imah » Lahirna eusi » Kantun SMPTE - Bingah 100 Taun!

Kantun SMPTE - Bingah 100 Taun!


AlertMe

Pikeun maranéhanana anjeun moal dina perdagangan media, SMPTE nangtung pikeun "Paguyuban Motion Picture & Televisi Insinyur," nu Kami anggota reueus, keur hiji studio insinyur pos-produksi.

Jeung maranéhna sohor maranéhna Centennial ulang ku ngabogaan Barbara H. Lange, SMPTE Diréktur eksekutif, ring Bell nutup di NASDAQ MarketSite - 4 Times Square - 43rd & Broadway - Broadcast Studio - dina Jumaah, July 22, 2016 sabudeureun 4 pm AND.

Lamun lasut eta, tingali di handap:

"The SMPTE Centennial ngagambarkeun kabeungharan prestasi teknis na artistik leuwih abad kaliwat, kitu ogé janji inovasi terus, "ceuk SMPTE Presiden Robert Seidel, Wapres tina rékayasa jeung téhnologi canggih di BPS. "Hajatan ieu geus 100 taun di pembuatan, sarta kami geus reueus jadi honoring nu accomplishments sahiji pendiri urang na loba ngaganti noteworthy maranéhanana dina Society".

SMPTE nyaeta hiji organisasi anu GSM dirancang pikeun nyadiakeun konsistensi pikeun insinyur mun akur jeung nalika calibrating nu Productions kalawan nu sipatna pakait. Pikeun 100 taun, SMPTE geus pamingpin di standar pikeun industri Imaging gerak, facilitating interoperability, sarta ku kituna bisnis. Standar, lila-dianjurkeun jeung tungtunan rékayasa kabeh ngahijikeun pikeun ngajelaskeun hiji prosés nu tangtu; prosés pangpentingna anu dipikawanoh salaku timecode.

Timecode, Wangun média metadata tanpa anu ngedit videotape modern moal bakal tiasa, anu ditambahkeun kana pilem, video atawa bahan audio nyadiakeun hiji rujukan waktu pikeun ngedit, singkronisasi tur idéntifikasi. Sanajan utamina pikeun video, aranjeunna geus ogé geus diadaptasikan ka nyingkronkeun musik. Sakali eksis, Sistem na rohangan ngédit non-linier lajeng bisa ngidinan pikeun program bisa dibere salaku nu katingali aranjeunna kiwari.

Kanyahoan-1
teu dikenal

SMPTE timecode ieu susunan standar dikembangkeun pikeun labél pigura individu ngeunaan video atanapi pilem sakumaha didefinisikeun ku Paguyuban Motion Picture sarta Télévisi Insinyur di maranéhna SMPTE 12M spésifikasi. The SMPTE standar diwangun ku hiji dokumen dua-bagian: SMPTE 12M-1 na SMPTE 12M-2, nu ngawengku guaran penting jeung clarifications. Ieu sinyal digital tina leuwih na zeroes anu janten hiji angka ngerjakeun ka unggal "Pigura" tina video (atawa bagian ditanggap ku alat ngarekam waktos digital saperti pigura, alatan aya mahluk euweuh fisik sabenerna "pigura" dina media digital), ngalambangkeun jam, menit, detik, jeung pigura. Contona, dina waktos angka kode 01: 05: 30: 12 ngagambarkeun gambar 1 jam, 5 menit, 30 detik sarta 12 "pigura" kana rekaman nu.


Video Wawancara jeung Yohanes Maizels tina SMPTE di BroadcastAsia 2016

Diadegkeun ku C. Francis Jenkins, anu ogé dilayanan salaku Presiden ti 1916-1918, SMPE (kenop "T" geus ditambahkeun ka Society di 1950 pikeun nampung tipi anyar-invented jeung industri na) éta solusi ka unorganized (soon- mun-jadi) industri gambar gerak ti 1900s mimiti. Wanoh, alat-alat ieu diwangun nurutkeun whims produsén urang, kalayan praktekna baku nonexistent. Konsistensi kapaksa aya atawa ngamangpaatkeun Imaging pikeun aplikasi praktis bakal gagal. Jeung dunya dina brink tina perang, tentara nempo hiji kabutuhan gambar gerak pikeun latihan jeung Imaging pikeun ngarekam duanana acara militer jeung panjagaan. Pamarentah AS ngusahakeun mawa guna Industri kacau ieu ku nyieun awak mingpin ngembangkeun dina gambar gerak pilari ka Jenkins salaku konci, mangrupa manggihan anu mekarkeun projector gambar gerak munggaran di 1895 (babarengan jeung Thomas Armat), kitu ogé sababaraha alat Imaging unik, kaasup hiji kaméra jero cai sarta kaméra panorama pikeun pintonan hawa.

