imah » jobs » siaran Insinyur

Bubuka proyék: Broadcast Insinyur


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Liga Maén Bal Nasional
location: Culver Kota CA US
Pangertosan panata produksi sareng panggunaanna di lingkungan produksi. Kaahlian - Sistem Broadcast….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)