imah » wartos » Skor NHL sareng GB Labs

Skor NHL sareng GB Labs


AlertMe

Aldermaston, Inggris, 12 Agustus 2019 - GB Labs, produser solusi panyimpen média anu kuat sareng cerdas pikeun industri média sareng hiburan, parantos ngumumkeun yén Liga Amérika Nasional Amérika Kalér (NHL) parantos mésér sistem panyimpen GB Labs 'MiniSPACE SSD 1RU.

Salah sahiji panggerak kanggo pamindahan NHL ka GB Labs nyaéta pangabutuh liga pikeun neundeunan kinerja tinggi ditambah kalayan gampang transportasi. Sistem panyimpen na anu parantos kabuktosan henteu dipercaya, sangsara ku kinerja goréng sareng portability anu henteu cekap.

Eksekutif Eksekutif Saluran GB Amérika North John Alaimo nyarios, "Komponén konci tina naon anu pikaresepeun ka NHL ngeunaan SPACE SSD nyaéta kamampuan pikeun nyayogikeun langsung diest sareng konektipitas langsung pikeun sababaraha éditor, anu muka seueur kasempetan pikeun pangiriman multi platform. tina eusi stylized. Ogé, di luhur laju kisaran SPACE SSD, éta nyayogikeun pagelaran, portabilitas, sareng reliabilitas anu saacanna kakurangan. "

Saatos diskusi, liga milih kanggo GB Labs 'MiniSPACE SSD 1RU pikeun ngamangpaatkeun beurat ringan, portabilitas tinggi, SSD gancang, sareng reliabilitas sareng prestasi GB Labs anu diakoni CORE.4 OS.

Sistem panyimpenan NHL's MiniSPACE SSD 1RU langsung ngadukung dalapan éditor; hiji wrangler data anu disambungkeun ku 10GbE berprestasi anu luhur supados nampi 1000MB / s I / O; sareng saklar port 24-port pikeun instansi nalika panyunting tambahan diwajibkeun.

Sistem GB Labs ngamungkinkeun tim produksi NHL kalayan gampang ngangkut sistem panyimpen na sareng leres ngédit sakumna lokasi upami diperyogikeun.
###

Ngeunaan GB Labs
GB Labs mangrupakeun pamimpin global dina panyimpenan media anu calakan, ngadamel ekosistem panyimpenan anu dibagikeun pikeun industri média. Ku ngarti masalah industri real-dunya, téknologi anu maju naek dikembangkeun pikeun software unik "CORE" anu ngalengkepan kabutuhan pamaké ahir. Henteu padah dimana produksi ayeuna dipanggihan, sabaraha badag tim ieu atanapi ukuran anggaran, GB Labs tiasa nyayogikeun solusi pikeun mastikeun aya watesna waktos sareng sapinuhna sadayana, eusi éta téh aman.

Panggihan leuwih di: www.gblabs.com atanapi nelepon: Éropa (+ 44) (0) 118 455 5000 atanapi AS (+ 1) 661 493 8480.

Kontak perusahaan GB Labs:

Matt Worth
GB Labs
surélék: [EMAIL PROTECTED]
Telepon: + 44 (0) 118 455 5000

Kontak Média GB Labs:
Kara Myhill
Manor Marketing
surélék: [EMAIL PROTECTED]
Telepon: + 44 (0) 7899 977 222


AlertMe