imah » jobs » siaran Insinyur

Bubuka proyék: Broadcast Insinyur


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: NBCUniversal
location: Newton MA US
Broadcast Engineer tanggel waler pikeun ngadalikeun kontrol kualitas siaran, dukungan téknis pangguna, sareng instalasi alat / pangropéa / perbaikan anyar dina merek ...

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)