imah » wartos » Spotify Ngarobih kana DPA kanggo Rékam Playlist 'Spotify Jomblo'

Spotify Ngarobih kana DPA kanggo Rékam Playlist 'Spotify Jomblo'


AlertMe

Produser Lead William Garrett Gumantung kana Brand pikeun motret Kristal Jilid Instrumen

New York, bisa 20, 2020 - Daptar lagu "Spotify Jomblo" unik, anu naek deui kana umur vinyl, kaset sareng CD tunggal, mangrupikeun koleksi musik anu nyampurnakeun pikeun ngalengkepan lingkungan gawé-ti-bumi ayeuna. Langkung ti 600 lagu parantos dirékam saprak koleksi diluncurkeun di 2016, sareng aliranna parantos ngahontal langkung ti tilu miliar pangguna Spotify. Produser Senior Spotify William Garrett ngawaskeun produksi, ngarékam sareng nyampur kana daptar puter, anu ngalebetkeun dua lagu tina unggal seniman anu ditampilkeun; hiji nyaéta rékaman anyar lagu asli sareng anu kadua mangrupikeun panutup. Pikeun moto sora alat anu henteu pantes pikeun daptar lagu Spotify anu populer, Garrett ngandelkeun DPA Microphones' 4099 Alat jeung 4011 Cardioid Microphones.

"Nalika kuring sumping ka pamandangan di Spotify, aranjeunna parantos ngagaleuh kombinasi D4099 urang 4011an sareng XNUMX-an; ieu ditandaan kahiji waktos kuring nganggo merek, ”terang Garrett. "Kuring langsung kaget ku kumaha alamna aranjeunna disada, tapi kuring hoyong diajar deui ngeunaan DPA. Janten, kuring ngalakukeun teuleum jero online sareng mendakan yén solusi na nuju dianggo dina seueur aplikasi anu luar biasa sareng dina rekaman orkestra anu luhur. Kuring terang kuring peryogi nempatkeun DPA di payun sababaraha instrumen pikeun ningali naon anu aranjeunna sanggup, sareng kuring estu kagum nalika kuring. ”

Pikeun moto audio anu saé kanggo Jomblo Spotify, Garrett ngajadi 4099 Instrumén Mic di jero piano anu nangtung, kalayan 4011 Cardioid Mics disimpen salaku overheads. "Kami mimitina nganggo mics ieu dina senar sareng gitar akustik, sareng aranjeunna ditingal pisan saé anu dipercaya, kami mutuskeun pikeun nguji aranjeunna dina piano anu leres," saur anjeunna. "Kalayan kombinasi 4099an DPA sareng 4011-an, urang tiasa ngahontal sora anu langkung transparan sareng realistis tina piano tegak, dugi ka ampir disada sapertos piano hébat."

Salaku tambahan, pikeun gitar akustik, Garrett ngandelkeun pasangan anu dicocogkeun DPA 4011s. "Nganggo 4011-an dina gitar akustik vintaj, abdi tiasa nangkep rékaman stereo anu saé anu luar biasa - éta sora anu pangsaéna kuring kantos direbut tina gitar éta," tambah anjeunna. "Kuring ogé resep gaduh pilihan pikeun nutup- sareng jauh-mic kana senar sakaligus ku ngagunakeun taun 4011-an sareng 4099an sareng pilihan klip-on; éta kauntungan anu saé pikeun produksi-produksi. "

Sapanjang waktosna ngarékam Jomblo Spotify, Garrett parantos janten an karanjingan kipas tina DPA Mikrofon. "Acuk DPA parantos janten inpormasi mic-to mic mah pikeun ngarékam aplikasi," saur anjeunna. "Kuring nembé nganggo taun 4011-an sareng 4099-an dina piano pikeun sési sareng Alicia Keys, sareng aranjeunna disada sanget. Konsistensi tina sora anu béda-béda antara mikrofon anu béda-béda dina tingkat anu luhur ku biasana ngajadikeun aranjeunna pilihan kahiji. Abdi bagja pisan, upami kuring mendakan DPA, sareng ayeuna kuring dines sareng merek sareng bakal teraskeun dianggo dina sagala proyék kuring ka hareup. ”

Ngeunaan MICROPHONES DPA:

DPA Microphones teh ngarah produsén Denmark Profesional Audio sahiji kualitas luhur solusi condenser mikropon pikeun aplikasi profésional. Tujuanana pamungkas DPA urang téh sok nyadiakeun nasabah na jeung mungkin solusi mikropon mutlak finest pikeun sakabéh pasar na, nu ngawengku sora hirup, instalasi, ngarekam, téater jeung siaran. Lamun datang ka prosés desain, DPA nyokot moal potong kompas. Atawa carana kompromi parusahaan on proses manufaktur na, nu geus rengse di pabrik DPA di Dénmark. Hasilna, produk DPA urang anu global muji pikeun kajelasan luar biasa maranéhanana sarta transparansi, spésifikasi unparalleled, reliabiliti pang luhur na, luhureun sakabeh, sora murni, uncolored na undistorted. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.dpamicrophones.com.


AlertMe