imah » wartos » Tombak & Panah ngabagéakeun Diréktur Robert Logevall Sareng Josh Miller

Tombak & Panah ngabagéakeun Diréktur Robert Logevall Sareng Josh Miller


AlertMe

Tumbak & Panah-logoLos Angeles, CA - Neangan pikeun nambahkeun mun roster maranéhna burgeoning direksi Sarbini, Tumbak & Panah, Anu parusahaan produksi tilu taun heubeul diadegkeun ku produser Eksekutif Jason Wolk, Geus ditambahkeun direksi Robert Logevall jeung Josh Gedang. Aranjeunna gabung hiji roster impressive headlined ku Arni Thor Jonsson, Kapungkur Panini, John Grammatico jeung Don Broida.

Pikeun Wolk, anu tambahan tina Logevall jeung Gedang ngagambarkeun tuluyan tina nilai nu anjeunna ngadegkeun parusahaan on, nu succinctly dijumlahkeun up dina filsafat perusahaan maranéhna: ". Membela The Story"

"'Pertahanan carita' ngan saukur nempatkeun nempatkeun kréatif payuneun anu sanés - payun artos, kauntungan, margina," saur Wolk. "Sakumaha anu dicarioskeun ku salah saurang sutradara kreatif, Spears & Arrows ngagabungkeun pamikiran sakola anyar sareng nilai sakola anu lami. Pikeun kuring, éta mangrupikeun pujian anu gedé. Éta pisan anu kuring badé laksanakeun nalika kuring ngaluncurkeun perusahaan 2014, sareng éta naha kami hoyong damel sareng Robert sareng Josh. "

Robert Logevall:
Logevall nyandak raos desain sareng komposisi pilem na pikeun Spears & Arrows, saatos damel di perusahaan produksi Supply & Permintaan sareng Eusi Anonim. Asalna ti Swédia, Logevall ngamimitian karir kreatifna di Kanada damel salaku sutradara seni sareng desainer produksi dina pilem sareng televisi.

Salaku diréktur komérsial anjeunna brings yén rasa sarua desain grafis, jéntré jeung wangunan filmic mun karyana, nu di kali recalls filmmakers kayaning Wes Anderson na Spike Santang. gaya visual Nya sugan pangalusna exemplified di titik Fiat na "imigran" nu montage whimsical rupa Fiat urang nyetir kana cai di sabudeureun Italia sarta anjog di shores Amérika nyorot reemergence brand di pasar AS; sarta Chrysler urang "Kahirupan Evolves," nu éféktif ngagunakeun pamisah layar nyorot dua hambalan béda dina kahirupan hiji lalaki urang jeung mobil urang nu sasak éta.

"Robert kasohor pulas unik na dina titik otomatis," catetan Wolk, "tapi anjeunna leuwih ti has anjeun" mobil bodo ". Spot Nya salawasna pisan diwangun tur nuhun grafis kana kasang tukang desain produksi na. panon na keur jéntré tur wit bulit geus dijieun anjeunna paporit mah ukur aya di Detroit, tapi agénsi di sakuliah dunya. "

Salian ngerjakeun komérsial Na, Logevall nembe dibungkus shooting pilem na kadua fitur "Amérika Pets", sakumaha ogé pilem pondok, "Kim jeung I."

Josh Gedang:
Miller ngamimitian karirna salaku panulis agénsi damel di toko-toko kreatif sapertos Kirshenbaum Bond + Mitra sareng Hampel Stefanides. Anjeunna damel salaku sutradara kreatif di Cliff Freeman & Mitra sareng Team One Advertising, sateuacan ngaluncurkeun karir ngarahkeunnana nyalira anu kalebet damel di RSA Films, B-Reel Films sareng nembé Humongous Production.

Ku wit seukeut, gandeng ku hiji pangabisa leuleuy jeung karajinan carita memorable jeung karakter, karya pangalusna Gedang urang highlights abilities tunggal pikeun milik komedi ngaliwatan pagelaran, sakumaha dina Klondike titik na "Good pangdéngé" na Target ad "Tatanggana," nu expertly ngarebut hiji cringe-pantes bursa kagok tina libur presents antara dua pasangan ngora.

