imah » wartos » Sinématografer anu meunang penghargaan Josh Ausley ningali deui dina sataun produksi nalika pandemi
Tukangeun layar iklan Budweiser
DP Josh Ausley nganggo Cartoni Focus 12 na dina set némbak Budweiser ieu

Sinématografer anu meunang penghargaan Josh Ausley ningali deui dina sataun produksi nalika pandemi


AlertMe
Kaméra Cartoni Ngadukung Dina Aksi

Kaméra Josh Ausley nyetél nganggo tripod Cartoni

Sinematografer ngajelaskeun naha awak anu langkung alit, langkung lincah maréntah taun éta, masihan ramalanna pikeun pikahareupeun, sareng ngabagi pangalamanana sareng tripods Cartoni

Maret kamari, éta Los Angeles daérah, salah sahiji permata hérang tina Hollywood karajaan hiburan, ngagabung ka sakumna dunya nalika pandemi éta maksa saha waé di daérah éta pikeun cicing-di-bumi. Urutan anu tetep di bumi sareng mareuman industri salajengna ngirimkeun sadayana dunya produksi kana buntut, sareng Los Angeles daérah diperkirakeun kaleungitan ampir sajuta padamelan. Awak pilem dikintunkeun ka bumi, sareng seueur sinematografer mandiri nyanghareupan masa depan anu teu pasti.

Kami nyekel pilem sinematografer internasional Joshua Ausley, anu ngabagi waktosna Los Angeles sareng Atlanta, pikeun mikiran taun kamari. Ausley parantos ngagarap pilem sareng proyék pitur pikeun Marvel, HBO, sareng Netflix, sareng anu sanésna. Anjeunna ningali deui dina taun éta, pipikiranana ngeunaan pikahareupeun, sareng ngabagi pangalamanana nganggo tripods Cartoni.

Produksi pilem sareng pidéo tungtungna naék deui nuturkeun COVID sareng tetep di mesen bumi, tapi anjeun parantos sibuk. Dupi anjeun ngawartosan ngeunaan sababaraha proyék anu anjeun damel?

Kuring némbak komérsial pikeun XFINITY, dituturkeun ku fitur dokumenter anu ngalibatkeun seueur waktos di jalan. Ampir sadayana parantos jauh ka palanggan, hartosna agénsi sareng produser cicing di bumi di LA atanapi Inggris (atanapi dimana waé ayana) sareng ningali atanapi langsung moto ngalangkungan jasa streaming.

Diversifikasi parantos janten konci pikeun ngajaga pagawéan ngalir. Nalika padamelan komérsial biasana garing, urang tiasa gancang pangsi sareng mimiti ngalakukeun némbak jauh, sapertos dokumenter TV, pikeun ngabantosan urang dugi ka hal-hal janten padet.

Tingali titik XFINITY anu ditémbak ku Josh Ausley nalika pandemi: 

Comcast / Xfinity - Play Harderer ti Produksi Imperium on Vimeo.

Salah sahiji pucuk pandemi mimiti anjeun nyaéta Budweiser Peringatan Poé "Candak Dua Menit" komersial. Kumaha rasana dina damel dina komérsial éta dina jangkungna pandemi?

Kami didatangan ku agénsi, DAVID, janten bagian tina kampanye multi-kota ngahargaan duanana Samaun sareng padamel Podomoro garis payun pikeun tempat Peringatan Poé ku Budweiser. Rupa-rupa lokasi panginten peryogi awak anu bénten-bénten sabab perjalanan diwatesan. Nanging, nalika perjalanan tina kréatip robih, urang gaduh kasempetan pikeun ngahasilkeun sakumna tempat sorangan. Kuring nyandak produser anu berpengalaman, Liz Stovall of Fenton Pictures, pikeun ngabantosan kuring ngadamel komérsial janten kuring tiasa fokus dina ngarahkeun fotografi. Tempat éta nyaritakeun anggota anggota militér sareng pagawé médis, ngajantenkeun aranjeunna ku némbak adegan paralel anu teras dipidangkeun dina mode layar pamisah.

Urang kedah kirang ti saminggu pikeun nempatkeun éta, anu kalebet sumber sareng bakat lokasi. Ngajaga sagalana leutik kusabab Covid dina pamundut agénsi, kami ngempelkeun tim langsing kirang ti sapuluh sareng némbak sadayana dina hiji dinten. Tempat éta dina hawa kirang ti saminggu saatosna!

Lalajo komérsial Budweiser Josh Ausley ditémbak nalika pandemi, nganggo Cartoni Camera Supports:  

Dupi anjeun ngajelaskeun kumaha pangalaman ieu béda ti produksi anu khas?

Poto ieu leres nalika pandemi éta ningkat di dieu di Amérika Serikat. Dina waktos éta, aya seueur hal anu henteu dipikaterang sareng teu aya protokol anu ditampi sacara lega, janten urang kedah ngalakukeun sagala anu kami tiasa [tetep aman]. Sadaya anggota awak nganggo PPE sareng tetep genep méter nyalira sepanjang waktos. Cék suhu dilakukeun énjing-énjing. Dahar beurang dibawa ka luar sareng dipisahkeun sareng barang anu dikotéktikeun ku kotak nyalira.

