imah » wartos » Sohonet Pikeun Ngajalankeun ClearView Flex App pikeun Apple TV

Sohonet Pikeun Ngajalankeun ClearView Flex App pikeun Apple TV


AlertMe

Sohonet, para ahli global dina konektipitas, jasa média sareng kaamanan jaringan pikeun industri média sareng hiburan, bakal ngaluncurkeun ClearView Flex App pikeun Apple TV Oktober ieu. Téknologi anyar ieu bakal ditilik dina 2019 IBC Show di Amsterdam ti Sept 13-17, dina Parahu Sohonet.

ClearView Flex mangrupikeun solusi kolaborasi jauh jarak nyata anu tiasa ngalirkeun ka alat sanés ngan ukur dua pigura reureuh, dirancang khusus pikeun aliran kerja média modéren sareng kaamanan anu diwajibkeun studio. Aplikasi anyar anu sayogi pikeun palanggan ClearView Flex Pro, bakal nambihan kana alat anu dirojong anu parantos ngalangkungan laptop (Mac sareng PC), telepon sareng tablet (ios sareng Android). Aplikasi bakal sayogi diunduh haratis ti toko aplikasi Apple TV, sareng antarmuka basajan henteu kedah nampi palatihan

"Kami ngaréspon ka kabutuhan ngarobah konsumén urang," saur CEO Sohonet Chuck Parker. "The ClearView Flex App bakal nawiskeun konsumén urang sibuk deui pilihan anu aman pikeun ngagabung sesi CVF tina fasilitas, dina taksi, atanapi damel ti studio di bumi. Hapus Tampilan Flex nguatkeun aranjeunna pikeun ngerjakeun kumaha sareng dimana aranjeunna, sareng aplikasi Apple TV anu anyar nyayogikeun pangalaman anu kualitas luhur sareng sederhana pikeun TV. "

Pikeun ngatur demo di IBC, klik Ieuh. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal aplikasi atanapi Sohonet, kunjungan www.sohonet.com.


AlertMe