imah » wartos » SmallHD Unveils 7 "Cine 7 Monitor ku Bioskop Kamera Control na Teradek Wireless NAB, Las Vegas, Booth C5725

SmallHD Unveils 7 "Cine 7 Monitor ku Bioskop Kamera Control na Teradek Wireless NAB, Las Vegas, Booth C5725


AlertMe

SmallHD nawarkeun Cine 7, kulawarga 7 inci pinuh HD layar rampa monitor dina kaméra kalawan kontrol kaméra bioskop sarta diwangun-di Teradek téhnologi video nirkabel.

Cine 7 nyaéta platform monitor anyar kuat pikeun cinematographers profésional, ku 1080p stunning, terangan viewable tampilan nit 1,800 nu nawarkeun% sinyalna 100 tina DCI-P3 warna tangga nada. Naon susunan monitor ieu sajaba mangrupa integrasi seamless na kontrol kaméra bioskop, sahingga pamaké pikeun ngatur rupa-rupa setélan kaméra katuhu tina panganteur software SmallHD. Ieu bakal ngajalankeun kalawan rojongan pikeun ARRI Alexa Mini, AMIRA, sarta kaméra Mini LF salaku hiji lisénsi software pilihan, kalayan rojongan datang pikeun RED na Sony engké taun ieu.

kontrol kaméra via panganteur Cine 7 solves sababaraha isu produksi. The ARRI Alexa Mini jeung AMIRA nyadiakeun nempoan tina kadali kaméra ukur ngaliwatan tilik gambar éléktronik. Fungsi transmisi video nirkabel Cine 7 bisa jadi hiji alat penting lamun kaméra kasebut dipasang dina Steadicam, dina mobil kaméra, atawa rigging husus lianna.

The Kamera Control Menu mucunghul sakumaha hiji overlay dina feed video sakali ditugaskeun pikeun Page a. Unggal Page méré pamaké wasa gancang ka sét parabot (framing, paparan, fokus, jsb). Operator bisa toggle ti Page mun Page via panganteur touchscreen kacida responsif.

Asupan jeung kaluaran tina video kalayan audio terpadu geus disadiakeun via 3G SDI na HDMI, Ku konversi cross antara dua. Kakuatan geus dikirimkeun via tumerapna 2-pin konektor kakuatan (10-34V DC 2A di) atanapi bracket batré (Sony L Series kaasup - Gold Gunung jeung V-Gunung sadia misah).

Cine 7 nyaéta sadia dina 4 variétas beda, kaasup model nirkabel 3 kalawan diwangun-di Teradek téhnologi baud (500 TX, 500 RX, sarta versi Sidekick RX), kitu ogé modél dasar non-nirkabel. Unggal model ngarojong kontrol kaméra bioskop. Sadaya model Cine 7 nu cocog sareng Teradek RT real-time overlays data lénsa, sahingga pamaké pikeun meunangkeun informasi nurutan fokus kritis langsung dina tampilan, kaasup lénsa jarak fokus, fokus panjangna, iris, zum sareng nu sanesna.

Cine 7 dimimitian ongkos April 2019.

video promosi: www.youtube.com/watch?v=CzZIR-d53PI&feature=youtu.be

Cine 7 Base Modél: $ 1799

Cine 7 baud 500 RX: $ 2749

Cine 7 baud 500 TX: $ 2749

Cine 7 baud Sidekick: $ 3699

Lisensi ARRI Kamera Control: $ 500

###

ngeunaan SmallHD

Diadegkeun dina 2009, SmallHD geus nyieun ngaran salaku innovator ngarah tina dina kaméra solusi ngawaskeun pikeun cinematographers profésional, videographers, sarta photographers di sakuliah dunya. Birokrat di hareup di dunya harti luhur monitor dina kaméra, SmallHD terus nyorong amplop tina naon mungkin dina dina kaméra, studio jeung produksi mintonkeun. www.smallhd.com

###

kira-kira Vitec Leyuran kreatif

Kantor pusatna di Southern California, AS, Leyuran Kreatif (CS) desain na manufactures produk premium pikeun pilem jeung produksi video pausahaan, siaran, Birokrat eusi bebas sarta usaha. Wanadri teh merek Teradek, Produk SmallHD, sarta kayu Kamera CS anu dipaké di sakuliah dunya keur pilem, tivi, olahraga, warta, acara live na streaming online. CS boga manufaktur sarta puseur R & D di AS jeung Israél jeung produk urang nu sadia via mitra global kami sarta website anu urang sorangan.

###

A snapshot The Vitec Grup purwakarta

Vitec mangrupakeun panyadia global ngarah produk premium branded na leyuran ka pindah saum sareng tumuwuh "newak gambar na kandungan nyiptakeun" pasar.

Vitec'S konsumén kaasup broadcaster, Birokrat eusi bebas, photographers sarta usaha, tur kagiatanana urang ngandung: desain, pabrik jeung distribusi produk-kinerja tinggi na leyuran kaasup ngarojong kaméra, kaméra dipasang asesoris éléktronik, sistem kaméra robotic, prompters, lampu LED, mobile kakuatan, monitor, tas, kontrol gerak jeung alat ngurangan bising.

Kalawan karyawan ngadeukeutan 1,800 sakuliah dunya 13 nagara béda, pausahaan ieu dikelompokeun dina tilu bagbagan: Imaging Leyuran, Leyuran Produksi jeung Leyuran Kreatif.

nu Vitec Grup purwakarta kadaptar di Bursa Saham London jeung pendapatan 2018 of £ 385.4 juta.

Inpo nu leuwih lengkep bisa kapanggih dina: www.vitecgroup.com

###

Pikeun poto tambahan sarta warta lianna, mangga buka www.aboutthegear.com

Émbaran Disusun ku Lewis Communications: [EMAIL PROTECTED]


AlertMe