"Agénsi tukang kreatif Josh urang téh tambah badag, anjeunna understands produser tekenan agénsi sarta creatives anu sahandapeun jeung hubungan klien, sarta naon tim kasebut nepi ngalawan sacara umum," nyebutkeun Wolk. "Anjeunna bisa nawiskeun solusi kreatif nu dianggo pikeun everybody, sarta salawasna tanpa ego".

Cicih iklan, Gedang ayeuna gaduh dua séri 'dina pamekaran di Comedy Central; salah dumasarkeun kana pilem pondok na anu kéngingkeun penghargaan, "Hand Job: Potret Modél Tangan Jalu Profesional"

Roster sibuk:
Salian ti tambahan sutradara anyar, Spears & Arrows bakat diréktori sanés parantos mimiti sibuk ka 2017.

• Arni Thor-Jonsson nembé nembak pucuk tujuh dinten dina kampanye gambar Hilton Hotel global, sareng ayeuna nembak tempat kaopat Walgreens na pikeun GSD & M.

• John Grammatico nembe beres dua kampanye anyar featuring ikon merek Palasik pikeun Cream of Tepung jeung Ortega taco hidangan kit. Dina bintik anyar, Grammatico masterfully brings nu Cream mitologis tina Tepung kang Oki jeung kahirupan, sarta nawarkeun Mama Ortega mun audiences.

• Don Broida ngan réngsé gawé dina peluncuran brand Spéktrum, baheulana kawanoh salaku Zona Warner Cable via agénsi Wilson rms, sarta ngan réngsé titik pikeun eBay kalawan Digitas.

"Sutradara kuring mangrupikeun mitra kuring sareng kami kedah tiasa damel babarengan dina ékonomi kreatif ayeuna," catetan Wolk ngeunaan parobihan hubungan antara mérek, agénsi sareng perusahaan produksi kreatif sapertos Spears & Arrows. "Éta hartosna damel sareng palanggan kami pikeun nyayogikeun solusi anu ngacaprukna sacara kreatif, tapi sacara fiskal tanggel waler. Kami prioritaskeun hubungan interpersonal sabab éta sanés pertandingan nomer pikeun kami, sareng naon waé anu tiasa kami laksanakeun pikeun nangtung tina persaingan anu bakal kami laksanakeun, sabab éta kuring pisan musyawarah nalika ngeunaan saha urang damel.

Wolk nambihan, "Sakabéh bisnis parantos robih - aya kirang damel, kirang artos anu kedah dilakukeunna langkung gancang, tapi kalayan harapan anu langkung ageung. Poé produser agénsi ngan saukur masrahkeun déwan sareng anggaran ka sutradara parantos lami pisan. Pikeun urang, unggal padamelan berharga sareng kasempetan pikeun ngalakukeun hal anu hébat, éta sababna urang nganggap unggal padamelan siga anu terakhir. "

Spears & Arrows diwakilan di East Coast ku Mary Eiff sareng Michelle Stuart ti Hello Tomorrow (www.hellotomorrow.tv); Brad Grubaugh na Sophie Moore ti Goodrebel (www.goodrebel.tv) di Basisir Kulon sareng Texas; sareng di Midwest ku Nikki Weiss-Goldstein tina Nikki Weiss & Co (www.nikkiweissandco.com).
Ngeunaan Tumbak & Panah:
Siga, Honor & Passion, Excellence & Inspiration, kami mangrupikeun tim anu ngahargaan kasaimbangan sareng campuran prakték anu pangsaéna kalayan bakat pangsaéna dina produksi komérsial. www.spearsandarrows.tv/

Sumberdaya Ramat:
www.spearsandarrows.tv/
www.spearsandarrows.tv/#RobertLogevall
www.spearsandarrows.tv/#JoshMiller


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!