imah » wartos » Mediacorp Singapura Shot "Kelas anu Dijupuk" sareng Dipasang ku Echo Entertainment Nganggo URSA Mini Pro sareng DaVinci Resolusi

Mediacorp Singapura Shot "Kelas anu Dijupuk" sareng Dipasang ku Echo Entertainment Nganggo URSA Mini Pro sareng DaVinci Resolusi


AlertMe

Fremont, CA - 28 Mei 2020 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén Echo Entertainment dumasar Singapura nganggo kaméra URSA Mini Pro G2 nembak di Blackmagic RAW pikeun néwak mimiti usum TV anu bakal digolongkeun dina Mediacorp Singapura "Kelas." Echo Entertainment ogé ngagunakeun DaVinci Resolve Studio pikeun ngabenerkeun warna sareng karya VFX, kalayan halaman DaVinci Resolve Fairlight anu dianggo pikeun ngedit audio.

Echo Entertainment, diadegkeun taun 2010, nyaéta perusahaan gambar gambar berbasis Singapura anu ngadamel drama televisi tina sadaya genres, video perusahaan, komérsial, sareng produk-produk multi kaméra anu sanés. Aranjeunna nyayogikeun sagala aspek produksi sareng produksi pos, tina storyboarding ka shooting sareng produksi pos.

Kanggo sadaya sapuluh épisode 'Rakan Siswa,' sutradara Echo Entertainment Shaiful Reezal sareng Shahreen Tajri, acara DoP, ngagunakeun URSA Mini Pro G2 pikeun kisaran dinamis anu luhur sareng sains warna. Aranjeunna selfie nganggo Blackmagic RAW codec pikeun ngahemat biaya neundeun sareng ningkatkeun aliran kerja antara produksi sareng produksi pos.

"RÉM Blackmagic mangrupikeun alesan sanésna naha urang mutuskeun pikeun milih kaméra Blackmagic pikeun pagelaran ieu, sareng éta ngabantosan kami dina pos," saur Reezal. "Pamuter drama 10 épék bakal ditungtungan ku banyak gambar sareng RAW Blackmagic ngamungkinkeun panyimpenan kompak dina ukuranana. Sareng ngarobih cuplikan kana tulisan éta gampil. Kuring Kuring, sutradara sareng pewarna pikeun pagelaran sadayana karasa ku urang dihandap deui kalayan betah ngarobih ISO, kasaimbangan bodas sareng gamma nalika urang aya di kamar ngawarnaan damel sareng footage Blackmagic RAW. "

'Clasmates' ditembak lengkep di lokasi di Singapura. Sanaos kalolobaan pamandangan éta langkung saé, awak kedah ngurus sababaraha pamandangan anu kedah ditembak dina setélan moody. Pikeun pamandangan ieu, Tajri ngandelkeun dina rentang dinamis luhur URSA Mini Pro G2 sareng résolusi anu luhur pikeun moto gambar beresih kalayan detail anu luar biasa dina bayangan poék sareng daérah sorot anu terang.

"Dina hiji adegan, Shahreen Tajri mutuskeun pikeun ngalakukeunana sareng G2 kana gencatanana. Lokasi éta dina kuliah sareng urang damel sareng lampu alam pikeun pamandangan. Kalayan kisaran dinamis kaméra anu saé, kami dibéré kamampuan moto kalayan cahaya anu teu konsisten sareng masih terang yén urang bakal nampi detail midéo sareng tina latar anu overlit, ”saur Reezal.

"Kami mutuskeun pikeun nganggo URSA Mini Pro G2 kusabab kisaran dinamis anu luhur sareng ISO asli pituinna. Sareng nalika mimiti ningali kaméra, urang henteu tiasa nolak kanyataan yén élmu warna éta bakal ngabantosan kami dina pagawéan pos, "anjeunna terus. "Ogé, ngahasilkeun pikeun siaran hartosna urang kedah damel sareng rohangan warna Rec 709 tapi ku élmu warna na G2 nyayogikeun, éta ngadamel Rec 709 ka tingkat anu anyar."

DaVinci Resolve Studio digunakeun pikeun boh koréksi warna sareng halaman Fairlight DaVinci Resolve anu digunakeun pikeun sadaya édisi audio.

"Nalika urang nembak di lokasi, variabel sora rada henteu sangka ti lokasi ka lokasi. Kusabab kami parantos nganggo halaman Fairlight sateuacan, kami terang kamampuan na kami terang kami tiasa nyorong wates anu tiasa urang lakukeun ku audio, "saurna.

Pikeun acara, Echo Entertainment ditugaskeun nyandak siaran TV Rec709. Pikeun némbak, aranjeunna milih video ngalegaan LUT Blackmagic salaku panduan sareng mastikeun tampilan sapanjang nganggo sababaraha fitur DaVinci Resolve Studio.

"Kami milarian tiasa ningal TV Broadcast Rec709. Kalayan Resolve, urang tiasa ngahontal tampilan gamma anu jenuh tinggi. Urang terang yén sanaos urang ngarobih tampilan sareng karasa engké, éta masih bakal mungkin gampang dirobih sareng dinamisme tina Resolve digabungkeun sareng RAW Blackmagic. Khususna, kontrol RAW Resolve sareng fitur kurva hue sacara luar biasa ngabantuan, "anjeunna réngsé.

Pencét Fotografi

Poto produk tina URSA Mini Pro G2, DaVinci Ngalereskeun Studio, ogé sadayana anu sanésna Blackmagic Desain produk, nu disadiakeun di www.blackmagicdesign.com/media/images.

Ngeunaan Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe