imah » wartos » SmallHD Debuts Rujukan-Kelas 4K OLED

SmallHD Debuts Rujukan-Kelas 4K OLED


AlertMe

warta ngaleupaskeun
SmallHD
www.smallhd.com
Épéktip: 29 Juli 2020

SmallHD Debuts Rujukan-Kelas 4K Boléd
Pesenan kanggo Monitor produksi SmallHD 4K dimimitian ayeuna

SmallHD OLED 22

SmallHD ngumumkeun éntri anyar kana rohangan monitor rujukan-kelas: OLED 22 4K Production Monitor. Nyetel standar anyar pikeun purists warna, monitor rujukan warna 4K anu menak ieu ngémutan seueur fitur canggih anu ditungtut ku pangguna OLED.

"DITs, DPs, sareng Colourist parantos ngantosan jaman sapertos anu salilana ngagentos kuno HD Monitor OLED, "saur Greg Smokler, Produk VP Kreatif Solutions. "Kusabab éta urang nyéépkeun langkung ti 2 taun ngawangun OLED 22, monitor produksi produksi OLED 4K énggal anu dilengkepan ku set fitur anu tungtungna ngamungkinkeun ngawaskeun kritis 4K gambar, boh dina set na warna."

SmallHD OLED 22 Deui

Desain hardware OLED 22 diwangun di sabudeureun Arsitéktur Pemprosesan Video Small4K ™, anu nyayogikeun pilihan input / kaluaran anu teu cocog sareng dalapan 12G-SDI sareng dua. HDMI 2.0 palabuhan, sadaya anu ngamungkinkeun pangolahan sinyal 4K. Ditempang dina sasis aluminium anu kasar, henteu saatos, giling-alumunium anu kalebet 36 individu ”-20" anu dipasang dina luhureun sareng sisi, OLED 22 beurat-in jumlah wilanganana 9.3-lbs / 4.2kg. A cecekelan anu tiasa dicabut sareng kaki ngamungkinkeun portabel anu gampang.

Paparan OLED 22 ampir teu aya degradasi gambar di sudut pandang mana waé, nyayogikeun gambar sacara real-time salaku jelas sareng murni salaku output ahir, naha dipasang atanapi dipasang.

Spesifikasi monitor mariksa daptar fitur anu dipikahoyong: ukuran layar 21.6in / 55cm,> 1,000,000: rasio kontras 1 sareng titik hideung mutlak, jero warna 10-bit pikeun kasatiaan warna bernuansa, resolusi 3840 × 2160, tingkat kacaangan 350nit, sareng 100% P3 / 135% Rec 709 warna gamut anu ngahasilkeun réproduksi warna anu leres-leres pikeun hirup.

Pilihan daya kaasup dua input listrik anu tiasa ditukeurkeun: hiji XLR 3-pin sareng slide Dual Bateri Lempeng (Pilihan Gold Mount & V-Mount, dijual misah), anu tiasa dipasang liwat Smart Rail diwangun dina sisi pungkur monitor. Dua kaluaran aksésori ngonci 2-pin nambihan kalenturan listrik pikeun alat tambahan.

Pikeun lengkep, kabébasan anu teu kabébas, boléd 22 pisan Teradek Bolt 4K cocog: kombinasi idéal pikeun kabel gratis, monitoring video enol-tunda dina HDR 4-bit 10K.

Saluyu sareng sékrési OLED 22, SmallHD ogé ngenalkeun toolet internal paling canggih na: PageOS 4. Kalayan parangkat lunak anyar ieu, pangguna kéngingkeun aksés anu langkung gampang kana rupa-rupa alat-alat paparan curated sareng alur kerja pikeun fungsionalitas produksi anu ditingkatkeun. Saluareun sababaraha paningkatan pikeun kesederhanaan sareng kagancangan, PageOS 4 ngadukung pangalaman warna-kalibrasi anu streamline sareng Color Pipe, alat rendering intuitif anu akurat ngarobah format log kana SDR sareng HDR. PageOS 4 kalebet pamutahiran anu signifikan dina préparasi halaman pangguna, bentuk gelombang 4K HDR (PQ), ningkatna warna palsu, sareng pilihan nempoan dobel / quad – ogé nahan fitur anu sami diandelkeun anu dipikaterang ku pangguna monitor anu parantos dilengkepan ku PageOS.

The SmallHD OLED 22 4K Monitor Monitor ditawarkeun ku harga bubuka waktos kawates $ 11,999. Kiriman diperkirakeun dimimitian dina bulan Agustus 2020.

Salian ka OLED 22, monitor produksi 4K anyar SmallHD kalebet monitor 24 sareng Visi 17 monitor HDR, ogé monitor 24-High High-Cine 4K. Sadaya ayeuna tiasa dianggo kalayan harga harga pengenalan waktos terbatas.

Kanggo inpo nu leuwih nganjang: www.smallhd.com/4K

###

Ngeunaan Leyuran Kreatif

Kantor pusat di California Kidul, Vitec Divisi Solusi Kreatif Grup ngadesain sareng ngasilkeun produk premium kanggo siaran, pilem sareng perusahaan produksi pidéo, panyipta kontén bebas sareng usaha perusahaan. Komprési merek Teradek, SmallHD, sareng Kaméra Kai, produk Solusi Kreatif dianggo di panjuru dunya pikeun olah raga, berita, acara langsung, produksi pilem sareng televisi sareng streaming online. Kreatif Solusi ngagaduhan pabrik manufaktur sareng pusat R&D di Amérika Serikat, Inggris, Israel sareng Éropa buana.

ngeunaan SmallHD

Diadegkeun dina 2009, SmallHD geus nyieun ngaran salaku innovator ngarah tina dina kaméra solusi ngawaskeun pikeun cinematographers profésional, videographers, sarta photographers di sakuliah dunya. Birokrat di hareup di dunya harti luhur monitor dina kaméra, SmallHD terus nyorong amplop tina naon mungkin dina dina kaméra, studio jeung produksi mintonkeun. www.smallhd.com

###

Pikeun poto tambahan sarta warta lianna, mangga buka www.aboutthegear.com

Émbaran Disusun ku Lewis Communications: [email dijaga]

 


AlertMe