imah » wartos » SMPTE Expands Virtual Classroom Jeung Pilihan Timer Study sarta Téhnologi Anyar setelan HDR na Workflows Kursus

SMPTE Expands Virtual Classroom Jeung Pilihan Timer Study sarta Téhnologi Anyar setelan HDR na Workflows Kursus


AlertMe

Bodas dataran, Ny - Dec. 6, 2018 - SMPTE®, organisasi anu standar gawe geus dirojong abad tina kamajuan dina téhnologi hiburan sarta anu kaanggotaan ngawengku dunya, geus ngembangna di SMPTE Maya Classroom kurban sareng Tangtu anyar:-Cim-Range High Téhnologi (setelan HDR) jeung Workflows pikeun Média jeung Hiburan. Dipimpin ku instruktur Piér Routhier, hiji ahli Imaging maju, tangtosna ieu bakal nutupan konsep kritis sarta pertimbangan praktis peuntas workflow setelan HDR, ti mastering pikeun produksi, distribusi, jeung nempoan.

"SMPTE Maya kursus Classroom mangrupakeun hiji sumberdaya berharga pikeun technologists, insinyur, jeung praktisi aub kalawan nyieun média profésional, salaku kurban Tangtu ngarojong pamahaman deeper téknologi penting jeung patali SMPTE standar, "ceuk SMPTE Diréktur Atikan Joel Welch. "Paménta keur latihan nu langkung lengkep ihwal setelan HDR geus signifikan, sarta kami geus pleased nawarkeun tangtu well-rounded anu bakal nulungan professional dina nyieun kalolobaan format seru ieu sareng poténsi rongkah na."

Luyu jeung nembe ngumumkeun SMPTE rencana bisnis strategis, perluasan 2019 tina SMPTE Maya Classroom mangrupa bagian integral gawang Society ngeunaan ngadidik individu di industri dina téknologi aranjeunna kedah ngartos janten suksés di careers maranéhanana.

SMPTE'S newest Tangtu Classroom Virtual baris neuleuman workflows pikeun mastering eusi setelan HDR pikeun sandiwara sarta ngarep sebaran. Dina ngalakukeun kitu, éta bakal delve kana blok foundational wangunan setelan HDR kaasup persépsi manusa tina lampu na kumaha eta anu direbut, fungsi transper opto-éléktronik (OETF), fungsi transper elektro-optik (EOTF), ekosistem setelan HDR, mintonkeun setelan HDR , setelan HDR workflows, sareng nu sanesna. Tangtu bakal dimimitian Jan. 14, 2019, sarta ngajalankeun salila genep minggu.

SMPTE Maya kursus Classroom anu ditawarkeun online, sarta aranjeunna tarik pamilon ti sakuliah dunya. Salila kursus dicampurkeun-learning ieu, pamilon kalibet dina ulikan bebas sarta hiji-jam, sesi asah mingguan instruktur-ngarah nu mantuan aranjeunna dina pamahaman jejer jeung kagiatan leuwih kompleks. Sesi asah hirup anu dirékam pikeun nempoan dina paménta ku jalma bisa hadir, sarta instruktur ogé nyadiakeun réspon timely kana patarosan pamilon ngawarah ngaliwatan forum sawala online tangtu urang. Unggal Tangtu kurban maya boga tanggal husus mimiti, tanggal eureun husus, sarta gol learning mingguan. Pamilon anu ngalengkepan tangtu hasil nu dileler a SMPTE Bijil tina Achievement nu sadar investasi maranéhanana waktu jeung usaha, kitu ogé komitmen maranéhanana advancing careers maranéhanana.

Anyar pikeun 2019, SMPTE bakal nawiskeun timer ulikan pilihan tangtu pikeun sakabéh kursus Classroom Virtual. The kurban timer ulikan ngandung bahan tangtu sarua jeung versi instruktur-dipingpin tapi pamilon anu disadiakeun kalawan dua kali loba waktu pikeun nalungtik. Kahiji kurban timer ulikan ngeunaan Téhnologi setelan HDR na Workflows pikeun Média jeung tangtu Hiburan baris dimimitian Jan. 21, 2019. kursus saterusna bakal ditawarkeun sapanjang taun.

