imah » jobs » Spesialis Produksi Video Élmu

Bubuka Padamelan: Spésialis Video Produksi Élmu


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Addgene
location: Watertown MA US
Salaku Spésialisasi Produksi Élmu Video, anjeun bakal: Ngalaman sareng perangkat lunak animasi sapertos Saatos Balukar. Addgene mangrupikeun organisasi nirlaba anu henteu maju, anu…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)