imah » wartos » Sony basis AI Tepi Analytics Perkakas sareng Palangwér Leutik Palat Dibere InfoComm “Best of Show” Honors

Sony basis AI Tepi Analytics Perkakas sareng Palangwér Leutik Palat Dibere InfoComm “Best of Show” Honors


AlertMe

Sony dilélér ngahargaan luhur ti penerbit AV Téhnologi majalah sareng Sora & Video kontraktor majalah di handap ieu InfoComm 2019 acara di Orlando minggu kamari. Sony's AI Parangkat Lunak Edge-AI, nu REA-C1000 nyandak bumi "Best of Show" ngahormat ti AV Téhnologi, sedengkeun proyektor laser VPL-FHZ75 3LCD nampi "Panginten Terbaik" meunang ti Sora & Video kontraktor majalah.

AV Téhnologi majalah mangrupikeun publikasi pikeun manajer téknologi audiovisual sareng inpormasi anu tanggung jawab pikeun ngayakeun sareng ngajaga sistem AV sareng IT. Sora & Video kontraktor mangrupikeun sumber téknis pikeun integrator, kontraktor, dealer, sareng konsultan.

AI Parangkat Lunak Edge-AI: Sony's REA-C1000 ngamungkinkeun para pengguna nyiptakeun kontén pidéo sacara real waktos, tanpa kedah latihan khusus, staf tambahan atanapi alat. REA-C1000 kompak sareng anu enteng, nganggo téknologi analytics video berbasis AI maju pikeun nganalisa masukan anu katampi tina kaméra anu dihubungkeun sareng otomatis ngambotkeun obyek anu aya dina fokus pikeun ngahijikeun sareng gambar-gambar sanés sacara nyata. Téknologi unik ieu nganggo deteksi gerak / pameunteu sareng pangenalan warna / bentuk, ngamungkinkeun REA-C1000 janten otak anu kuat dina kaméra anu kasambung sareng setélan AV. Téknologi ieu nyayogikeun rupa-rupa organisasi pikeun ngahasilkeun sacara efektif pikeun make propésional, kontén anu pikaresepeun.

Proyéktor Laser: Anyar VPL-FHZ75 (6500lm) sareng VPL-FHZ70 (5500lm) nungtut kanaékan paménta pasar pikeun proyéksi kacaangan tinggi dina lingkungan midsize sapertos paguron luhur, perusahaan, gereja, musium sareng pamasangan hiburan. Nawiskeun résolusi WUXGA, duanana nganggo panel LCD 0.76 inci anu énggal sareng kompensator optik anu dilebetkeun pikeun nganteurkeun gambar anu terang sareng canggih kalayan kontras anu nggumunkeun, ngalikeun hideung anu leres sareng réproduksi warna akurat-to-hirup. Kadua model sareng fitur 'setting calakan' anu mempermudah proses pamasangan ku cara milih sacara otomatis milih konpigurasi pangsaéna dumasar kana lingkungan proyektor.

VPL-FHZ75 sareng VPL-GTZ240 4K SXRD laser projector ogé meunang pangajén Best of Show tina Projektor Tengah. Projektor Tengah mangrupikeun tinjauan sareng situs inpormasi pikeun proyektor, layar sareng alat anu aya hubunganana.

Kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal sadaya Sonytéknologi profésional pang anyarna, mangga angkat pro.sony.


AlertMe