imah » wartos » Vegas Software Kreatif sarta FXhome Rakan di NAB 2019 pikeun ngjalankeun Vegas POST

Vegas Software Kreatif sarta FXhome Rakan di NAB 2019 pikeun ngjalankeun Vegas POST


AlertMe

Vegas Software Kreatif integrates Video Edit, VFX, Compositing Pakakas, Gambar Processing kana Video Post Produksi Suite taméng pikeun rai na Artis VFX

Las Vegas, NV (April 9, 2019) - Vegas Software Kreatif (www.vegascreativesoftware.com) Jeung FXhome (www.fxhome.com) Dinten ngumumkeun yén maranéhna geus partnered pikeun ngjalankeun a suite anyar kuat na rohangan ngédit, VFX, compositing na Imaging parabot pikeun professional video, rai jeung seniman VFX: Vegas POST.

Salaku hasil tina partnership ieu, FXhome - Birokrat di na rohangan ngédit populér tur software VFX, HitFilm - anu ngembang mangrupa épék ngaropéa tur alat compositing husus dirancang pikeun Vegas POST. Kalawan Vegas Pro dina inti na, Vegas POST bakal nyadiakeun parabot na rohangan ngédit industri-renowned gandeng ku kaahlian FXhome di compositing jeung épék visual pikeun nawarkeun Asép Sunandar Sunarya masif fitur sarta kamampuhan, ideally cocog pikeun professional video di fasilitas produksi pos sadaya ukuran jeung syarat - ti seniman individu ka studio pos produksi badag, siaran sarta UKM (/ sedeng perusahaan leutik) pamasangan.

Sajaba ti, Vegas POST bakal ngahijikeun versi custom-dimekarkeun tina anyar non-destructive atah compositor gambar FXhome urang anu bakal ngaktipkeun rai video pikeun digawe sareng masih-gambar sarta eusi grafis jeung ngasupkeun eta langsung kana Productions final maranéhanana. Katiluna parabot baris gawé bareng seamlessly dina terpadu, tungtung-to-tungtung workflow pikeun ngagancangkeun jeung streamline proses pos-produksi pikeun seniman.

"Vegas Pro geus ngadeg Ujian Nasional waktos dina industri incredibly kalapa," ceuk Vegas Produk Nu boga, Gary Rebholz. "Kalayan ultah 20th urang sataun ieu, urang ngagungkeun dua puluh padet méré industri hiji pendekatan alternatif pikeun ngedit audio jeung video nu bakal dinikmati ku jutaan professional sakuliah dunya. Urang ayeuna strengthening hubungan lila-ngadeg kami kalawan FXhome ku cara méré alternatif seru di compositing, pos-épék na spasi gambar-na rohangan ngédit. Ieu sabenerna hiji pakét pos-produksi lengkep. "

Versi kiwari Vegas Pro, versi 16, nawarkeun fitur sapertos rojongan pikeun High Range Cim video, pendekatan anyar seger mun storyboarding,-kelas dunya tracking gerak tur stabilisasi video. perbaikan dituluykeun dina ngolah hardware-gancangan sarta perbaikan kinerja konstan ngahasilkeun sejen versi kacida stabil tina Vegas Pro nu professional bisa ngandelkeun ka motong video maranéhna gancang tur akurat.

"HitFilm dimimitian salaku hiji gagasan, diideuan ku karep kreatif seniman, jeung ngalarti ku komunitas satia tur committed of Birokrat eusi. Arurang humbled ku dampak kami geus kungsi on komunitas kreatif kieu, sarta eta inspires kami pikeun ngahontal malah salajengna neruskeun misi kami nyieun proses kreatif diaksés ka dulur, "ceuk Josh Davies, pangadeg sarta CEO FXhome. "Maskumambang ku Vegas Kreatif Software nyandak urang manjangkeun kaahlian urang ka komunitas Vegas seniman, jeung harepan urang geus ditambahkeun nilai komo deui mun workflow kreatif maranéhanana."

Vegas POST ieu sacara resmi ngumumkeun dina MediaMotion Ball 2019 mangsa NAB acara di Las Vegas, Nevada on April 8. Duanana Rebholz na Davies marengan associates ti duanana Vegas Kreatif Software and FXhome, éta dina leungeun dina acara pikeun ngobrol ngeunaan suite anyar.

"Urang geus singularly ditangtukeun tetep Vegas Pro di forefront industri na rohangan ngédit video," dituluykeun Rebholz. "Jeung ayeuna kalawan partnership sanajan kuat kalawan FXhome, urang nyandak dina 20 taun hareup kalawan kapercayaan lengkep jeung pikagumbiraeun."

Bedah na kasadiaan

Vegas POST bakal sadia dina Q3 of 2019; bedah bakal diumumkeun dina peluncuran.

ngeunaan FXhome

Dina 2011, FXhome diatur kaluar dina misi nu ngabuktikeun yén kelas profésional parabot pos-produksi bisa dijieun sadia ka dulur. hasilna éta HitFilm, hiji na rohangan ngédit sadaya-dina-hiji video na software épék visual - di hiji fraksi biaya parabot baku industri lianna. Dalapan taun sarta 3.8 juta pamaké engké, HitFilm mangrupa salah sahiji parabot software pos-produksi anjog di industri, maturan pilihan software pikeun munculna tur éditor pro sapuk.

Naon dimimitian salaku gagasan badag dina APBN saeutik geus dipelak pikeun gerakan global creatives anu babagi visi HitFilm urang keur masa depan software video na Imaging. Kalawan babarengan, biologi teu ukur diwangun salah sahiji pangalusna VFX sarta na rohangan ngédit parabot di industri - tapi komunitas seniman anu mere ilham na diajar ti unggal lianna. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.fxhome.com

Ngeunaan Vegas Software Kreatif

Dina Méi 2016, MAGIX kaala dina sababaraha-unggul pangajén Vegas Pro sarta garis produk Vegas Movie Studio marengan video lianna jeung produk audio. Vegas Software Kreatif nangtung poised nyandak na rohangan ngédit video ka tingkat anyar. tim ngembangkeun kami di Madiun, WI jeung Berlin, Jérman anu dipake dina leyuran inovatif masalah heubeul, sarta wangunan parabot anu nyorong wates of naon ayeuna mungkin.

The Vegas Software Kreatif misi: nyieun software Vegas gancang, leuwih efisien, sarta malah leuwih intuitif. Tujuanana kami: nyadiakeun pamaké pisan tingkat-ti amateurs na rohangan ngédit video pikeun kreatif professional-parabot anu sampurna cocog kana pangabutuh jeung tungtutan maranéhanana.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.vegascreativesoftware.com


AlertMe