imah » wartos » Broadcast Pix Talks Talk Live-based Live Production di MTE2019

Broadcast Pix Talks Talk Live-based Live Production di MTE2019


AlertMe

Chelmsford, Massa - 18, 2019 - Broadcast Pix ™ bakal nunjukkeun solusi produksi terpadu na sareng mingpin sési pendidikan gratis dina produksi live dumasar awan di minggu hareup nalika Media Technology Expo. Kajadian gratis anu dilakukeun ku Advanced Broadcast Solutions, bagian tina Media Code Media, MTE2019 dimimitian di Fremont Studios di Seattle tanggal Séptémber 24, sareng pindah ka Leftbank Annex di Portland, Ore., Dina Séptémber 26.

Dina dua dinten acara, Chuck Williamson ti Broadcast Pix bakal ngajalajah kamajuan anyar dina control-over-IP anu parantos ngajantenkeun produksina basis jauh kalayan ngagunakeun internét umum. Broadcast Pix Commander ™ dijalankeun dina browser wéb umum, ngamungkinkeun kontrol layar demek sadaya aspék produksi langsung, tina kontrol kaméra sareng ngalih kana grafik sareng streaming. Gandeng sareng media Broadcast Pix unik makro sadar, sababaraha fungsi sareng elemen média tiasa ditambangan babarengan sareng dikontrol tina hiji kancing, nyederhanakeun UI sacara nyirorot.

Ngeunaan Broadcast Pix
Diadegkeun dina 2002, Broadcast Pix nawiskeun toolet lengkep anu diperyogikeun pikeun nyieun program anu hébat, terpadu sacara elegan sareng gampang dianggo. Solusi produksi terintegrasi kami gaduh téknologi kontrol anu dipatenkeun sareng téknologi automasi, ditambah ékosistem BPNet anu nyayogikeun biaya anu efektif, jasa awan aman pikeun cadangan, kontrol, sareng kolaborasi. Broadcast Pix reueus ngagaduhan langkung ti pamaréntah 5,000, siaran, acara live, sareng palanggan radio visual di langkung ti nagara 100. Diajar langkung di broadcastpix.com.


AlertMe