imah » jobs » siaran Insinyur

Bubuka proyék: Broadcast Insinyur


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: NBCUniversal
location: Newton MA US
Broadcast Engineer tanggel waler pikeun ngadalikeun kontrol kualitas siaran, dukungan téknis pangguna, sareng instalasi alat / pangropéa / perbaikan anyar dina merek ...

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)