imah » wartos » Spears & panah ngabagéakeun Direksi Robert Logevall Jeung Josh Gedang

Spears & panah ngabagéakeun Direksi Robert Logevall Jeung Josh Gedang


AlertMe

Spears & panah-logoLos Angeles, CA - Neangan pikeun nambahkeun mun roster maranéhna burgeoning direksi Sarbini, Spears & panah, Anu parusahaan produksi tilu taun heubeul diadegkeun ku produser Eksekutif Jason Wolk, Geus ditambahkeun direksi Robert Logevall jeung Josh Gedang. Aranjeunna gabung hiji roster impressive headlined ku Arni Thor Jonsson, Kapungkur Panini, John Grammatico jeung Don Broida.

Pikeun Wolk, anu tambahan tina Logevall jeung Gedang ngagambarkeun tuluyan tina nilai nu anjeunna ngadegkeun parusahaan on, nu succinctly dijumlahkeun up dina filsafat perusahaan maranéhna: ". Membela The Story"

" 'Membela carita' saukur hartina putting nu payun kreatif ngeunaan sagalana sejenna - payun duit, kauntungan, margins," nyebutkeun Wolk. "Salaku salah sahiji direktur kreatif ngawartoskeun kuring, Spears & panah ngagabungkeun sakola anyar pamikiran mibanda nilai sakola heubeul. Abdi anu hiji compliment badag. Éta kahayang mah diatur kaluar pikeun ngalakukeun nalika kuring dibuka pausahaan 2014, sarta éta naha urang hayang digawekeun ku duanana Robert jeung Josh ".

Robert Logevall:
Logevall brings rasa tunggal na desain jeung wangunan pilem ka Spears & panah, handap stints di pausahaan produksi Supply & Paménta na Anonim Kandungan. Asalna ti Swédia, Logevall mimiti karir kreatif na di Kanada sakumaha duanana art director tur desainer produksi dina pilem sarta televisi.

Salaku diréktur komérsial anjeunna brings yén rasa sarua desain grafis, jéntré jeung wangunan filmic mun karyana, nu di kali recalls filmmakers kayaning Wes Anderson na Spike Santang. gaya visual Nya sugan pangalusna exemplified di titik Fiat na "imigran" nu montage whimsical rupa Fiat urang nyetir kana cai di sabudeureun Italia sarta anjog di shores Amérika nyorot reemergence brand di pasar AS; sarta Chrysler urang "Kahirupan Evolves," nu éféktif ngagunakeun pamisah layar nyorot dua hambalan béda dina kahirupan hiji lalaki urang jeung mobil urang nu sasak éta.

"Robert kasohor pulas unik na dina titik otomatis," catetan Wolk, "tapi anjeunna leuwih ti has anjeun" mobil bodo ". Spot Nya salawasna pisan diwangun tur nuhun grafis kana kasang tukang desain produksi na. panon na keur jéntré tur wit bulit geus dijieun anjeunna paporit mah ukur aya di Detroit, tapi agénsi di sakuliah dunya. "

Salian ngerjakeun komérsial Na, Logevall nembe dibungkus shooting pilem na kadua fitur "Amérika Pets", sakumaha ogé pilem pondok, "Kim jeung I."

Josh Gedang:
Gedang mimiti karirna salaku hiji copywriter agénsi gawe di warung kreatif sapertos luhur sakumaha Kirshenbaum Bond + Mitra na Hampel Stefanides. Manéhna digawé salaku diréktur kreatif dina Cliff Freeman & Mitra sarta Tim Hiji Panyiaran Radio sarta Télévisi, saméméh launching karir ngarahkeun sorangan anu kaasup stints di persà Pilem, B-Reel Pilem na Produksi nu panganyarna Humongous.

Ku wit seukeut, gandeng ku hiji pangabisa leuleuy jeung karajinan carita memorable jeung karakter, karya pangalusna Gedang urang highlights abilities tunggal pikeun milik komedi ngaliwatan pagelaran, sakumaha dina Klondike titik na "Good pangdéngé" na Target ad "Tatanggana," nu expertly ngarebut hiji cringe-pantes bursa kagok tina libur presents antara dua pasangan ngora.

