imah » jobs » Insinyur Media Associate, Broadcast

Pembukaan proyék: Insinyur Media Associate, Broadcast


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Blizzard Hiburan
location: Irvine CA US
Ngalatih sareng ngabantosan pangguna dina standar Broadcast & Production Production. Pangertian kuat ngeunaan alur média sareng Produksi Pasang dina Broadcast.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!