imah » wartos » SMPTE Hollywood Bagéan Sarwa Poé Karir Taunan 2nd

SMPTE Hollywood Bagéan Sarwa Poé Karir Taunan 2nd


AlertMe

Siswa kuliah anu milarian karir téknis nampi wawasan sareng saran ti pamimpin industri.

Los Angeles - Siswa Universitas ti seluruh California California patepung di Televisi Akademi Televisi Saban Media Center dina April 27 pikeun neuleuman karir ngeunaan téknis dina industri média sareng hiburan di 2nd Poé Karir taunan, dihasilkeun ku Hollywood bagian tina SMPTE®, organisasi anu netepkeun masa depan bercerita. Acara anu lami kalebet pidato, roundtables, sareng diskusi panel sareng pamimpin industri nawiskeun nasihat ahli ngeunaan kasempetan padamelan, strategi pencari tugas, program mentor sareng tren téknologi dina bioskop, televisi, kaulinan sareng realitas maya. Sponsor acara kaasup Dolby Laboratorium, Lebu jukut, a Belden Brand, sareng Epic Kaulinan.

Poé Karir ditujukeun pikeun mahasiswa sarjana sareng lulusan diajar mata pelajaran élmu, téknologi, rékayasa, seni sareng matematika (STEAM). Hadirin ngalebetkeun mahasiswa ti belasan sakola di California Selatan kalebet Universitas Southern California (USC), Universitas California Los Angeles (UCLA), Universitas Loyola Marymount sareng Claremont College, ogé sakola anu langkung tebih kalebet New England Institute of Art.

"Day Karir nyambungkeun para pamuda sareng ahli industri anu masihan wawasan konci pikeun padamelan, strategi karir sareng inspirasi," saurna SMPTE diréktur eksekutif Barbara Lange. "Minangka organisasi anu umur 100, SMPTE didamel kanggo ngokolakeun generasi penerus generasi bakat sareng latar dina matématika, kaahlian élmu sareng rékayasa kritis kana sihir pilem, tivi sareng kaulinan. ”

Alamat pidéo acara dikirimkeun ku Diréktur VR sareng Présidén Magic Practical Matthew Lewis sareng téknolog / insinyur Josh Rizzo. Lewis nyawalakeun tukang lalakon anu dibangkitkeun insinyur dina nyiptakeun Hollywood sihir; Rizzo nyorot mecenghulna eSports salaku wangun anyar hiburan pasar massa. "Matt sareng Josh pencét kaluar tina taman," nyatakeun SMPTE Hollywood korsi Jim DeFilippis. "Diskusi panel kami narik sareng pencerahan. Kuring ogé resep seueur paguneman anu saé sareng hiji murid. Éta, pamustunganana, mangrupikeun naon karier Day. "

Salila forum rekrutmen, anu diarahkeun ku Brian Wright, presiden Max Edwards Company, rekrutmen sareng ahli SDM ti Walt Disney Studios, Institut Kesenian California, J2 Global sareng organisasi anu sanés nyarioskeun kaahlian juragan anu milarian padamelan téknologi. Panel anu sanés ningalikeun pamilon dina Hollywood Program bimbingan Muda Profesional Alatan Profesional Alliance. "Éta pikaresepeun pikeun neuleuman ngeunaan alur kerja anu dianggo dina cabang industri hiburan anu béda," saur mahasiswa Universitas Biola Megan Scott. "Abdi ngarasa langkung siap ngalamar padamelan sareng janten karir."

Demokrasi tangan khusus dina téknologi visualisasi real-time anu nyayogikeun téknik tradisional sapertos storyboards, animatics sareng previs. Éta kalebet mesin pangembangan kaulinan, sapertos Mesin Unreal ku Epic Games, anu ngeksploitasi laju rendering gancang sareng kakuatan itungan pikeun nyayogikeun gambaran real-time pikeun sutradara sareng cariyos nalika produksi.

Partisipasi ngaleuwihan acara inaugural 2018 tina segi nomer sareng kabinékaan sareng seueur mahasiswa anu hadir SMPTE anggota. "SMPTE migawé padamelan anu luar biasa dina ngahasilkeun acara ieu sareng ngahijikeun para profesional ti sakumna industri, ”saur Bernard Weiser, presiden Profesional Industri Asosiasi Mentoring Alliance (EIPMA). "Aranjeunna nunjukkeun mahasiswa kumaha insinyur sareng profésional téknis séjén bagian tina upaya kolaborasi ngalibetkeun seueur kerajinan pikeun ngahasilkeun produk hiburan anu urang sadayana anu dinikmati."

ngeunaan SMPTE® Hollywood bagean

nu Hollywood bagian tina SMPTE® ieu mimitina diayakeun salaku Bagéan West Coast di 1928. Kiwari, sakumaha sorangan SMPTE Region, eta ngawengku leuwih ti 1,200 SMPTE Anggota ku kapentingan umum dina téhnologi gerak-Imaging di gede nu Los Angeles Daérah. The Hollywood Bagian nawarkeun rapat bébas bulanan anu kabuka jeung SMPTE Anggota jeung non-anggota sapuk. Émbaran ngeunaan rapat geus dipasang dina ramatloka Bagéan di www.smpte.org/Hollywood.

kira-kira SMPTE®
Paguyuban Motion Picture sarta Télévisi Engineers®, atawa SMPTE, Anu nangtukeun masa depan storytelling. Misi Paguyuban Masarakat Asosiasi nyaéta ngaktifkeun kerangka téknis anu ngamungkinkeun masarakat profésional global nyiptakeun média pikeun artis, atikan, sareng hiburan sareng ngadistribusikeunana eusi ieu pikeun kapentingan sareng kasihatan jalma di sakuliah dunya. Salaku masarakat global anu dilaku ku volunteer téknologi, pamekar, sareng pengobatan, SMPTE dina aktipitas nyetir kualitas sareng évolusi gambar gerak, télévisi, sareng média profésional. Paguyuban netepkeun standar industri anu ngabantosan usaha ngamaksimalkeun pasar-biaya langkung efektif, nyayogikeun pendidikan anu sasuai anu ngarojong pertumbuhan karir anggota, sareng nyorong komunitas kaanggotaan anu aktipitas sareng rupa-rupa.

Émbaran on ngagabung SMPTE geus sadia di smpte.org/join.

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek sipat nu bogana.


AlertMe