imah » jobs » Media Manajer sosial

Bubuka proyék: Media Sosial Manajer


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Pittsburgh Steelers
location: Pittsburgh PA US
Pangalaman dina ngedit video. Pangatur Média Sosial ogé bakal sacara rutin kolaborasi sareng sadaya anggota tim Kandungan, kaasup Digital, Video…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)