imah » wartos » SmallHD Unveils Profesional 7 "Wide-tangga nada Monitor NAB, Las Vegas, Booth C5725

SmallHD Unveils Profesional 7 "Wide-tangga nada Monitor NAB, Las Vegas, Booth C5725


AlertMe

SmallHD announces nu 702 Toel, a 7 profésional "1920 x 1200 monitor nu delivers hiji kelas dunya pangalaman pamaké sarta fitur-disetel. Na panel terangan viewable 1,500 nit na stunning 100% DCI-P3 warna tangga nada nawiskeun hiji pangalaman ngawaskeun unparalleled pikeun studio jeung produksi mobile lingkungan.

monitor sampurna pikeun alatan 1st AC pikeun integrasi na kalawan Teradek RT. Nyambungkeun CTRL.1 atanapi CTRL.3 controller jeung monitor keur real-time overlays data lénsa nu némbongkeun informasi nurutan fokus kritis dina layar, kaasup lénsa jarak fokus, panjang fokus, iris, zum sareng nu sanesna.

The 702 Toel ngabogaan sleek, desain low-profil. sinyal jeung kakuatan na pilihan ngidinan monitor dina kaméra pikeun nyocogkeun seamlessly kana workflow nanaon. Kalawan palabuhan ditangtayungan ogé ku spasi chassis aluminium abu, nu 702 Toel nawarkeun 2x 3G-SDI inputs, hiji kaluaran 3G-SDI, hiji HDMI input / output, sareng 4x ningkatna titik. Lega-rentang DC input (10-34V, 2A) ngamungkinkeun pikeun kakuatan sistem, bari sababaraha kurung batré (Sony L Series kaasup - Gold Gunung jeung V-Gunung sadia misah) nyadiakeun kalenturan salajengna.

Monitor urang kabaran touchscreen kapasitif, nu ngarojong lima némpél simultaneous, ngatur software na PageBuilder Monitor urang panganteur SmallHD OS3. The gampang-to-Napigasi, profésional OS3 toolset nyadiakeun kabeungharan hiji fungsi dina layar, kaasup customizable HD Gelombang, Vectorscope, Palsu Warna, Focus mantuan / Peaking, Anamorphic De-squeeze, Framing Panungtun, sarta neundeun LUTs 3D taya via kartu SD.

702 Toel nyaéta sadia 2019 April ti jaringan global resellers SmallHD tur mitra. MSRP keur 702 Toel nyaeta $ 1,299. Kanggo inpo nu leuwih lengkep atanapi kana tatanan online, mangga buka:smallhd.com/702touch

###

ngeunaan SmallHD

Diadegkeun dina 2009, SmallHD geus nyieun ngaran salaku innovator ngarah tina dina kaméra solusi ngawaskeun pikeun cinematographers profésional, videographers, sarta photographers di sakuliah dunya. Birokrat di hareup di dunya harti luhur monitor dina kaméra, SmallHD terus nyorong amplop tina naon mungkin dina dina kaméra, studio jeung produksi mintonkeun. www.smallhd.com

###

kira-kira Vitec Leyuran kreatif

Kantor pusatna di Southern California, AS, Leyuran Kreatif (CS) desain na manufactures produk premium pikeun pilem jeung produksi video pausahaan, siaran, Birokrat eusi bebas sarta usaha. Wanadri teh merek Teradek, Produk SmallHD, sarta kayu Kamera CS anu dipaké di sakuliah dunya keur pilem, tivi, olahraga, warta, acara live na streaming online. CS boga manufaktur sarta puseur R & D di AS jeung Israél jeung produk urang nu sadia via mitra global kami sarta website anu urang sorangan.

###

A snapshot The Vitec Grup purwakarta

Vitec mangrupakeun panyadia global ngarah produk premium branded na leyuran ka pindah saum sareng tumuwuh "newak gambar na kandungan nyiptakeun" pasar.

Vitec'S konsumén kaasup broadcaster, Birokrat eusi bebas, photographers sarta usaha, tur kagiatanana urang ngandung: desain, pabrik jeung distribusi produk-kinerja tinggi na leyuran kaasup ngarojong kaméra, kaméra dipasang asesoris éléktronik, sistem kaméra robotic, prompters, lampu LED, mobile kakuatan, monitor, tas, kontrol gerak jeung alat ngurangan bising.

Kalawan karyawan ngadeukeutan 1,800 sakuliah dunya 13 nagara béda, pausahaan ieu dikelompokeun dina tilu bagbagan: Imaging Leyuran, Leyuran Produksi jeung Leyuran Kreatif.

nu Vitec Grup purwakarta kadaptar di Bursa Saham London jeung pendapatan 2018 of £ 385.4 juta.

Inpo nu leuwih lengkep bisa kapanggih dina: www.vitecgroup.com

###

Pikeun poto tambahan sarta warta lianna, mangga buka www.aboutthegear.com

Émbaran Disusun ku Lewis Communications: [EMAIL PROTECTED]


AlertMe