imah » wartos » Sistem Smart-Way FSR urang Ngiringan Salila NECA 2019

Sistem Smart-Way FSR urang Ngiringan Salila NECA 2019


AlertMe

Sistem Smart-Way FSR urang Ngiringan Salila NECA 2019

Perusahaan Wins Big kalayan sistem raceway di lantai

Las Vegas, NV 15 Oktober 2019 - FSR, produsén ngarah tina rupa-rupa produk solusi prasarana pikeun pasar Audio / Video, Émbaran sareng Komunikasi (TIK), Pendidikan, Perusahaan, Perhotelan sareng pasar Pamaréntahan, bangga ngembarkeun yén Sistem Pacuan Jalan Lantai Smart-Way na nyetak Showstopper Award dina Konvensi Kontraktor Éléktrik Nasional (NECA) Konvénsi sareng Paméran Perdagangan di Las Vegas, NV. Acara éta, anu ngalaksanakeun kontraktor listrik, distributor listrik sareng dealer AV, nawiskeun tempat pikeun para ahli industri pikeun rapat unggal taun ngarah tiasa tetep payun sareng bentang industri sareng nyiapkeun masa depan industri konstruksi listrik. Éta nawiskeun Showstopper Award kanggo nyorot produk sareng jasa énggal anu bakal ngabantosan kontraktor listrik dina padamelan.

FSR's Smart-Way On-Floor Raceway System mangrupikeun pilihan anu efisien, hemat biaya pikeun kéngingkeun kakuatan, data sareng AV di seberang ruangan ka tempat anu diperyogikeun. Dimaksudkeun pikeun kantor, rohangan konperénsi, lingkungan kerja kolaborasi, atanapi dimana waé manajemén kawat anu dipikahoyong. Dina hungkul .6 "tinggi, Smart-Way dipasang gancang sareng gampang di luhur lantai naon waé sareng fitur kompartemen anu nyayogikeun rohangan anu cekap pikeun kakuatan, komunikasi sareng konéktipitas A / V kalayan kapasitas nahan (14) 12 AWG (.130" diameter) konduktor listrik, sareng (9) CAT 5E (.215 "diameter), atanapi (5) CAT 6A (.250" diameter) kabel data.

"Propil Smart-Way urang pisan rendah teu ngeureunkeunana kaluar ti 150 + éntri salaku Showstopper di NECA," nyebutkeun Jan Sandri, Presiden FSR. "FSR bangga sareng ngahormatan nampi pangajén bergengsi ieu sareng komentar hakim yén penampilan hébat Smart-Way nyumbang kana statusna salaku meunangna. Ieu mangrupikeun waktos munggaran urang di NECA, sareng éta mangrupikeun pangalaman anu suksés sareng ganjaran pikeun urang. "

Showstopper Showcase taunan di Konvensi NECA sareng Trade Show nyorot produk sareng jasa pangénggalna dina pasaran. Showcase dibuka sajam sateuacan Pameran Dagang unggal dinten kanggo masihan kasempetan ka para hadirin pikeun ngajajah sareng nyobian produk pangénggalna anu aya, sedengkeun panel anu henteu dikenal, hakim ahli nangtoskeun para pemenang dina sababaraha faktor. Éntri, ti pabrik alit sareng perusahaan ageung, aya rupa-rupa sareng inovatif. Sedengkeun langkung ti 153 produk dikintunkeun ka Showcase, ngan ukur 25 anu leres-leres meunang. Anu meunang, anu salami 15-taun katukang parantos ditepikeun ku Kontraktor Listrik majalah, bakal dipidangkeun dina publikasi Januari 2020.


AlertMe