imah » diulas » Sistem Kaméra B-H Anyar Anyar-Bingkai Nangkep Citra Extrodinary

Sistem Kaméra B-H Anyar Anyar-Bingkai Nangkep Citra Extrodinary


AlertMe

 

Gambar saderhana tiasa nyarios seueur, sareng néwak gambar éta mangrupikeun konci pikeun komunikasi anu peryogi kreatif pikeun ngahasilkeun sareng ngajantenkeun pamirsa. Naon waé propésional anu damel dina industri siaran ngartos yén citra anu aya dina kontén pidéo na tiasa nyarios seueur inpormasi ka pemirsa anu aranjeunna targetkeun. Sareng sareng B & H urang Sistem kaméra full-Frame anyar, profesional siaran moal ngagaduhan masalah pikeun moto imajinasi pamiarsa na.

 

Ngeunaan B&H

 

 

B&H (Blimie & Herman) mangrupikeun pangecér peralatan poto sareng video Amérika. Perusahaan munggaran didirikeun taun 1973, sareng ngalaksanakeun bisnis ngalangkungan penjualan konsumen e-commerce online, bisnis dugi ka penjualan bisnis, sareng hiji lokasi ritel na di Manhattan, New York. B&H ngoperasikeun salaku pembekal alat produksi média anu ditetepkeun kalayan seleksi merek sareng produk. Ku ngahijikeun sareng bagean Studio sareng B2B, pangecér tiasa masihan palanggan ka aksés téknologi luhur sareng kaahlian pikeun sadaya pasar penciptaan eusi. Sareng hiji pasar anu berkembang sapertos industri siaran bakal leuwih nguntungkeun sareng sékrési sistem kaméra pigura lengkep na, nyaéta Sony PXW-FX9 XDCAM 6K.

 

B & H urang Sony PXW-FX9 XDCAM 6K Sistem kaméra lengkep-pigura

 

 

Pigura lengkep Sony FX9 nawarkeun pangguna kamampuan néwak élmu gambar / warna anu luar biasa & langkung seueur kamampuan ngawaskeun sareng ngarékam ku vérsi 2.0 firmware FX9 atanapi firmware VENICE. Henteu janten masalah naha pangguna némbak dokumenter, acara, TV kanyataanana, pendidikan, atanapi produksi perusahaan. Sareng deuih Sony urang PXW-FX9 XDCAM 6K Sistem kaméra lengkep Kuat sareng fleksibel sistem kaméra lénsa anu tiasa ditukeurkeun, éta ogé ngagaduhan full-frame, saringan 4K Exmor R CMOS. Sénsor ieu ngamungkinkeun pangguna pikeun néwak gambar 6K kalayan jero lapangan sinematik, sareng P-PXW-FX4's E-mount mesin tina stainless steel sareng anu ngamungkinkeun palanggan nganggo lénsa E-mount.

nu PXW-FX9 fitur input sareng kaluaran kalebet 12G-SDI sareng HDMI kaluaran pikeun 4K, kaluaran 3G-SDI pikeun HD, sareng genlock sareng timecode nalika nganggo setelan multicamera. Sistem pokus otomatis Fast Hybrid AF ngamungkinkeun fokus anu akurat sareng bahkan ngamungkinkeun deteksi raray pikeun otomatis ngadeteksi wujud manusa kalayan 561 poin tina deteksi. The PXW-FX9 tiasa ngahontal stabilisasi gambar anu maju nganggo giroskop internal na pikeun nembak sahingga lemes éta bakal katingali siga gimbal anu parantos dianggo. Rekaman audio 4-kanal kaméra ngamungkinkeun pangguna ngagunakeun mikropon éksternal sareng ngarékam sora ambient sareng mics internal sakaligus.