"The sajarah SMPTE ampir sinonim jeung sajarah pilem jeung televisi, sarta eta geus lalampahan luar biasa leuwih abad kaliwat, "ceuk SMPTE Diréktur eksekutif Barbara Lange. "Sora na gambar dampak pangalaman manusa, nu ngandung harti yén beurat jalma geus ngarasakeun mangpaat SMPTE'S karya. Kalawan pangakuan urang tina SMPTE'S pendiri' Day jeung titimangsa incorporation na, urang mayar upeti ka loba panaratas anu geus volunteered balik layar pikeun ngaktipkeun storytelling visual euyeub yén urang sadayana mikaresep ".

Salila cinyusu tina 1915, anu Boardwalk of Atlantik Kota hosted hiji trio diwangun ku Jenkins, Ek Gillett, sarta ni Brown anu bakal jadi jawaban ka masalah. Sataun saterusna, dina bulan Juli di 1916, jumlahna aya sapuluh insinyur sumping ka kaputusan unanimous nyieun masarakat ngeunaan spesialis rékayasa dina widang gambar gerak, nu konstitusi a ieu drafted. konstitusi ieu ratified dina Oktober of 1916, komite anu ngadegkeun, sarta masarakat SMPE ngalahir, kalawan Jenkins salaku lulugu munggaran sarta Presiden.


Video Wawancara jeung Barbara Lange tina SMPTE

Kiwari, SMPTE anggota aya dina leuwih ti nagara 64 sakuliah dunya; SMPTE sorangan dipikawanoh salaku pamimpin global dina ngawangun hiji standar sarta lila-nulis pikeun pilem, tivi, video jeung multimedia. Leuwih 250 Sustaining (institusional) Anggota milik SMPTE, Kaasup: Apple, Amazon, Blackmagic Desain, BPS, DELUXE Technicolor, Disney / ABC / ESPN, Dolby Laboratorium, Ericsson, Fox Hiburan Grup, Google, Microsoft, Néglasari Universal, Netflix, Nokia, Panasonic, Cangkuang Gambar, Sony, Turner, jeung Warner naros, saha marengan 7,000 + anggota individual, gawe pikeun mawa pangalaman média pangalusna liwat unggal outlet mungkin kiwari, branching-kaluar kitu sakumaha keur ngahontal malah pangleutikna média Imaging Ecological. Ayeuna hadir dina unggal disiplin, anggota maranéhna kaasup insinyur, direksi teknis, cameramen, kang rai, technicians, pabrik, désainer, pendidik, konsultan na pamaké widang dina jaringan, komprési, enkripsi na sagala widang employing Gambar lianna. Éta tetep hiji hambalan dihareupeun téhnologi via konferensi maranéhna sering teknis na seminar, nu ajak interaksi mangpaat jeung bursa informasi.

SMPTE celebrating 100 taun kalayan kue

Inpo Salajengna ngeunaan SMPTE 2016 jeung SMPTE Centennial nyaéta sadia dina www.smpte2016.org na www.smpte100.org. Inpo tambahan ngeunaan SMPTE geus sadia di www.smpte.org.

SMPTE urang Barbara Lang Cheering di NASDAQ

Kami hiji anggota aktip sarta Bangga SMPTE. Henteu ngan kuring hormat organisasi waktos-ngahormatan ieu, tapi Kami bersyukur - aranjeunna nangkeup jeung ngarojong sakabéh anggota maranéhanana dina cara nu geus leungit di masyarakat paling utama kiwari. Employing unggal mode of media, maranéhna malah make Twitter ngahontal-kaluar (dina kanyataanana, jadi bukti rojongan maranéhanana anggota maranéhanana, komentar kuring, Tweets sarta bahan lianna nyaeta ulang tweeted ku aranjeunna dina rutin!)

Ku kituna, nepi ka sakabéh babaturan kuring dear di SMPTE - Bingah Centennial ... Happy Birthday! Di dieu téh keur 100 sejen!

100logo


AlertMe
Tuturkeun abdi

Ryan Salazar

Editor-In-Kapala, pamedal at Siaran Darso Magazine, LLC.
Ryan dimimitian gawe di industri produksi siaran na pos di umur ngora dua belas! Anjeunna geus dihasilkeun program televisi, diwangun fasilitas pos produksi badag, ditulis keur sababaraha publikasi anjog industri sarta éta mangrupa insinyur audio pikeun ngeunaan sapuluh taun. Ryan saméméhna wrote pikeun Broadcast Téknik Magazine, sapi Kreatif sarta proyek na geus diulas dina puluhan publikasi.
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Ryan Salazar (tempo sadaya)