imah » jobs » sora desainer

Bubuka proyék: Sora desainer


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Karir Warner Bros
location: Needham MA US
Gelar sarjana di Music w / lapangan utama diajar dina produksi video éléktronik ATAWA & desain ATAWA nyetak game video w / 3 bulan exp dina desain audio….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)