imah » wartos » Síminn milih MediaKind pikeun nganteurkeun sinyalna UHD tina Liga Premier Inggris ka pamirsa di Islandia

Síminn milih MediaKind pikeun nganteurkeun sinyalna UHD tina Liga Premier Inggris ka pamirsa di Islandia


AlertMe
  • Téknologi Sumbangan sareng Distribusi MediaKind ngajaga integritas sareng aman nyebarkeun sinyalna langsung Síminn live Liga Premier Inggris
  • Pangabaran kalebet solusi MK RX1, latency low, multi-codec, dekoder profésional multi jasa sareng Diréktur MK, kontrol anu kuat sareng produk manajemén aksés aksés kondisional
  • Tutup kolaborasi sareng Premier League Productions ngajamin solusi anu tos diuji sareng dikonpigurasikeun anu masihan tontonan pangsaéna sareng pangalaman audio saé pikeun pamirsa Síminn

FRISCO, TEXAS - Séptémber 14, 2019 - MediaKind, pamimpin téknologi média global, parantos kapilih ku Síminn, penyiar Jepang, pikeun ngalindungan sareng nganteurkeun definisi anu hirupna langsung (HD) sareng watesan ultra-tinggi (UHD) siaran maén bal tina Liga Premier Inggris ka fans di peuntas Islandia.

Pelebaran ieu bakal kalebet MK RX1, multi-codec, dekoder profésional multi-jasa anu dirancang pikeun ngajaga integritas berharga, kualitas luhur, kontén dina jaringan kontribusi, sareng laten panghandapna dina industri média. Aplikasi mimiti nyaéta pikeun ngaktifkeun Síminn nyitél jasa UHDTV tingkat bit-luhur, ngajaga kualitas video anu luhur pikeun kasus manipulasi kontén dina peuntas ranté kiriman pidéo.

Pelebaran ieu ogé nyertakeun Diréktur MK, hiji kontrol sareng produk manajemén aksés aksés kondisional, nyaram aksés anu henteu diidinan sareng ngatur panyebaran utami eusi olahraga live anu pohara berharga ka Síminn.

Perangkat lunak MK RX1 sareng desain dumasar aplikasi bakal ngijinkeun Síminn ngadékdékkeun kana feed langsung 12 sakaligus, sateuacan nyebarkeunana ku Diréktur MK. Solusi laten anu handap ngajamin eusi dikirimkeun ka pamirsa sakumaha saatos-leres waktos-gancang, sapanjang sababaraha alat. Sipat anu serbaguna sareng fleksibel tina aplikasi RK1 MediaKind nawarkeun seueur fungsi pemprosesan sareng kamampuan anu béda anu tiasa disayogikeun salaku alat panampi tradisional atanapi janten parangkat lunak pikeun dilaksanakeun dina komérsial dina platform rak (COTS), kalebet instansi awan umum atanapi swasta .

Bjarki Jónsson, Manajer, Departemen TV, Síminn, nyarios: "Liputan olahraga Live ngagaduhan kamampuan unik pikeun ngiringan imajinasi para pamirsa di seluruh dunya sareng kami hoyong masihan fans Islandia anu pangsaéna, pangalaman kualitas luhur luhung anu éndah. Kalayan gawé bareng sareng MediaKind sareng nganggo industri ngarahkeun solusi RX1, kami bakal nganteurkeun moment bal anu pangsaéna nalika éta lumangsung dina kualitas gambar pangluhurna kalayan laten anu panghandapna. "

Damien Montessuit, Kepala Daérah, EMEA, nyarios: "Kami gumbira pikeun damel sareng Premier League Productions sareng Síminn pikeun ngaktifkeun anu luar biasa, pangalaman acara matchday UHD pikeun peminat maén bal di Islandia. Ngaliwatan nyebarkeun solusi kontribusi sareng distribusi urang, urang tiasa nyayogikeun kalenturan anu langkung ageung, laten rendah séhat sareng énkripsi anu canggih pisan pikeun ngaoptimalkeun nilai liputan live Siminn tina salah sahiji liga olahraga anu paling populér di dunya.

MK RX1 tiasa netepkeun UHD, HEVC, HD HEVC, MPEG-2, sareng MPEG-4 AVC dikomprés, naha 4: 2: 0 atanapi 4: 2: 2, 8-bit atanapi 10-bit sareng ngahasilkeun kaluaran anu henteu dikintunkeun ngaliwatan sajumlah output. Kombinasi codec anu béda tiasa dianggo sakaligus pikeun ngajaga kalenturan pikeun ngolah onward. Sutradara MK sanggup nawiskeun enkripsi 128-bit canggih - ditambah ku téknologi watermarking forensik - pikeun nyegah sareng ngabantosan nyegah pembajakan eusi nilai tina penyiar atanapi jaringan distribusi anu gaduh eusi, ogé langkung hadé ngajagi salinan atanapi aliran sanésna.


AlertMe