imah » diulas » Broadcasters Bisa Nyiptakeun Seueur Anu Ngalakukeun Cerita Visual Sareng Studio Vizual Vizual

Broadcasters Bisa Nyiptakeun Seueur Anu Ngalakukeun Cerita Visual Sareng Studio Vizual Vizual


AlertMe

Upami anjeun panyipta kontén damel dina industri siaran, maka éta henteu heran pikeun nyatakeun kumaha carita utama pikeun merek anjeun sareng pamiarsa anu anjeun bagikeun. Unggal panyipta kontén dina industri siaran ngagaduhan carita anu diceritakan, sareng kontén visual anu aranjeunna ciptakeun nyaéta kendaraan anu sampurna dina ngabagi pangalaman éta ku target pamiarsa. Tapi kumaha upami penyiar tiasa ngadamel carita-caritaana langkung narik pikeun pamirsa? Kumaha upami aranjeunna tiasa hirup deui? Nya, anu mana Vizrt datang kana gambar na maya Studio mangrupikeun alat anu sampurna pikeun ngajantenkeun pangalaman visual tina carita-carita anu langkung nyata pikeun pamirsa.

kira-kira Vizrt

Kusabab 1997 Vizrt (Visualisasi dina Real-Time) parantos panyayogi dunya alat pakakas carita visual pikeun panyipta kontén média dina industri siaran, olahraga, digital, sareng industri. Perusahaan nawiskeun solusi dumasar-software dumasar pikeun grafis nyata-waktos 3D, playout video, studio otomatis, analisis olahraga, manajemén asét média, sareng alat cariosan wartawan. Carita anu dicritakeun ku Vizrt palanggan sapopoé ngahontal langkung ti tilu miliar jelema, sareng éta kalebet perusahaan média sapertos CNN, CBS, Néglasari, Fox, BBC, BSkyB, Langit Olahraga, Al Jazeera, NDR, ZDF, Star TV, Network 18, Tencent, sareng seueur deui.

Vizrt maya Studio

Mesin Viz, Viz Virtual Studio mangrupikeun standar global sareng produser pikeun sét virtual live sareng produsén kanyataanana nambihan. Virtual diatur (VS) sareng kanyataan kanyataanana (AR) parantos di payuneun Kang Virtz inovasi, anu teraskeun ngudag nalika datang ka poténsi wates naon anu mungkin. Virtz ngalengkepan ieu ngaliwatan gabungan workflows newsroom cekap pikeun wartawan, ngahijikeun sareng sistem pelacak maju, sareng nyayogikeun mesin grafik anu paling kuat di dunya sareng server playout video.

nu Viz Virtual Studio mikeun produser kemungkinan anu henteu terbatas dina caritaan, henteu paduli ukuran studio. Virtual Studio ngamungkinkeun produser nyiptakeun kompléks, interaktif, sét virtual 3D, grafis kanyataanana ditambah, sareng presentasi kanyataanana anu dicampur pikeun produksi. Sareng nalika ngabahas carita kompleks, set maya sareng grafis kanyataanana nambihan janten alat anu berharga pikeun para presenter sareng kamampuan pikeun ngajantenkeun carita-carita éta langkung tiasa diaksés ku rata-rata panempo. Hal ieu ngamungkinkeun pikeun paningkatan kasatiaan program sareng rating ku ngadamel elemen grafis, di payuneun sareng tukangeun presenterna. Paméré ieu ogé dibéré kasempetan pikeun ngalangkungan rohangan 3D salaku kaméra pindah sareng aranjeunna sareng intuitif berinteraksi sareng grafik virtual atanapi jinis infografics anu sanés.

Viz Virtual Studio ngintegrasikeun sareng panyayunana pelacak, anu ngamungkinkeun fleksibilitas lengkep pikeun ngagunakeun grafis realitas nambahan dina lingkungan naon waé. Ieu ngandung harti yén grafis kanyataanana kuota Viz Virtual Studio tiasa dianggo dina lingkungan luar, sareng ku paningkatan produksi luar (liputan pamilihan sareng produksi olahraga langsung), tiasa dilakukeun kalayan gampang sapertos studio.

Viz Virtual Studio ngarobah data pelacak anu asalna tina sistem tracking mékanis atanapi gambar anu cocog atanapi gabungan dua. Éta teras ngarobih kana data kaméra anu tiasa dianggo Viz Engine. Viz Virtual Studio nyebarkeun inpormasi pelacak pikeun sababaraha Mesin Viz tur kaasup fungsionalitas failover pikeun kaleuleuwihan Viz Virtual Studio setelan ogé pangatur waktos nyalira pikeun sistem anu matak ngajalankeun sinkron.

Fitur utama Virtual Studio Virtual nyaéta:

  • 3D set maya
  • Ngémpokeun templat
  • panganteur intuitif
  • ngarojong HD & UHD
  • Panyusun krroma anu kabangun
  • Refleksi bakat
  • Épék plug-in éksténsif
  • Integrasi ruangan newsletter
  • Épék fokus
  • Rekaman data pelacak
  • Warna koreksi kana input
  • Gampang dilegakeun
  • Alat kalibrasi alat
  • Kontrol grafik pihak katilu
  • Co-cyc sareng buét matte

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Viz Virtual Studio, mangga buka www.vizrt.com / produk / viz-virtual-studio.

Naha Pilih Vizrt'Solusi Pangéngan Virtual

Caritaan nyaéta hiji jaman baheula anu lami sareng unggal panyipta kontén gaduh carita anu tiasa dicarioskeun. Pikeun siaran, Vizrt tiasa langkung saé ngabantosan masihan kahirupan anu langkung hirup. Hatur nuhun kana kamajuan inovatif realitas nambahan sareng Virtual, Virtz's Virtual Studio ngagaduhan salaku alat anu sampurna pikeun penyiar pikeun nyiptakeun carita-carita maranéhanana sakumaha nyata anu jéntré pikeun pamiarsa.

Virtz nyaéta hiji parusahaan swasta kalayan sakitar 700 karyawan, operasi di 30 kantor di sakumna dunya. Perusahaan parantos ayeuna ngagaduhan IP solusi software live-based basis data, NewTek. Vizrt dipiboga ku Dana Modal Nordic VIII.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Virtz sareng carita anu aranjeunna wartoskeun, nganjang www.vizrt.com /.


AlertMe