imah » wartos » Broadcast Pix ngumumkeun Pembiayaan 0% dina Sistem StreamingPix

Broadcast Pix ngumumkeun Pembiayaan 0% dina Sistem StreamingPix


AlertMe

(July 29, 2020)

Broadcast Pix ™ ngumumkeun hiji gawé bareng sareng North Star Leasing pikeun nawiskeun pembiayaan pembiayaan kompetitif kanggo sajumlah solusi na.

Pamitraan kasebut ditajong ku Pakét Promosi Usum Panas tina pembiayaan 0% StreamingPix, produksi live lengkep, sareng streaming streaming.

Kéngingkeun sadaya anu anjeun peryogikeun kanggo ngalaksanakeun acara langsung, rapat, kuliah, atanapi jasa ibadah sakedik $ 271 per bulan.

Rincian Panawaran *

  • 0% Pembiayaan
  • 24-sasih mayar
  • Pembayaran Turun sareng ngolah biaya pikeun ngamimitian ngajakan
  • $ 1 pamésan di ahir istilah

* Sadaya aplikasi tunduk kana persetujuan kiridit. Tawaran ditungtut 31 Oktober 2020.

 Pembiayaan kompetitif ogé sayogi pikeun nyiarkeun panawaran Broadcast Pix tina solusi produksi terintegrasi dipundutkeun.

"Kemitraan urang sareng Leasing Star Kalér nyayogikeun padagang sareng konsumén kami sareng pilihan anu fleksibel, ngamungkinkeun aranjeunna kéngingkeun solusi siaran langsung sareng streaming anu diperyogikeun pikeun sacara efektif komunikasi pesen na dina waktos anu sesah ayeuna," saur Graham Sharp, CEO, Broadcast Pix.

Kanggo inpo nu langkung seueur ngeunaan pilihan pembiayaan Broadcast Pix, klik di dieu.


# # #


AlertMe