imah » wartos » Arvato Systems ngaluncurkeun deui Vidispine salaku merk buka-ka-pasar pikeun Média Management & Monetization

Arvato Systems ngaluncurkeun deui Vidispine salaku merk buka-ka-pasar pikeun Média Management & Monetization


AlertMe
  • Portopolio terpadu sareng portopolio produk
  • Ngahasilkeun para nasabah pikeun nyandak kauntungan tina sinergi produk
  • Jelas posisi di pasar

 (Arvato Systems) Gütersloh - Arvato Systems ngumumkeun dinten ieu yén éta bakal ngagabungkeun portopolio produk sinergis média sareng hiburan na anu aya hubunganana Arvato Systems sareng usaha Vidispine, anu dipidangkeun dina merek Vidispine anu dipasang deui. Mindahkeun éta bakal nguatkeun kaunggulan dua merek sacara babarengan sareng cara anu langkung pas, sareng masihan palanggan langkung jelas ngeunaan panawaran produk.

Arvato Systems, spesialis IT dina Grup Bertelsmann, ngagaduhan ahli ranté suplai média dina Vidispine taun 2017 supados nguatkeun hubungan anu aya antara solusi pelengkapna sareng dilebetkeun kana pasar anyar sareng panawaran anu digabungkeun, gawé bareng pikeun ngabeledug ledakan eusi video apertumbuhan pepelakan solusi dumasar awan pikeun média.

Tukangeun mérek Vidispine anu anyar dikombinasikeun mangrupikeun 'ékosistem kontén' portopolio produk perusahaan nyalira sareng jasa propésional sasarengan komunitas padagang, konsultan sareng panyadia jasa sareng pamekar anu nyiptakeun solusi pikeun organisasi.

Portopolio anu direstrukturisasi kalebet solusi pikeun industri siaran sareng média & hiburan, kalebet perusahaan Média Aset Management, Perencanaan Kandungan & Manajemén Hak sareng Ad Tech, ogé platform eusi lintas-industri, VidiNet.

"Supaya langkung hadé ngadukung palanggan urang, urang merhatoskeun waktos ayeuna leres ngagabungkeun dua portfolio utama ieu dina kaayaan merek Vidispine," saur Ralf Schürmann, CEO CEO Arvato Systems S4M GmbH. "Ngalancarkeun portopolio sareng nyiptakeun kerangka pikeun ékosistem eusi ngamungkinkeun urang pikeun ngabantosan langkung saé perusahaan damel sareng média pikeun museurkeun bisnis inti na, kalayan nyayogikeun aksés gampang pikeun téknologi anu ngadukung kabutuhan bisnisna. Platform Vidispine ngamungkinkeun palanggan kéngingkeun nilai maksimal tina aset, hak, inventarisasi média sareng pasarna. "

Langkung rinci ngeunaan garis produk Vidispine anu digabungkeun tiasa dipendakan di: vidispine.com/vidispine-arvato-systems-unite-strength


AlertMe