imah » wartos » Broadcast Pix ngumumkeun lokasi kantor anu énggal

Broadcast Pix ngumumkeun lokasi kantor anu énggal


AlertMe

Broadcast Pix, siaran live-unggul siaran penghargaan, sareng perusahaan streaming nembé ngalih ka kantor anyar, anu lokasina di 141 Middlesex Road di Tyngsboro, Massachusetts.

"Énggal! Lokasi énggal kami langkung seueur kalayan Broadcast Pix 2.0 - langkung seueur kantor, pasamoan, sareng rohangan pamikiran kalayan manufaktur anu kurang fisik.

Nalika kami transisi ka ngirimkeun langkung seueur perkakas streaming dumasar software, sapertos RadioPix ™ sareng StreamingPix ™ sareng-terasan nyambut damel, kami peryogi ruang kreatif kalayan konektipitas anu langkung saé sareng hal-hal sapertos ningkatna kamampuan méja panas ", saur Graham Sharp, CEO. "Mmm, ambeu cet seger - urang moal tiasa ngantosan dugi ka uih deui ka sababaraha rasa normalitas nalika urang bakal ngagaduhan pesta pambuka pikeun klien lokal, palanggan, sareng panyadia kami!"

Alamat Anyar Broadcast Pix
141 Middlesex Rd.
Tyngsboro, MA 01879
Amérika Sarikat

Sadaya nomer telepon sareng alamat email tetep sami, ogé situs wéb sareng akun média sosial.

Punten ngapdet rékaman anjeun pikeun ngagambarkeun inpormasi kontak anyar sareng petunjukkeun sadaya korespondensi hareup kana alamat anyar di luhur.

Pariksa kami kaluar online: kunjungan www.broadcastpix.com.

# # #


AlertMe