imah » wartos » Spesialis Kecerdasan Ponggawa DGene Diluncurkeun di Hollywood

Spesialis Kecerdasan Ponggawa DGene Diluncurkeun di Hollywood


AlertMe

Perusahaan tech kahareup nawiskeun solusi AI pikeun nyiptakeun kontén, kalebet palaku virtual, produksi virtual, épék visual, sareng restorasi pilem.  

Los Angeles—DGene, hiji Silicon Valley sareng pamekar téknologi AI anu berbasis di Shanghai, parantos ngaluncurkeun operasi di Los Angeles. Perusahaan nyiptakeun perangkat lunak sareng jasa anu ngungkit kecerdasan buatan sareng visi komputer pikeun kreasi kontén hiburan. DGene nawiskeun solusi proprietari pikeun produksi virtual, épék visual, restorasi digital, candak volumetrik sareng hologram, sareng nyiptakeun palaku virtual sareng pangaruh digital.

Jason Yang

DGene dipimpin ku Jason Yang salaku Chief Technology Officer sareng Helena Packer salaku Wakil Présidén Senior. Yang mangrupikeun élmuwan komputer anu dilatih ku MIT, salah saurang pendiri DGene, sareng tilas Manajer Senior di perusahaan semikonduktor AMD. Packer mangrupikeun pilem Samaun sareng pengawas épék visual televisi, anu kiridit kalebet X2: X-Men Amérika Serikat, 21 Jump Street, jeung Perang Charlie Wilson.

Yang sareng Packer parantos ngempelkeun tim élmuwan komputer sareng insinyur khusus kana visi komputer, fotografi komputasional, grafik komputer, pembelajaran mesin, sareng téknologi anu aya hubunganana. Operasi AS ogé bakalan kana pamekaran éksténsif sareng sumber daya R&D DGene, Cina, anu parantos ngahasilkeun solusi groundbreaking AI pikeun perusahaan sapertos Alibaba, Tencent, sareng China Mobile.

Numutkeun ka Yang, DGene milarian damel sareng studio, jasa streaming, studio épék visual, sareng mitra kréatip sanésna dina ngagunakeun téknologi anu disetir AI pikeun ngagancangkeun alur kerja, ngirangan biaya, sareng nyiptakeun bentuk kontén kontén anyar. "Kami nawiskeun solusi anu nyederhanakeun aspek rutin produksi épék visual, restorasi pilem, sareng produksi virtual," saurna. "Kami ogé ngagaduhan alat anu ngagampangkeun produksi eusi terobosan, sapertos palaku virtual. AI sanes deui téknologi kapayunna; éta gancang janten integral kana seueur aspek nyiptakeun kontén. "

DGene ayeuna damel Academy Award-meunang sinematografer sareng épék visual effects Richard Edlund dina séri skrip anu ngalibatkeun tokoh sajarah. Téhnikna tiasa nyababkeun palaku virtual sareng hologram anu nimpah sareng komunikasi sapertos jalma saleresna.

Héléna Packer

Salaku tambahan, perusahaan damel sareng Hollywood-based MTI Film pikeun nerapkeun alat berbasis AI pikeun restorasi pilem. Éta parantos nyiptakeun algoritma AI propriétari pikeun mulangkeun warna sareng kaasaman, stabilisasi gambar, lebu sareng corétan, sareng seueur prosés umum anu sanés. Alat anu sami tiasa dianggo pikeun nyederhanakeun épék visual komposit sareng produksi virtual.

DGene mangrupikeun panyayogian panangkepan volumetrik di Cina kalayan solusi propriétikna nyalira pikeun rekonstruksi 3D, sahingga tiasa néwak pagelaran sareng lingkungan tina sababaraha sudut pandang sareng ngarobih kana aset 3D, tiasa ditingali tina sagala arah. Éta ogé parantos ngembangkeun téknologi pikeun ngalirkeun hologram sacara real-time, aplikasi anu tiasa dianggo pikeun konser sareng pagelaran langsung anu sanés.

Packer nyatakeun yén téknologi AI bakal nyandak parobihan anu mendasar kana sababaraha aspek produksi. "Épék visual, koréksi warna, layar héjo, sareng restorasi digital henteu maju sacara signifikan dina sababaraha dasawarsa," saur anjeunna. "Aya paningkatan anu ningkat, tapi henteu aya anu ngaganggu. AI, di sisi anu sanésna, ngagambarkeun parobahan anu leres. Mangrupikeun kabisat anu maju. "

DGene didirikeun taun 2016 ku sakelompok inovator terkemuka dina visi komputer, grafik komputer, sareng kecerdasan buatan. Éta dirojong ku Shanghai Alliance Investment Ltd, Alibaba, GSR Ventures, SAIF Mitra, IDG Capital, sareng Chobe Capital.

Ngeunaan DGene

DGene ngamanfaatkeun kakuatan AI sareng téknologi munculna sanés pikeun nyiptakeun kontén. Kami nawiskeun solusi groundbreaking pikeun palaku AI, produksi virtual, épék visual, influencer digital, hologram real-time, rekonstruksi 3D, sareng aplikasi sanés. Platform anu disetir ku AI nyederhanakeun sareng ngagancangkeun prosés ngahasilkeun kontén terobosan, ngawasa seniman, mekarkeun kréativitas, sareng ningkatkeun caritaan.

DGene didirikeun ku pikiran anu paling terang dina kecerdasan buatan, visi komputer, sareng grafik komputer. Kami nyiptakeun sistem dinamis, cahaya lapangan, sareng sistem pangolahan awan anu munggaran di dunya. Kami ogé ngembangkeun sistem anu munggaran pikeun néwak modél manusa dinamis, 3D. Téknologi kami parantos dilarapkeun pikeun produksi pilem sareng televisi, aplikasi telepon sélulér, acara budaya, sareng seueur deui.

www.dgene.com


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!