imah » jobs » Media Sosial, Video Asisten sareng Desain

Bubuka Padamelan: Media Sosial, Asisten Video sareng Desain


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Cincinnati Bengals
location: Cincinnati OH US
Mahir sareng Adobe Creative Suite kaasup tapi henteu dugi ka Photoshop, Illustrator sareng Premier, pangalaman sareng Saatos Balukar tambah….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)