Sony's PXW-FX9 ngagaduhan rentang dinamis 15-eureun sareng rékaman 10-bit 4: 2: 2 ka liang kartu media XQD dual anu ngadukung ngarobih sareng relay dirékam, ogé sababaraha modeu rekaman cadangan anu ngagunakeun file proksi. Sistem kaméra tiasa dirékam UHD (3840 x 2160) sareng HD (1920 x 1080) sacara internal dina tingkat pigura anu dipilih ti 1 fps dugi ka 60 fps dina XAVC-I, XAVC-Long, sareng MPEG HD format. Sareng ku update firmware masa depan, kaméra moal aya masalah ngarekam HD nepi ka 180 fps sareng kaluaran atah 16K bit atah 4K / 2K dugi ka 120 fps.

Salaku tambahan pikeun kaméra anu bénten-bénten, kaméra anu ningkat sareng fitur cahaya na kaasup ISO base dobel 800/4000, sareng ieu ngabantosanna nalika kaayaan kaayaan cahaya hampang atanapi nganggo lensa anu langkung laun. Filter ND-variabel éléktronik 7-stop na tiasa dilakukeun dina modeu otomatis atanapi manual, lancar nyaluyukeun tina 1/4 dugi ka 1/128 kapadetan. The PXW-FX9 kaméra ogé gaduh tampilan warna S-Cinetone standar, anu nawiskeun nada anu lemes sareng jelas sami SonyKaméra VENICE.

nu PXW-FX9 ngalebetkeun sapatu Multi-Interface (MI) terpadu sareng nganggo batré BP-U35, pangecas batré BC-U1A, adaptor AC nganggo dua kabel listrik, topi awak, tilik gambar, bulu mata, kadali jauh, sareng kabel USB. Kaméra ieu ogé cocog sareng unit ekstensi XDCA-FX9 anu kapisah, sareng anu nyayogikeun éta ngadukung gaya taktak ENG, fitur jaringan, sareng slot kanggo panampi audio nirkabel pilihan.

Kanggo inpo nu leuwih ngeunaan Sony PXW-FX9 XDCAM 6K Sistem Kaméra Lengkep-Frame, mangga buka www.bhphotovideo.com/c/product/1506002-REG/sony_pxw_fx9v_pxw_fx9_xdcam_6k_full_frame.html/overview.

 

Naon B&H Anu Tiasa Laksanakeun Pikeun Panyiar

 

 

Kalebet citakan na PXW-FX9, panyiar gaduh seueur kauntungan tina produk na B & H urang garis inventaris. Sababaraha produk ieu diantarana Rode Mikropon Podcasting dinamis PodMic, anu mangrupakeun kualitas siaran, mikropon dinamis dioptimalkeun pikeun podcasting. Éta ngagaduhan sora anu saimbang, saimbang, ku saringan pop internal sareng shock internal pikeun ngirangan geter.

Kasempetan tambahan pikeun panyiar tiasa dipendakan ku ngagunakeun perusahaan HP 15.6 ″ ZBook 15 G6 Mobile Workstation, anu mangrupikeun HP ZBook 15 G6 & HP ZBook 17 G6 generasi saterusna. Ieu mangrupikeun laptop anu sampurna pikeun désainer, éditor pidéo, sareng panyipta VR anu peryogi kinerja desktop, sareng aranjeunna nawiskeun kabébasan pikeun pangguna pikeun dianggo di lingkungan mana waé.

B&H parantos ngalaman warisan anu panjang anu kantos ampir lima dasawarsa. Dina waktos éta, éta parantos kabuktosan nyalira janten pangecér alat video anu ngarah, sareng éta parantos hasil dina kamampuan nya éta nyayogikeun para musisi, fotografer, sareng rupa-rupa jinis profésional kreatif kalayan sababaraha pakakas video anu paling hadé dina industri siaran tiasa dilegakeun tina . Produk sapertos nyaéta PXW-FX9 atawa Rode Mikropon Podcasting dinamis PodMic mangrupikeun ujung gunung es.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan B&H, kunjungi www.bhphotovideo.com/.

 


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)