Tukangeun layar iklan Budweiser

DP Josh Ausley nganggo Cartoni Focus 12 na dina set némbak Budweiser ieu

Ieu sakedik sateuacan real-time Zoom feedback janten norma. Hasilna, kami ngirim poto sareng screenshot deui ka klien pikeun kéngingkeun tanggepan sareng persetujuan aranjeunna. Sareng kami masih kedah damel gancang!

Naha anjeun tiasa nyarioskeun perkakas anu anjeun anggo pikeun némbak?

Kami nembak Arri Alexa Mini kuring, dipasangkeun sareng Zeiss mk3 Super Kalolobaan. Pikeun pangrojong, kami nganggo tripod Focus 22 Cartoni sareng EasyRig kanggo nembak genggem. Kuring kedah narik fokus kumargi kuring henteu ngagaduhan AC munggaran pikeun némbak.

Kusabab kru na minimal, kami nganggo paket lampu langsing anu diwangun utamina ti 800-watt Joker HMI, panel Litepanels Gemini, sareng sapasang Kino Flo Select 30 LED.

Kalayan awak anu langkung alit, kumaha pentingna ngagaduhan sirah cairan anu leutik, ringan, andal sapertos Cartoni anjeun?

Awak anu langkung alit hartosna langkung saé panangan pikeun ngabantosan mindahkeun pakakas. Jalma-jalma nganggo sababaraha topi ayeuna, sareng langkung beuratna pakakasna, langkung laun anjeun tiasa ngalih. Gaduh sirah tripod anu ringan ngabantosan kuring pisan sabab kuring henteu ngagaduhan AC pikeun némbak. Kuring sanggup nyokot iteuk sareng kaméra sakaligus pikeun mindahkeun antara panyetelan sareng ngadamel pangaluyuan alit kana posisi kaméra sakumaha diperyogikeun.

Naha anjeun parantos ngerjakeun pucuk sanés nalika pandemi (anjeun di Mexico nembé nembak ogé, leres?)

Abdi nembé balik ti syuting Cancun pikeun sababaraha resor sadaya-inklusif pikeun ningalikeun prosedur COVID-kaamananna sareng ngayakinkeun jalma-jalma pikeun datang deui. Industri perjalanan sigana anu paling parah di sadayana nalika pandemi ieu, sabab pamajikan kuring terang pisan kusabab anjeunna ahli perjalanan. Tapi masih aya sababaraha tempat anu tiasa dituju ku Amérika. Pikeun némbak ieu, kuring dibawa Sony FX9 sareng Pokus HD Sistem tripod Cartoni, paket anu langkung enteng anu ngamungkinkeun kuring janten super mobile. Pokus The HD nyaéta ukuran anu sampurna, sareng beurat kanggo dianggo sareng FX9 sareng ngajantenkeun némbak langsing langkung gampang.

Kumaha saur anjeun pandemi bakal ngarobah produksi?

Dina jangka pondok, jelas yén urang bakal nganggo PPE, nampi cek suhu, sareng tés biasa dina acara anu langkung lami. Sababaraha produksi nempatkeun awak kana karantina sateuacan dimimitian, khususna di nagara-nagara sanés. Produksi jauh pisan ayeuna, kalayan palanggan asup kana pamotongan ti bumi atanapi kantorna.

Jigana urang bakal ningali sababaraha parobihan jangka panjang tina ieu, bahkan saatos pandemi parantos lungsur. Sapertos seueur usaha ayeuna gaduh pandangan anu langkung pikaresepeun ngeunaan damel ti bumi, saur klien bakal langkung sadar yén aranjeunna henteu kedah ngapung di seueur jalmi pikeun produksi. Pucuk jauh sigana bakal tetep populér, pikeun ngahémat produksi dina waktos, personalia, sareng biaya perjalanan. Anu ngarugikeun ieu nyaéta anu peryogi langkung lami pikeun kéngingkeun eupan balik sareng persetujuan ti klien, janten pangaruhna kedah ditimbang.

Urang pasti kedah adaptasi pikeun maju dina 2021.

Cartoni tripods dina lokasiSabaraha lami anjeun nganggo Cartoni?

Kuring mésér tripod Cartoni munggaran kuring di 2016 ngalangkungan program trade-up anu ganti ti pabrik anu sanés. Kuring langsung merhatikeun éta pamutahiran ageung pikeun kuring. Kuring parantos nyobian seueur sistem anu béda, tapi paket Cartoni pencét sadayana poin tanpa kompromi nanaon. Sistem anu kuat, awét anu tiasa nahan sareng teunggeulan sareng sirah cairan anu sanggup adaptasi kana beurat seueur kaméra anu béda. Kuring parantos némbak opat fitur sareng ngumbara kalayan éksténsif. Éta tahan pisan.

Sirah cairan mana anu anjeun gaduh?

Kuring gaduh pokus Pokus 22 ogé Pokus HD. Saé pisan pikeun ngagaduhan paket anu saé pisan sareng anu tiasa méréskeun beban anu serius. Dua éta tiasa ngatur naon waé anu dialungkeun ka aranjeunna!

Manios Digital mangrupikeun distributor éksklusif peralatan produksi premium di Amérika Serikat kalebet Cartoni Camera Support, lampu Kinotehnik, sareng accu sareng aksesoris Hawk-Woods. 

 


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!