imah » wartos » SoftAtHome Déwan Direksi Appoints a CEO Anyar

SoftAtHome Déwan Direksi Appoints a CEO Anyar


AlertMe

david-viret-lange_portrait

Bapak Daud Viret-Lange Dingaranan Chief Eksekutif Officer

Colombes, Perancis - 12 Januaryth, 2017 - SoftAtHome, a panyadia software alat operator CPE sangkan jasa convergent keur ngarep digital, dinten ngumumkeun yén Déwan Direksi geus kapilih Daud Viret-Lange salaku Kapala Eksekutif Officer éféktif langsung.

«Direksi anu delighted yen Daud bakal ngakibatkeun SoftAtHome sakumaha anjeunna boga pangaweruh dina-jero industri Telecom, sanggeus leuwih 20 taun spent dina grup Oranyeu,» ceuk ameng-Noëlle Jégo-Laveissière, Présidén Déwan Direksi . «Ieu bakal konci mun alamat tantangan utama pikeun para nasabah SoftAtHome, kayaning ngaronjatkeun nilai dalil di imah digital sarta ngajaga tingkat pangluhurna kualitas."

David Viret-Lange boga leuwih 20 taun pangalaman dina industri Telecom. Firstly di Penjualan na Marketing tina jasa B2B dimana manehna tangtu kurban patali téhnologi xDSL, bringing operator kana abad 21st kalawan jaringan 'pinuh IP'. Anjeunna lajeng junun dina Penjualan na Service éntitas dina pasar Consumer, masih ngalengkepan operator di jalur inovasi maranéhanana, mingpin transisi ka jasa triple muter. Anjeunna sumping deui ka B2B sakumaha CT / CIO of Oranyeu Layanan Usaha, jeung mingpin transformasi organisasi IT Oranyeu Usaha nyiapkeun «softwarization» jaringan liwat téknologi SDN-NFV.

Lulus ti École Polytechnique dina 1991 ti École Nationale Supérieure des Telekomunikasi di 1993.

ngeunaan SoftAtHome

SoftAtHome nyaéta parusahaan software tumuwuh gancang delivering konektipitas ngarah, Pay TV jeung jasa digital alat Operator di imah. Ngaliwatan produk SOP na, SoftAtHome ieu empowering operator bersaing ngalawan kompetisi jeung global pamaén lokal sapuk ku leveraging ekosistem pikeun nganteurkeun jasa beredar. SOP nyaéta museur kana delivering solusi dumasar standar biaya-éféktif anu basajan tur panjang langgeng. solusi na nu geus deployed on leuwih 30 juta imah di leuwih ti nagara 17 di sababaraha broadband jeung siaran deployments pikeun operator utama.
Pausahaan ieu kantor pusatna di Perancis kalawan ngembangkeun sarta jualan tim ogé di Bélgia jeung UAE.
Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka website urang di www.softathome.com atanapi nuturkeun urang @SoftAtHome.

###

Pikeun Pencét Émbaran Contact:

Marta Twardowska pikeun SoftAtHome

E: [EMAIL PROTECTED]

M: + 31 621-184-585

T: @SoftAtHome


AlertMe