imah » wartos » Sora Banten milik Becca Falborn Disebutkeun pikeun Forbes "30 Dina 30"
Becca Falborn

Sora Banten milik Becca Falborn Disebutkeun pikeun Forbes "30 Dina 30"


AlertMe

NEW YORK - Produsén eksekutif Lounge Lounge Becca Falborn mangrupikeun nominasi kanggo citakan dina Forbes taunan "30 Under 30" fitur. Nominasi terus meuntas 20 kategori dugi Séptémber 27th. Individu tiasa nyalon sababaraha kali. Nominees bakal dievaluasi ku panel hakim kaasup wartawan, éditor sareng ahli industri anu bakal milih seléksi ahir.

Forbes 30 Dina 30 honorees kalebet pamimpin ngora anu pangsaéna di peuntas média, téknologi, hiburan, kauangan, busana, filipropi sareng tuangeun. Taun ka tukang, Forbes nampi langkung ti 15,000 nominasi kanggo 600 liang.

Becca Falborn

Falborn, 29, diangkat janten produsén eksekutif di Sound Lounge awal taun ayeuna, ngajantenkeun anjeunna salah sahiji sababaraha eksekutif perusahaan sora awéwé-sareng salah sahiji bungsu. Dina peranna ayeuna, anjeunna ngokolakeun divisi iklan anu sibuk sareng ngawas tim produsén produsén na. Anjeunna ogé nuju ngajantenkeun hubungan sareng penjualan, sareng ngatur Sora Lounge dimana-mana, maturan layanan sora jauh perusahaan.

Falborn ngagabung sareng Sound Lounge di 2017 salaku Produser sareng diangkat janten Produsén Senior taun ka tukang. Anjeunna parantos ngahasilkeun sora dina rekaman, desain sora, sareng nyampur pikeun seueur proyék iklan, kalebet tujuh kaluar tina salapan bintik anu diproduksi ku Sound Lounge anu debut dina taun Super Bowl taun ieu. Lulusan ti Manhattan College, Falborn ngagaduhan kasang tukang dina urusan bisnis, palayanan klien sareng pemasaran, kalebet posisi anu katukang kalayan post office Nice Shoes sareng agénsi pemasaran Hogarth Worldwide.

"Ieu mangrupikeun panghormatan anu dianggap disarengan ku pangusaha muda sanés, produser sareng pamimpin," saur Falborn. "Pencalon kuring mangrupikeun bukti pikeun karya hébat tim di Sound Lounge sareng inovasi anu kami ngenalkeun sora pasualan."

Ngeunaan Sora lounge

Sora lounge mangrupa fasilitas pos-produksi audio, nyadiakeun jasa pikeun TV jeung radio commercials, fitur film, runtuyan televisi, kampanye digital, kaulinan sarta média munculna lianna. Dumasar dina Manhattan, Sora lounge nyaeta artis-milik tur dioperasikeun. nuturkeun kana Facebook, Twitter, LinkedIn jeung Instagram atanapi mangga buka www.soundlounge.com keur Sora lounge beja panganyarna.

www.soundlounge.com


AlertMe