kamampuan anu paling dihargaan. "

Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!