imah » jobs » Spesialis Produksi audiovisual

Bubuka proyék: audiovisual Spesialis Produksi


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Departemen Angkatan Darat AS
location: Benteng Sam Houston TX US
Larapkeun téknologi pang anyarna atanapi paling cocog dina lingkungan produksi audio sareng video. Pangalaman dina rarancang, koordinasi, sareng ngarancang produksi…

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)