imah » wartos » SonyLIV sareng pasangan NetRange dilegakeun basa panempo India

SonyLIV sareng pasangan NetRange dilegakeun basa panempo India


AlertMe

Hamburg, Jerman sareng Sukabumi, India, 9th Juli 2020NetRange MMH GmbH ('NetRange'), panyadia global anu dilabélan bodas, turnkey Smart TV sareng ékosistem OTT sareng SonyLIV, pidéo premium munggaran India di paménta (VOD) jasa, dinten ayeuna, ngumumkeun kerjasama. Ngalangkungan aliansi ieu, para pangguna masarakat toko NetRange Smart TV App Store ayeuna tiasa nampi aplikasi SonyLIV dina Smart TV na.

Kolaborasi ieu bakal ngamungkinkeun para palanggan NetRange di India langsung ngalanggan SonyLIV sareng nikmati katalog anu eusina nyarioskeun pilem, musik, olahraga, animasi, asal-usul, pilem pondok sareng seueur deui dina TV Smart Smart, kalebet Changhong, Hisense. KTC, Skyworth, VIERA, sareng seueur anu sanésna. Diadamel nganggo tujuan pikeun ningkatkeun pangalaman nempoan TV sareng nawiskeun aksés kana eusi kualitas, éta NetRange App Store ngamungkinkeun SonyLIV kanggo ngagedekeun base konsumen di India.

Eusi premium tiasa sayogi pikeun palanggan NetRange di India - Gambar budi SonyLIV

Katering ka sakitar 100 juta + nasabah, SonyLIV ngagaduhan langkung ti 40,000 jam tina eusi saluareun genres sapanjang sareng 24 taun eusi anu beunghar ti Sony Jaringan Gambar. SonyLIV nembé nambihan asal-usul énggal pikeun garis-garis - Avrodh, Honor anjeun, Undekhi sareng Scam 1992 mangrupikeun sabagianana. SonyLIV ngamungkinkeun palangganna di India aksés ekslusif kana pintonan anu dipasihkeun sapertos sapertos, Seinfeld, Power, The Good Doctor and Mr. Mercedes. Platform anyar nembé nambihan host anu sohor Hollywood ningalikeun ka perpustakaanna sapertos LA's Finest S2, Nalika janten Déwa di Florida Tengah, Alex Rider, Kanggo Kahirupan, Lincoln Rhyme, Perang Dunya, Commons sareng Indebted diantarana di India. Bumi pikeun acara olahraga panggedéna di dunya, SonyLIV, di India, janten tuan rumah Liga Juara-Juara UEFA, Terbuka Australia, Serie A, WWE, NBA, UFC, Piala FA, Liga Europa UEFA, UEFA Euro 2020, Olimpiade Tokyo 2020, Mzansi Liga Super, Big Bash, T10, ATP Tours, Dampak Gulat sareng The Ashes pikeun sababaraha ngaran. SonyLIV ogé ngagaduhan hak kana sababaraha turnamén ti Cricket Boards nyaéta, Cricket Australia, Inggris sareng Wales Cricket Board & Cricket Irlandia.

Partnership ieu refleksi tina kamekaran signifikan dina nyoko TV pinter. Numutkeun a Counterpoint Panalungtikan laporan, India ningali anu ngagentos sakitar sakitar 15 juta TV Smart dina taun 2019, ningkatkeun 15% sataun-on-taun. Tumuwuhna umumna didorong ku pamake smartphone anu getol suplemén layar layar leutik sareng eusi disalir kualitasna nalika aranjeunna betah.

Tim Schröder, CEO di NetRange saurna: "SonyLIV mangrupikeun platform OTT panggancangna panggedena di India sareng kami resep ngajantenkeun hasil éta ngaliwatan NetRange Smart TV App Store. Ieu bakal ngantep pemirsa gampang ngakses eusi anu pangsaéna sareng anu paling relevan dina kualitas anu paling luhur. Ku ayana NetRange dina seueur TV Smart di daérah ieu, kerjasama ieu bakal ngabantosan SonyLIV ngalegaan jangkauanna pikeun jutaan pamirsa ku ngalegaan pangiriman portofolio kontéksna. Salaku perusahaan ACCESS, NetRange ogé nguntungkeun tina kanyataan yén seueur TV Smart anu pituin dipasang sareng browser ACCESS, anu ngalangkungan jangkauan NetRange salajengna. "


AlertMe