imah » wartos » Sistem Video TAG Ngawangun dina Probing, Monitoring sareng Multiviewer Platform ku Nambahkeun Deui pikeun Langkung Seueur Aplikasi sareng Ngalamar Setét Feature Targét.

Sistem Video TAG Ngawangun dina Probing, Monitoring sareng Multiviewer Platform ku Nambahkeun Deui pikeun Langkung Seueur Aplikasi sareng Ngalamar Setét Feature Targét.


AlertMe

Sistem Video TAG Ngawangun dina Probing, Monitoring sareng Multiviewer Platform ku Nambahkeun Deui pikeun Langkung Seueur Aplikasi sareng Ngalamar Setét Feature Targét.

Peringkat sareng perbaikan anu diwanohkeun di IBC nguatkeun posisi unik dina industri sareng nyayogikeun nilai anu langkung jero dina Live Production, Playout, Distribution, sareng aplikasi pidéo OTT

Amsterdam - Séptémber 13, 2019 - TAG Video Systems, pamimpin dunya dina solusi IP basis Probing, Monitoring and Multiviewer basis terintegrasi, ngawangun dina platform unik ku cara nambahan ngadukung langkung seueur aplikasi video sareng ningkatkeun fitur sareng fungsionalitas anu nguatkeun jabatanna salaku software munggaran sareng ngan 100% di dunya, solusi IP 100% IP anu tiasa ngajalankeun standar-off-the-rak-standar standar pikeun sadaya opat aplikasi video primér: Live Production, Playout, Distribution, sareng OTT. Perusahaan nunjukkeun demonstrasi unggulan na MCM-9000 di IBC 2019 kalayan alat-alat anu khusus sareng konfigurasi anu nguatkeun kalenturan ku ngamungkinkeun solusi anu sami pikeun nyayogikeun sadaya disiplin maksimalkeun kerentanan, kalenturan sareng poténsi pikeun ngalangkungan alur kerja IP.

Mimitina ditetepkeun salaku solusi dumasar-IP pikeun nungkulan Probing-time Probing, Monitoring and Multiviewing for Distribution and OTT, TAG parantos ayeuna nampi kaahlianna pikeun Live Production and Playout. The akselerasi tina SMPTE ST 2110 ngagentos SDI dina fasilitas siaran parantos nyababkeun IP ka langkung nampi di pasar, nawiskeun skalabilitas sareng kalenturan nalika ngamungkinkeun kapasitas anyar sapertos produksi jauh sareng kolaborasi, sareng nyayogikeun lebar anu teu jero sareng jero ngawaskeun sareng panyobaan sinyal média anu teu kagedir dina IP lingkungan.

Dugi dugi pamekaran TAG anyar, industri ieu ditantang ku jumlah ageung lebar bandwidth, sinyal vidéo anu henteu dikepung anu nyababkeun pangguna nyebarkeun solusi propibilisasi Multiviewer proprietary, ngawatesan kalenturan sareng ketangkasan. Pendekatan perangkat lunak 100% TAG, operasi dina hardware server COTS standar, ngatasi larangan ieu sareng ngamungkinkeun siaran pédah ngiringan tina pakakas anu diwangun ku tujuan sareng leres ngungkit skala sareng agility anu disertakeun sareng solusi IP anu dikembangkeun ku software bari tetep nganteurkeun solusi latency ( 2fps). Kaahlian software canggih TAG ogé ngamungkinkeun pikeun ngiringan perangkat lunak / bandwidth / watesan watesan ST 2110 dina hardware COTS sareng parantos nyayogikeun solusi kapadetan anu tinggi sareng antarmuka 100GE sareng dukungan pikeun jaringan ngaleutikan ST-2022-7.

"Masing-masing aplikasi boga tantangan sorangan, tapi bayangkeun naon anu anjeun tiasa laksanakeun upami sadayana format sareng standar gampang diurus dina platform software anu sami sareng di lingkungan IP," ceuk Abe Zerbib, CEO TAG. "TAG's MCM-9000 mangrupikeun sistem munggaran di dunya anu ngagabungkeun monitor sinyal komprési sareng henteu dikomprés dina layar anu sami pikeun sadaya opat disiplin pidéo primér - sareng ngajalankeun perkakas luar-na-rak. Ayeuna kami parantos ngahontal jarak sareng nambihan fitur khusus aplikasi supados penyiar tiasa maksimalkeun kalenturan sareng gampang dilegakeun sareng skala tanpa ngarobih atanapi nambihan kana prasarana inti. Kami bungah pisan pikeun ngabagikeun kamajuan ieu sareng pengunjung ka IBC! ”

Leyuran cross-application TAG urang ayeuna ngarojong kana saluran 40,000 junun di fasilitas-sakum dunya éta kucara ngadopsi peradean 100% unik parusahaan Company pikeun panyilidikan, mantau sareng sumanget kanggo pintonan hirup, playout, distribusi sareng OTT dina ékosistem sadayana-IP .


AlertMe

Gurun Moon Communications

Kusabab 1994, Gurun Moon Communications geus mantuan ngamimitian-up, kitu ogé pausahaan ngarah mangtaun traction sarta cicing "luhur-of-pikiran" dina lingkungan bisnis ngarobah gancang dinten ieu.

Simkuring boga dasi kuat ku penerbit industri jeung rai mun ngarojong usaha urang atas nama anjeun kalawan ongkos ad pisan nguntungkeun sarta placements redaksi. Kami reueus geus kahontal sinyalna éksténsif pencet, placements ad perdana, sarta sababaraha panghargaan industri pikeun klien urang.

Gurun Moon fungsi pausahaan di:
Video Profésional
siaran
audio Video
pos Produksi
TV Nyambung
digital Signage
OTT
kabel
satelit

Tim gurun Moon ngeunaan dedicated, sumberdaya profésional nyaéta sadia pikeun mantuan perusahaan ngahontal tujuan na, lajeng sababaraha. Simkuring didieu pikeun anjeun!