imah » jobs » sora desainer

Bubuka proyék: Sora desainer


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Margamukti Game Studios
location: Rockville MD US
na rohangan ngédit video tur pangalaman produksi; Ngarancang épék pos-ngolah audio keur voiceovers; Bisa ngatur produksi asset audio sora ageung skala; ...

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!