"Agénsi tukang kreatif Josh urang téh tambah badag, anjeunna understands produser tekenan agénsi sarta creatives anu sahandapeun jeung hubungan klien, sarta naon tim kasebut nepi ngalawan sacara umum," nyebutkeun Wolk. "Anjeunna bisa nawiskeun solusi kreatif nu dianggo pikeun everybody, sarta salawasna tanpa ego".

Saluareun commercials, Gedang ayeuna boga dua runtuyan 'dina ngembangkeun di Comedy Tengah; salah dumasar kana pilem pondok-unggul pangajén-Na, "Leungeun proyék:. Potrét of a Hand Modél Profesional pameget"

Roster sibuk:
Sajaba tambahan diréktur anyar, Spears & panah bakat directorial lianna geus miboga mimiti riweuh 2017.

• Arni Thor-Jonsson ngan dibungkus hiji némbak tujuh poé dina kampanye gambar Hilton Hotels global, sarta ayeuna shooting na kaopat Walgreens titik pikeun GSD & M.

• John Grammatico nembe beres dua kampanye anyar featuring ikon merek Palasik pikeun Cream of Tepung jeung Ortega taco hidangan kit. Dina bintik anyar, Grammatico masterfully brings nu Cream mitologis tina Tepung kang Oki jeung kahirupan, sarta nawarkeun Mama Ortega mun audiences.

• Don Broida ngan réngsé gawé dina peluncuran brand Spéktrum, baheulana kawanoh salaku Zona Warner Cable via agénsi Wilson rms, sarta ngan réngsé titik pikeun eBay kalawan Digitas.

"Direksi abdi téh mitra kuring jeung urang kudu bisa gawé bareng dina ékonomi kreatif dinten ieu," tatan Wolk ngeunaan hubungan ngarobah antara merek, tarjamahan sarta parusahaan produksi kreatif urang kawas Spears & panah. "Éta hartina gawé bareng klien kami nyadiakeun solusi nu naksir eta kreatif, tapi mangrupakeun fiscally jawab. Urang prioritas hubungan interpersonal sabab teu kaulinan angka pikeun kami, sarta nanaon bisa urang pigawé pikeun nangtung kaluar ti kompetisi kami baris ngalakonan, naha nu mangrupa Kami pisan deliberative lamun datang ka nu urang gawekeun. "

Wolk nambihan, "Nu sakabeh bisnis geus robah - aya kirang gawe, keur kurang duit anu perlu dipigawé leuwih gancang, tapi kalawan ekspektasi malah leuwih gede. Poé hiji produser agénsi saukur handing dewan sarta anggaran ka sutradara nu keur lila Isro. Pikeun kami, unggal pakasaban mulia sarta kasempetan pikeun ngalakukeun hal hébat, naha nu mangrupa kami ngubaran unggal pakasaban jadi lamun éta panungtungan urang. "

Spears & panah anu digambarkeun dina East Basisir ku Mary Eiff jeung Michelle Stuart of Hello Isukan (www.hellotomorrow.tv); Brad Grubaugh na Sophie Moore ti Goodrebel (www.goodrebel.tv) Dina Basisir Kulon sarta Texas; sarta di Midwest ku Nikki Weiss-Maman of Nikki Weiss & Co (www.nikkiweissandco.com).
Ngeunaan Spears & panah:
Kawas, Honor & Passion, kaunggulan & Inspirasi, kami tim anu peunteun kasaimbangan sarta adun prakték pangalusna jeung bakat pangalusna dina produksi komérsial. www.spearsandarrows.tv/

Sumberdaya Ramat:
www.spearsandarrows.tv/
www.spearsandarrows.tv/#RobertLogevall
www.spearsandarrows.tv/#JoshMiller


AlertMe