imah » diulas » Sistem Video AJA Masihkeun Amplifier Distribusi Anyar

Sistem Video AJA Masihkeun Amplifier Distribusi Anyar


AlertMe

Kusabab lahirna 1993 na, Systems Video AJA geus nyayogikeun produsén pangembang sareng mitra pamekar sareng téknologi unik dina industri video profésional anu parantos ngintunkeun integrasi kana lineups produk na. Perusahaan media di sakumna dunya, sareng jaringan, penyiar, imah produksi, operator treuk mobile, éditor pilem, cinematographers, sareng anu sanés, ngandelkeun reliabilitas, kalenturan, sareng kinerja téknologi Sistem Video AJA. Perusahaan bangga dina pangwangunan na produk video desktop kualitas luhur mimitian ti:

  • Kartu newak industri ngarahkeun industri
  • Kaméra 4K Profésional
  • Alat rekaman digital
  • Ngarobih digital
  • Video router
  • Sinkronisasi pigura sareng tukang

Systems Video AJA dipikanyaho pikeun nganteurkeun produk video desktop pangsaéna, sareng parantos dilakukeun deui, saliwat sékrési KUMO 6464-12G.

Naon Ari KUMO 6464-12G?

nu KUMO 6464-12G mangrupikeun hiji amplifier distribusi anu sanggup anu tiasa ngarambat hiji input pikeun sadaya kaluaran. KUMO 6464-12G ngalaksanakeun tugas ieu kalayan nyayogikeun kapasitas anu langkung ageung anu tiasa ngonfigurasi konfigurasi langkung ageung bari ngajaga profil 4RU kompak kalayan dukungan pikeun 12G-SDI / 6G-SDI / 3G-SDI / 1.5G-SDI kalayan 64X 12G-SDI sareng input 64G-SDI / 12G-SDI / XNUMXG-SDI / XNUMXG-SDI Output XNUMXG-SDI.

KUMO 6464-12G Versus 4 sareng 8k

Upami KUMO 6464-12G kedah dibandingkeun sareng 8k sareng 4K /UltraHD workflows, teras éta pasti bakal kaluar salaku contender signifikan. KUMO 6464-12G urang 12G-SDI router tiasa ngadukung résolusi format anu ageung, laju pigura (HFR) sareng format warna jero bari ngirangan kabel nalika ngangkut 4K /UltraHD liwat hiji link SDI. Manfaat gaduh kontrol geng multi-link nyaéta nya éta nawiskeun kamampuan rute nepi ka resolusi 8K babarengan sareng kontrol dumasar-jaringan sareng fisik nganggo KUMO CP sareng CP2 bari mirrining wangun fisik tina produksi AJA-terbukti KUMO 6464 router. Dina istilah anu langkung saderhana, KUMO 6464-12G tiasa cocog sareng produktivitas sababaraha amplifier distribusi, anu ngamungkinkeun éta nyayogikeun alur kerja sareng 8K sareng 4K /UltraHD.

Kasimpulanana

Pikeun 26 taun, Systems Video AJA parantos ngadukung kamajuan dina téknologi siaran ogé pormat standar anu ngabantosan nyayogikeun para profesional pidéo sareng solusi aliran kerja buktina hareup. Eta parantos seueur ieu Produk KUMO, sareng KUMO 6464-12G teu aya deui. Éta pilihan anu cocog pikeun skenario anu mana kasaimbangan ukuran, pagelaran, sareng kapasitas mangrupikeun faktor penting pikeun fasilitas pos sareng treuk sélulér.

Pikeun ngalenyepan langkung seueur ngeunaan KUMO 6464-12G, teras parios deui www.aja.com/products/kumo-6464-12g.


AlertMe