imah » wartos » Disada Artis lounge Film + Télévisi Sora kana degung di doc NYC
Steve "Mayor" Giammaria jeung Evan Benjamin

Disada Artis lounge Film + Télévisi Sora kana degung di doc NYC


AlertMe

New York-Supervising rai Sora / Re-Rekaman Mixers Steve "Mayor" Giammaria jeung Evan Benjamin ti Sora lounge urang division Film + Télévisi baris babagi wawasan maranéhna kana sora dokumenter dina doc NYC Konférénsi pro diayakeun ditéang jeung doc festival pilem NYC.

Giammaria sarta Benjamin baris nyokot bagian dina sawala panel judulna Pos-Sora: Naon Anjeun Tempo téh naon Anjeun Ngadenge, Kaasup dina konferensi urang Pos Rahasia Produksi lagu. Acara ieu dijadwalkeun pikeun Nopémber 13th di 10: 45 am panelists lianna bakal kaasup Diréktur Rachel Shuman jeung SIM International urang Keith Hodne. Panulis-diréktur Ian Harnarine bakal sedeng.

Steve "Mayor" Giammaria jeung Evan Benjamin

Giammaria bakal ngabahas karyana dina documentaries kayaning hiji Oktober jeung The seuri Tukang, Sarta kumaha anjeunna jalan kalawan filmmakers pikeun ngembangkeun strategi pikeun sora ka ningkatkeun kualitas film maranéhanana sarta ngaronjatkeun efisiensi. "Ieu penting keur filmmakers rencana pikeun sora saméméh maranéhna meunang posting," nyebutkeun anjeunna. "Lamun maranéhna antosan dugi sanggeus gambar ieu dikonci meureun nya telat. Docs téh ilaharna ngeunaan ngawangkong, tapi aya titik dina pilem sagala mana desain sora bisa mantuan ngabejaan carita tur nyetel haté. "

Benjamin bakal ngobrol ngeunaan rarancang sora manehna geus dijieun pikeun documentaries kaasup CNN urang RBG, HBO urang Baltimore Rising sarta Cangkuang Network urang Sésana dina Power: The Trayvon Martin Story. "Peran abdi on docs nyaeta sangkan eta sakumaha nyata-gancang," nyebutkeun anjeunna. "Éta tiasa janten tantangan sakumaha aranjeunna mindeng ditémbak gaya verité jeung sora produksi nyaeta kasar. Desain sora bisa mantuan nyieun carita ngarasa cohesive tur pindah ka hareup tanpa distracting perhatian panongton urang ".

Naon: Dok NYC pro Konférénsi, Masangkeun Rahasia Produksi, Panel Diskusi: "Post-Sora: Naon Anjeun Tempo téh naon Anjeun Ngadenge"

Iraha: November 13, 10: 45 am - 11: 45 am

di mana: IFC Center

Ngeunaan Sora lounge

Sora lounge mangrupa fasilitas pos-produksi audio, nyadiakeun jasa pikeun TV jeung radio commercials, fitur film, runtuyan televisi, kampanye digital, kaulinan sarta média munculna lianna. Dumasar dina Manhattan, Sora lounge nyaeta artis-milik tur dioperasikeun. nuturkeun kana Facebook, Twitter, LinkedIn jeung Instagram atanapi mangga buka www.soundlounge.com keur Sora lounge beja panganyarna.

www.soundlounge.com


AlertMe
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!