imah » wartos » Sistem Smart-Way FSR urang Ngiringan Salila NECA 2019

Sistem Smart-Way FSR urang Ngiringan Salila NECA 2019


AlertMe

Sistem Smart-Way FSR urang Ngiringan Salila NECA 2019

Perusahaan Wins Big kalayan sistem raceway di lantai

Las Vegas, NV Oktober 15, 2019 - FSR, hiji produsén ngarah tina rupa-rupa produk jalanna prasarana pikeun Audio / Video, Teknologi Informasi sareng Komunikasi (ICT), Atikan, Corporate, Rékréasi sareng Pamaréntah Pamaréntah, bangga ngumumkeun yén Sistem Smart-Way On-Floor Raceway System ngagaduhan sistem. ngoleksi Showstopper Award di 2019 National Electrical Contractors Association (NECA) Convention and Trade Show di Las Vegas, NV. Acara éta, anu cocog pikeun kontraktor listrik, distributor listrik sareng produsén AV, nawiskeun tempat para profesional industri pikeun ngayakeun rapat unggal taun supados aranjeunna tiasa maju payuneun industri sareng nyiapkeun masa depan industri konstruksi listrik. Ieu nawiskeun Award Showstopper pikeun nyorot produk sareng jasa anyar anu bakal ngabantosan kontraktor listrik dina padamelan ieu.

System Smart-Way On-Floor Raceway System FSR mangrupikeun pilihan anu calakan, murah-biaya pikeun meunang kakuatan, data sareng AV di sapanjang ruangan dimana éta diperyogikeun. Dimaksudkeun pikeun kantor, ruang konperénsi, lingkungan kerja kolaborasi, atanapi dimana waé manajemén kawat anu dipikahoyong. Ngan .6 "luhur, Smart-Way masang gancang sareng gampang di luhur tempat sareng lantai naon fitur kompartemen anu nyayogikeun ruang anu kuat, komunikasi sareng konektip A / V kalayan kapasitas anu tiasa nahan (14) 12 AWG (.130" diameter) konduktor listrik, sareng (9) CAT 5E (.215 "diameter), atanapi (5) CAT 6A (.250" diameter) kabel data.

"Propil Smart-Way urang pisan rendah teu ngeureunkeunana kaluar ti 150 + éntri salaku Showstopper di NECA," nyebutkeun Jan Sandri, Presiden FSR. "FSR bangga sareng ngahormatan nampi pangajén bergengsi ieu sareng komentar hakim yén penampilan hébat Smart-Way nyumbang kana statusna salaku meunangna. Ieu mangrupikeun waktos munggaran urang di NECA, sareng éta mangrupikeun pangalaman anu suksés sareng ganjaran pikeun urang. "

Taunan Showstopper Showcase di NECA Convention and Trade Show tiasa nunjukkeun produk sareng jasa énggal di pasar. The Showcase muka hiji jam sateuacanna Trade Show unggal dintenna pikeun masihan pamiarsa kasempetan pikeun ngajalajah sareng nyobian produk énggal anu aya, sedengkeun hiji panel anonim, hakim ahli nangtoskeun para juara dina sababaraha faktor. Éntri, ti pabrik leutik sareng perusahaan ageung, rupa-rupa sareng inovatif. Salami langkung ti produk 153 dikintunkeun ka Showcase, ngan 25 anu saleresna kéngingkeun. Para juara, anu mangtaun-taun 15-tambah taun parantos ditepikeun ku Kontraktor Listrik majalah, bakal dipidangkeun dina publikasi Januari 2020.


AlertMe

Gurun Moon Communications

Kusabab 1994, Gurun Moon Communications geus mantuan ngamimitian-up, kitu ogé pausahaan ngarah mangtaun traction sarta cicing "luhur-of-pikiran" dina lingkungan bisnis ngarobah gancang dinten ieu.

Simkuring boga dasi kuat ku penerbit industri jeung rai mun ngarojong usaha urang atas nama anjeun kalawan ongkos ad pisan nguntungkeun sarta placements redaksi. Kami reueus geus kahontal sinyalna éksténsif pencet, placements ad perdana, sarta sababaraha panghargaan industri pikeun klien urang.

Gurun Moon fungsi pausahaan di:
Video Profésional
siaran
audio Video
pos Produksi
TV Nyambung
digital Signage
OTT
kabel
satelit

Tim gurun Moon ngeunaan dedicated, sumberdaya profésional nyaéta sadia pikeun mantuan perusahaan ngahontal tujuan na, lajeng sababaraha. Simkuring didieu pikeun anjeun!