imah » diulas » Sistem Kaméra B & H Anyar Anyar Kaméra Ngagaduh Impor ékstrimusi

Sistem Kaméra B & H Anyar Anyar Kaméra Ngagaduh Impor ékstrimusi


AlertMe

Gambar anu gampang tiasa nyarios pisan, sareng motret gambar éta konci pikeun komunikasi anu peryogi kreatif pikeun ngahasilkeun sareng salajengna panongton. Sagala profésional anu damel di jero industri siaran paham yén imajinasi balik eusi videona tiasa nyarios jilid inpormasi pikeun pamiarsa anu aranjeunna sasar. Sareng sareng B&H urang Sistem kaméra full-Frame anyar, profesional siaran moal ngagaduhan masalah pikeun moto imajinasi pamiarsa na.

Ngeunaan B&H

B & H (Blimie & Herman) mangrupikeun pangecér peralatan video sareng pidéo Amérika. Perusahaan munggaran didirikeun taun 1973, sareng ngalaksanakeun bisnis liwat penjualan konsumen e-commerce online, bisnis kanggo penjualan bisnis, sareng hiji tempat ritel na di Manhattan, New York. B & H ngoperasikeun salaku pembekal alat produksi média anu ditetepkeun kalayan seleksi merek sareng produk. Ku ngahijikeun sareng bagean Studio sareng B2B, pangecér tiasa masihan palanggan ka aksés téknologi luhur sareng kaahlian pikeun sadaya pasar penciptaan eusi. Sareng hiji pasar anu berkembang sapertos industri siaran bakal leuwih nguntungkeun sareng sékrési sistem kaméra pigura lengkep na, nyaéta Sony PXW-FX9 XDCAM 6K.

B&H urang Sony PXW-FX9 XDCAM 6K Sistem kaméra lengkep-pigura

Pigura lengkep Sony FX9 nawiskeun pamaké kamampuhan pikeun moto saél gambar / warna anu luar biasa & langkung ngawaskeun sareng kamampuan rékaman sareng vérsi 2.0 tina FX9 firmware atanapi VENICE firmware. Henteu janten masalah naha pangguna pucuk dokumenter, acara, TV kanyataanana, pendidikan, atanapi produksi perusahaan. Sareng deuih Sony sacara PXW-FX9 XDCAM 6K Sistem kaméra lengkep sistem kaméra lensa 4K ditukeurkeun anu kuat sareng fleksibel, éta ogé kabeungkeut ku pigura pinuh, 6K sensor Exmor R CMOS oversampled. Sensor ieu ngamungkinkeun pangguna pikeun moto gambar 4K kalayan jero lapangan sinematik, sareng E-Mount PXW-FX9 mangrupakeun mesin tina stainless steel anu ngamungkinkeun hiji pelanggan nganggo lénsa E-mount.

nu PXW-FX9 fitur input sareng kaluaran kalebet 12G-SDI sareng HDMI kaluaran pikeun 4K, kaluaran 3G-SDI pikeun HD, sareng genlock sareng timecode nalika ngagunakeun setélan multicamera. Sistem autopocus AF Fast Fast ngamungkinkeun pikeun fokus anu akurat sareng éta ngamungkinkeun pangwanoh raray sacara otomatis mendeteksi bentuk manusa sacara otomatis kalayan 561 titik deteksi. The PXW-FX9 tiasa ngahontal stabilisasi gambar canggih nganggo giroskop internalna pikeun nembak janten lancar saatos éta katingali saolah-olah gimbal parantos dianggo. Ngarekam audio 4 saluran kaméra ngamungkinkeun pangguna ngagunakeun mikropon éksternal sareng ngarékam sora ambien kalayan mics internal sakaligus.

Sony's PXW-FX9 ngagaduhan rentang dinamis 15-eureun sareng rékaman 10-bit 4: 2: 2 ka liang kartu media XQD dual anu ngadukung ngarobih sareng relay dirékam, ogé sababaraha modeu rekaman cadangan anu ngagunakeun file proksi. Sistem kaméra tiasa dirékam UHD (3840 x 2160) sareng HD (1920 x 1080) sacara internal dina tingkat pigura anu dipilih ti 1 fps dugi ka 60 fps dina XAVC-I, XAVC-Long, sareng MPEG HD format. Sareng ku update firmware masa depan, kaméra moal aya masalah ngarekam HD nepi ka 180 fps sareng kaluaran atah 16K bit atah 4K / 2K dugi ka 120 fps.

Salian sajumlah lega dinamis kaméra, fiturna ditingkatkeun sareng cahaya nya éta kaasup dual dasar ISO 800/4000, sareng ieu ngabantuanana nalika ngalamun kaayaan remen atanapi nganggo lensa anu langkung laun. Saringan éléktronik 7-stop na ND tiasa ngajalankeun dina modeu otomatis atanapi manual, lancar dilereskeun tina 1/4 dugi 1/128. The PXW-FX9 kaméra ogé gaduh tampilan warna S-Cinetone standar, anu nawiskeun nada anu lemes sareng jelas sami Sonykaméra VENICE.

nu PXW-FX9 ngalebetkeun sapatu Multi-Interface (MI) terpadu sareng nganggo batré BP-U35, pangecas batré BC-U1A, adaptor AC nganggo dua kabel listrik, topi awak, tilik gambar, bulu mata, kadali jauh, sareng kabel USB. Kaméra ieu ogé cocog sareng unit ekstensi XDCA-FX9 anu kapisah, sareng anu nyayogikeun éta ngadukung gaya taktak ENG, fitur jaringan, sareng slot kanggo panampi audio nirkabel pilihan.

Kanggo inpo nu leuwih ngeunaan Sony PXW-FX9 XDCAM 6K Sistem Kaméra Lengkep-Frame, mangga buka www.bhphotovideo.com/c/product/1506002-REG/sony_pxw_fx9v_pxw_fx9_xdcam_6k_full_frame.html/overview.

Naon B&H Bisa Ngalakukeun Kanggo Penyiaran

Kalebet citakan na PXW-FX9, panyiar gaduh seueur kauntungan tina produk na B&H urang garis inventaris. Sababaraha produk ieu diantarana Rode Mikropon Podcasting dinamis PodMic, anu mangrupakeun kualitas siaran, mikropon dinamis dioptimalkeun pikeun podcasting. Éta ngagaduhan sora anu saimbang, saimbang, ku saringan pop internal sareng shock internal pikeun ngirangan geter.

Kasempetan tambahan pikeun penyiar tiasa dipanggihan ku ngagunakeun perusahaan HP 15.6 ″ ZBook 15 G6 Mobile Workstation, anu mangrupikeun generasi HP ZBook 15 G6 & HP ZBook 17 G6. Ieu mangrupikeun laptop anu sampurna pikeun desainer, éditor pidéo, sareng panyipta VR anu peryogi pagelaran desktop, sareng aranjeunna nawiskeun kabébasan pikeun digawé di lingkungan naon waé.

B & H parantos ngalaman warisan anu panjang anu kantos ampir lima dasawarsa. Dina waktos éta, éta parantos kabuktosan nyalira janten pangecér alat video anu ngarah, sareng éta parantos hasil dina kamampuan nya éta nyayogikeun para musisi, fotografer, sareng rupa-rupa jinis profésional kreatif kalayan sababaraha pakakas video anu paling hadé dina industri siaran tiasa dilegakeun tina . Produk sapertos nyaéta PXW-FX9 atawa Rode Mikropon Podcasting dinamis PodMic mangrupikeun ujung gunung es.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal B&H, kunjungan www.bhphotovideo.com/.


AlertMe