imah » wartos » DTC Broadcast announces partnership Amérika Kalér jeung Wave Tengah

DTC Broadcast announces partnership Amérika Kalér jeung Wave Tengah


AlertMe

NAB 2019, Las Vegas, Wave Tengah Booth C6934: DTC Broadcast dinten ngumumkeun hiji partnership Amérika Kalér formal sarta éksténsif kalawan dumasar AS Wave Jawa Tengah, a panyadia utama kaméra siaran jeung transmisi téknologi nirkabel.

Gelombang Tengah specializes di nyadiakeun solusi RF tinggi tungtung pikeun tempat olahraga utama sakuliah Amérika Kalér. partnership kasebut terstruktur dina cara nu mere Wave aksés pinuh Tengah kana portopolio produk DTC. téhnologi DTC urang OEM bakal neruskeun dipaké dina portopolio produk Wave Tengah urang, nyadiakeun pasar Amérika Kalér jeung jualan régional jeung rojongan, bertulang ku kaahlian RF vast Wave Tengah urang.

General Manajer gelombang Tengah urang Tom Doyle, ngomong, "Pedah keur sanggup gancang ngajual, layanan sarta ngarojong kawasa, téknologi ieu ogé-dibuktikeun sakuliah Amérika Kalér bakal badag pikeun fans produk nirkabel profésional gelombang Tengah sarta DTC urang".

Aya pamancar DTC sarta téknologi siaran sejen bakal laun jadi ulang branded di Amérika Kalér ngeunteung kana pergaulan anyar kalawan Wave Tengah. The showcase publik resmi munggaran pikeun partnership jeung produk anu aya di NAB 2019 di ditandé C6934 na C1108.

DTC Wawakil Présidén, Broadcast Penjualan, JP Delport ngomong, "partnership Ieu kalawan Wave Tengah henteu ukur salah sahiji ngajual produk, tapi ogé nyadiakeun rojongan customer kelas dunya. Gelombang Tengah kiwari boga leungeun utama di augmenting tur dilegaan roadmap téhnologi kami kalawan solusi langkung tailored pikeun nyocogkeun rupa pasar nu aya dina Amérika Kalér. partnership mangrupa milestone utama dina pertumbuhan nu aktip terus kasuksésan DTC Broadcast di sakuliah dunya. "

Gelombang Tengah Eksekutif Wawakil Présidén, Aom Sangiovanni, concurs, "konsumén Amérika Kalér pamenta téhnologi motong-ujung, merlukeun solusi custom sarta nyangka nilai alus keur investasi maranéhanana. partnership anyar ieu kalayan DTC Broadcast baris nganteurkeun kana tungtutan ieu jeung sangkan leuwih. Ku ngagabungkeun kaunggulan duanana pausahaan urang ', urang hadé bisa ngawula siaran Amérika Kalér jeung téhnologi kelas dunya sarta sanggeus-jualan jasa aranjeunna pantas. "

###

Ngeunaan DTC Domo Broadcast - Broadcasting tanpa wates

DTC Broadcast (Domo taktis Communications) Nyaeta di forefront téknologi komunikasi siaran nirkabel. DTC geus ngembangkeun téknologi motong-ujung na kanggo pasar siaran nyadiakeun kauntungan teknis na operasional nyata yen empower pamaké pikeun disiarkeun tanpa wates. A supplier-kelas dunya Tumbu nirkabel global jeung pamimpin di revolusi teknologi nirkabel MPEG4, DTC nawarkeun kualitas luhur, DVB-T low-reureuh siaran sistem pamancar / panarima tur solusi IP dirancang husus for ngumpul warta éléktronik, luar siaran, satelit newsgathering, motor jeung olahraga ekstrim sinyalna, ngawaskeun widang dibabawa tur video mantuan aplikasi.

Dijieun ku pangalaman leuwih ti 50 taun 'dina militer jeung panjagaan pasar, DTC urang kauntungan portopolio siaran ti ultra luhur kualitas ngawangun sarta ruggedness pasar ieu merlukeun.

Kanggo inpo nu leuwih www.domobroadcast.tv

Ngeunaan Wave Tengah - RF Leyuran keur nasabah paling nuntut

Gelombang Tengah nyadiakeun solusi RF-kelas dunya keur di-imah tempat olahraga, hiburan jeung pasar Broadcast. CEO Jeff Winemiller, kalawan leuwih 35 taun pangalaman Broadcast diadegkeun RF Jawa Tengah, nu engké robah jadi parusahaan urang ayeuna.

Di Wave Tengah, urang dianggo raket jeung klien kami sarta dina sababaraha kasus, urang dipenta pikeun nyadiakeun solusi custom pikeun minuhan pasaratan maranéhanana. Simkuring bangga Sunan Gunung Djati dina keur parusahaan dinamis nu bisa nawiskeun ampir wae solusi pikeun nyocogkeun pangabutuh customer urang. Sababaraha kali, urang dipenta sangkan nu teu mungkin, mungkin. Ieu pendekatan unik urang nu ngamungkinkeun urang pikeun nganteurkeun kana jangji kami nyadiakeun mutlak sistem wireless RF pangalusna pasar sarta sanggeus layanan jualan, bar nanaon.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, tingal www.wavecentralrf.com

inquiries Media

DTC, Communications
Elaine Wilde
727-471-6921
[EMAIL PROTECTED]

Manor Marketing
Jennie Marwick-Evans
+ 44 (0) 7748 636171
[EMAIL PROTECTED]


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!