imah » jobs » Spesialis Produksi audiovisual

Bubuka proyék: audiovisual Spesialis Produksi


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Departemen Angkatan Darat AS
location: Benteng Sam Houston TX US
Larapkeun téknologi pang anyarna atanapi paling cocog dina lingkungan produksi audio sareng video. Pangalaman dina rarancang, koordinasi, sareng ngarancang produksi…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!