imah » wartos » IBC2019: Solusi Digital Kobalt Anyar ngadukung 4K Aliran kanggo Studio sareng Aplikasi Mobile

IBC2019: Solusi Digital Kobalt Anyar ngadukung 4K Aliran kanggo Studio sareng Aplikasi Mobile


AlertMe

CHAMPAIGN, Goréng - .. Agustus 13, 2019 - kobalt Digital bakal nunjukkeun kartu basis 4K sareng HDR na alus jalan pikeun pigura openGear® sasih bulan hareup di IBC2019 di Amsterdam (Stand 10.B44). Sorotan produk bakal kalebet panyusun ékoder énggal na, RIST Main Profile, solusi konvérsi SDR / HDR bi-arah pikeun produksi langsung, sareng multiviewer énggal sareng amplifier distribusi anyar. Tambihkeun, perusahaan bakal debut modérn 12G openGear anyar sareng solusi gateway RIST.

Seri 9992-DEC Series anyar tina HEVC / AVC / MPEG-2 pikeun pigura openGear bakal diwanohkeun dina acara éta. Sapertos seri encoder 9992-ENC perusahaan, 9992-DEC fléksibel ngagaduhan lisénsi bayar-as-you-go, sahingga pangguna ngan mayar fitur-fitur anu diperyogikeun upami diperyogikeun. Dirancang pikeun nyayogikeun syarat anu paling ketat pikeun penyiar ayeuna, 9992-DEC ngadukung dugi ka résolusi 4K sareng nawiskeun komplit pinuh tina kamampuan dekoding audio. Séri ieu ogé nyertakeun dekoder dual-kanal 9992-2DEC, kitu ogé 9992-DEC-4K-HEVC kalayan saluran 4K tunggal atanapi saluran 2K dua saluran sareng dukungan pikeun H.265.

Tadi taun ieu, Cobalt mangrupikeun salah sahiji ti sababaraha perusahaan pikeun nampi Emmy® Award pikeun hasil kolaborasi di ARQ, teknologi anu kakadalasan dina RISTEN. Di IBC, Cobalt bakal debut dukungan pikeun RIST Main Profil, anu nambihan fitur sapertos enkripsi (DTLS atanapi PSK), torowongan, traversal NAT, distribusi titik-to-multipoint, optimasi laju saeutik, sareng transportasi ST-2110 dipercaya.

Kamajuan anyar dina HDR dina acara éta ngalangkungan aliran kerja HDR tungtung-to-end lengkep dina jero Cobalt's 9904-UDX-4K up / down / converter cross. Ngagunakeun suite Technicolor ngeunaan alat HDR, anu tiasa dibuntel kana hiji pilihan tatanan, 9904 tiasa ngahasilkeun metadata dinamis nalika ngarobah tina HDR ka SDR sareng balik ka HDR, ngalestarkeun inpormasi gambar HDR lengkep.

Cobalt terus ngembangkeun 9971 Series multiviewers populér, nambahan dua kaluaran sareng kadali pangguna. Nganteurkeun monitor anu teu rumit ngeunaan 4K sareng asynchronous HD sinyal, sadayana tilu model nampung sagala rupa sinyal sareng aplikasi. Sadaya model ogé ngalebetkeun HDMI output pikeun nempoan ékonomis dina monitor 4K kelas konsumen. Template Tombol hiji-prasetél mempermudah pangaturan, tapi pangguna ogé tiasa nyiptakeun sareng nyimpen édisi ngaropéa. Nepi ka lima 9971 tiasa dipasang dina hiji 2 RU pigura openGear - sareng sababaraha kartu dina ranté kaskade tiasa nyayogikeun jumlah multiviewer dugi ka sumber 64.

Seri 9915 Series of DAs ngadukung sumber 4K 12G-SDI sareng ngawenangkeun tambaga ngalir cukup lami kanggo ngahontal réa alat dina kontrol master. Salah sahiji opat model dina séri ieu, 9915DA-4 × 16-XPT-12G, ngalangkungan opat saluran input anu tiasa diseblokkeun ka output 16 DA dina sababaraha konfigurasi. Nepi ka kartu 10 tiasa dipasang dina hiji pigura openGear, ngajantenkeun saluran 40 input sareng distribusi dugi ka kaluaran 160.

"Broadcasters ayeuna nampi 4K salaku norma produksi, sareng Cobalt gaduh menu éksténsif ngeunaan solusi basis openGear pikeun studio sareng produksi mobile," Chris Shaw, wakil presiden eksekutif penjualan sareng pemasaran, kobalt Digital. "Produk kami nyayogikeun cara anu fleksibel sareng mampu pikeun ngolah, ngawas, sareng nyebarkeun eusi 4K sareng HDR."

Produk séjén di stan Cobalt bakal kalebet kartu routing 12G-SDI openGear anyar kalayan matri 12 × 12. Dirancang pikeun pas kana pigura warisan, kartu ngabantosan para nasabah pikeun nganggo pulo 4K ngarugikeun sacara efektif. Ngémutan kapamimpinan téknologi RIST, Cobalt ogé ngaluncurkeun SafeLink, hiji solusi openGear anu tiasa nyandak seueur aliran angkutan sareng nyayogkeun hiji bungkus RIST pikeun ngajagi hubungan video antara dua titik.

kira-kira kobalt Digital

kobalt Digital Inc. desain na manufactures Alat ujung-unggul pangajén nu mantuan hirup produksi video jeung kontrol master klien transisi ka IP, 4K, setelan HDR, awan, sarta saluareun. Salaku pasangan wangunna dina prakarsa openGear® sarta anggota Bangga SMPTE, Kobalt ogé nawarkeun platform pangalusna-of-breed interoperability yén simplifies nyoko téhnologis. Disebarkeun ngaliwatan jaringan lingkup sadunya anu diwangun dealers, integrators sistem, sarta mitra sejen, kobalt Digital produk nu dijieun ku jaminan lima taun. Diajar di www.cobaltdigital.com.


AlertMe