imah » jobs » Media Sosial Koordinator / Asisten Pribadi

Bubuka proyék: Koordinator Media Sosial / Asisten Pribadi


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Warna sareng Rahmat
location: Troy MI US
Ahli sareng Photoshop, Illustrator, atanapi program desain anu sanés (pikaresep). Tech-savvy sareng cinta sangkan pidéo pondok sareng lucu….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)