imah » wartos » Anyar CaptionMaker subjudul Software Ngarojong Leuwih 100 Basa jeung Otomatis Transkripsi

Anyar CaptionMaker subjudul Software Ngarojong Leuwih 100 Basa jeung Otomatis Transkripsi


AlertMe

Nevada Kota, California jeung Westwood, Massachusetts, January 31st, 2019 - Telestream, Mangrupa panyadia ngarah of automation workflow, pamrosésan sarta kualitas monitoring sarta manajemén solusi pikeun produksi jeung distribusi video, dinten ngumumkeun versi panganyarna tina CaptionMaker, parusahaan pangajén-unggul Captioning katutup jeung software Subtitling. Kalayan rojongan pikeun leuwih 100 basa, pamaké bisa ogé otomatis-nranskripsikeun via Telestream Timed téks jasa Biantara awan nyirorot nyimpen waktos transkripsi.

média video dina basa kayaning Rusia, Tagalog, Jepang, Jerman, jeung Asian sejen, Afrika, sarta basa Éropa bisa otomatis jadi ditranskripsi ku ngakses ka Timed jasa Biantara téks langsung ti jeroeun CaptionMaker. Hasilna tiasa teras diedit, formatna, sarta diékspor salaku baku industri caption jeung payel subjudul.

"The rojongan anyar éksténsif basa jeung otomatis-transkripsi sadia ngaliwatan CaptionMaker 8 nawarkeun hiji Captioning na Subtitling workflow unik pikeun basa internasional video pos-produksi," ceuk Giovanni Galvez, Produk Manajer pikeun Captioning na Subtitling di Telestream. "Pamaké bisa ngakses Telestream kamampuhan Timed téks Biantara otomatis-transkripsi awan urang ti waktu CaptionMaker iraha diperlukeun kalawan awan langganan affordable ".

Pikeun tinggi-volume, workflows perusahaan, pamaké bisa tumpak ngalebetkeun média maké nyimpen waktu jeung média ngolah gancang konektor Vantage Awan Biantara. The Vantage Awan Biantara Aksi bisa balik a dokumen tulisan polos atawa file SRT subjudul. hasilna bisa dirobah jadi hiji SCC atawa rupa format subjudul séjén migunakeun Vantage Timed téks flip. file subjudul bisa salajengna diédit dina CaptionMaker atawa dipaké ku transcoder a kayaning IPTV Flip.

CaptionMaker kiwari ngawengku hiji Audio gelombang Gariswanci nu mintonkeun grapik nu ngagambarkeun sagala dialog diucapkeun. fitur ieu ngabantuan rai lamun nyieun pangaluyuan kritis kana sagala profésional subjudul atanapi caption proyék.

Pikeun nafsirkeun basa dirojong di versi CaptionMaker 8 buka: www.telestream.net/captioning/timed-text-speech.htm

Vérsi CaptionMaker 8 nyaéta sadia ayeuna.