Sajaba tangtu anyar setelan HDR-fokus, SMPTE ieu neraskeun nawarkeun suite populér miboga Virtual kursus Classroom, kaasup Perkenalan ka jaringan, Routing & Ngalihkeun kabutuhan poko, kabutuhan poko tina IP Media Angkutan pikeun siaran: Pindah Real-Time Video na Audio Leuwih Packet Jaringan, IMF kabutuhan poko: Naon ngabutuhkeun Anjeun pikeun terang, jeung Pamahaman SMPTE ST 2110: Standar keur Néangan Profesional Media Leuwih IP Jaringan Diurus.

rinci lengkep jeung pendaptaran pikeun sakabéh SMPTE Maya kursus Classroom, kaasup setelan HDR Téhnologi jeung Workflows pikeun Média jeung Hiburan, anu sadia di smpte.org/courses. pendaptaran mimiti geus wanti, sakumaha spasi dina unggal tangtu ngan bisa laksana.

Inpo Salajengna ngeunaan SMPTE geus sadia di smpte.org.

# # #

kira-kira SMPTE®
Pikeun leuwih ti hiji abad, jelema nu Society of Motion Picture sarta Télévisi Insinyur, atawa SMPTE (Dibaca "simp-majalengka"), geus disusun kaluar wincik loba kamajuan signifikan dina téhnologi média jeung hiburan, ti bubuka "talkies" jeung televisi warna kana HD sarta UHD (4K, 8K) TV. Kusabab ngadegna di 1916, SMPTE geus narima hiji Oscar® sarta sababaraha Awards Emmy® pikeun digawé taun advancing rékayasa pindah-imagery sakuliah industri. SMPTE boga rébuan dimekarkeun standar, lila-dianjurkeun, sarta tungtunan rékayasa, leuwih ti 800 sahiji nu ayeuna di gaya kiwari. SMPTE Waktos Code ™ jeung ubiquitous SMPTE Bar Warna ™ mangrupakeun ngan dua conto SMPTE'S karya kasohor. Ayeuna di abad kadua anak, SMPTE ieu shaping generasi saterusna standar sarta nyadiakeun atikan pikeun industri pikeun mastikeun interoperability salaku industri evolves salajengna kana workflows basis IP IT- na.

SMPTE mangrupakeun pakaitna profésional global technologists na creatives anu ngajalankeun kualitas na évolusi Imaging gerak. Na kaanggotaan kiwari ngawengku leuwih ti 7,000 individu: executives gerak-Imaging, creatives, technologists, peneliti, sarta siswa anu volunteer waktu jeung kaahlian maranéhna pikeun SMPTE'S ngembangkeun standar na inisiatif atikan. A partnership jeung Hollywood Asosiasi profésional (HPA) nyambungkeun SMPTE jeung kaanggotaan na jeung usaha sarta individu anu ngarojong kreasi sarta pagawean tina eusi media. Émbaran on ngagabung SMPTE geus sadia di smpte.org/join.

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek sipat nu bogana.

Link kana Word Dok: www.wallstcom.com/SMPTE/181206SMPTE.docx

Poto Patalina: www.wallstcom.com/SMPTE/SMPTE-HDR-Virtual-Classroom.jpg
poto caption: Grafika keur Tangtu anyar:-Cim-Range High Téhnologi (setelan HDR) jeung Workflows pikeun Média jeung Hiburan

poto Patalina: www.wallstcom.com/SMPTE/SMPTE-PierreRouthier.jpg
Poto caption: Tangtu, setelan HDR Téhnologi jeung Workflows pikeun Média jeung Hiburan, bakal dipingpin ku instruktur Piér Routhier.

Bagikeun eta on Twitter: twitter.com/intent/[EMAIL PROTECTED]%20Expands%20Virtual%20Classroom%20With%20Self-Study%20Options%20and%20a%20New%20HDR%20Technology%20and%20Workflows%20Course%20%23HDR%20%23SMPTEeducation%20-%20http://bit.ly/2PgRE4N


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!