imah » 2015 NAB Tembongkeun » SPROCKIT 2015 #NABSHOW

SPROCKIT 2015 #NABSHOW


AlertMe

SPROCKIT di 2015 NAB Tembongkeun geus sakali deui showcasing nu rising béntang di dunya siaran. pangusaha leungeun-dipilih ieu némbongkeun janji kalayan solusi disruptive nu ngajawab sababaraha masalah tangguh dina industri média jeung hiburan kantos ngembang. Ieu pausahaan energetic bakal boga kasempetan pikeun kolaborasi kalayan makers kaputusan sarta influencers di industri sakumaha aranjeunna showcase produk inovatif maranéhanana.

SPROCKIT 2014 Ringkesan

Dina ieu jeung engke tulisan, urang gé ngajalankeun liwat daptar béntang caang 2015 urang.

aioTVLogo - SalinaioTV mangrupakeun toolset dumasar-awan anu ngamungkinkeun panyadia ladenan pikeun aggregated kantong dicampur tina liniér, VOD sarta video Internet kana tunggal, pangalaman panempo scalable. A umum, panganteur pamaké euyeub geus dikirimkeun sakuliah TV, PCS, tablet jeung smartphone.

BCASTLogo - SalinBcast nyaéta saluran média jeung siaran sosial anu ngamungkinkeun ngalirkeun ti jeung ka alat nu bagerak. Anggota tiasa nyetél channel Bcast sorangan atawa ngalanggan rupa-rupa saluran nu searchable ku lokasi sarta keyword.

logo_channelmaster - Salinchannel Master nawarkeun TV Merdika DVR +, hiji HD DVR keur TV langganan-gratis. Ieu dual-kanal DVR disambungkeun ka HD anteneu sarta Internet speed tinggi pikeun nganteurkeun siaran kualitasna alus sarta eusi OTT sarta video linier. Modél konsumen-hareup nyadiakeun leuwih paparan ka panyadia eusi liwat hiji alat tunggal anu ngagunakeun téhnologi DVR akrab.

logo_cinemacraft - SalinCinemacraft / Videogram nganalisa video na dibangkitkeun kasimpulan unik tina keyframes ukuran béda disusun kawas "buku komik". Unggal keyframe bisa dicoo sarta dibagikeun misah jeung bisa study. Video aslina ieu ditinggalkeun matak ngaganggu tur nahan hak cipta aslina na iklan.

clypd_logo - SalinDiwangun husus pikeun industri televisi, clypd nyadiakeun tungtung-to-tungtung workflow automation yén seamlessly integrates kana sistim TV nu aya. clypd nyadiakeun automation pancén operasional jeung nyadiakeun parabot channel jualan pikeun mantuan ngenalkeun sumber pendapatan anyar. data panongton bisa dimodelkeun na datar kalawan data viewership aliran nyadiakeun wawasan actionable.

kognitif-jaringan-CMYK - SalinJaringan kognitif, Hiji alumnus SPROCKIT, mangrupa platform pangakuan eusi otomatis tur digabungkeun jeung real-time maranéhna kalibet API ngamungkinkeun produser eusi jeung jaringan TV kalibet panongton maranéhanana dina cara interaktif jeung senang. Advertisements tur pesen bisa nyingkronkeun ku eusi live atawa waktu-bergeser pikeun nganteurkeun kupon, eusi tambahan atawa panggero wae ka aksi.

DC-LOGOTYPE-nangtung-PANTONE-coated - SalinDataClay urang Templater ngamungkinkeun Adobe Saatos pamaké Balukar ka ngajadikeun otomatis eusi kustomisasi video. Tugas arduous diganti ku solusi workflow nu transforms eusi kana elemen dinamis. engine design sadar Templater urang otomatis ngaluyukeun elemen pikeun ngahasilkeun geulis, hasil kualitas.

logo_ExciteM - Salin

ExciteM, Alumnus séjén pikeun SPROCKIT, mangrupakeun leyuran multi platform anu ngamungkinkeun produser eusi kalibet kalawan panongton ngagunakeun rupa-rupa mediums sosial, kaasup Facebook, Twitter na Google+. The SMS na IVR platform ngamungkinkeun pemirsa nepi berinteraksi sareng téks atawa panggero telepon. pangalaman layar kadua ngawenangkeun pemirsa pikeun ilubiung dina contests atanapi jajal. Hiji dasbor analytics nyadiakeun konsumén jeung grafik penting jeung metrics.

% 750copy fluendo-logo-pinuh-20px - SalinFluendo dijieun kerangka GStreamer, hiji produk open source anu ngamungkinkeun pangiriman kualitasna alus sarta légal multimedia eusi. Naha ngalirkeun eusi atawa maén DVD a, produk Fluendo urang mastikeun yén CODEC dilisensikeun ditangtoskeun anu dipaké, Ngahindarkeun ngalanggar patén.

logo_ispottv - SaliniSpot.tv nyadiakeun real-time iklan TV metrics nu ngukur éféktivitas ad, ngaoptimalkeun media TV jeung nganalisis pesaing. Hiji gampang ngagunakeun sistem rating jeung Ad Effectivness Ratings ngawenangkeun ngabandingkeun jeung sesa industri.

logo_kwicr - SalinKwicr nyaéta jaringan pangiriman mobile anu speeds pangiriman eusi sagala aplikasi mobile. Pamilik aplikasi saukur Lebetkeun Kwicr SDK (anu aranjeunna ngalaporkeun nyokot kirang ti 5 menit) jeung speed lalulintas nambahan paduli waktos poe atawa lokasi. Kwicr optimizes mindahkeun data na proactively compensates keur pakét leungitna. Pamilik aplikasi bisa lagu hasil kalawan analytics mobile. Ladenan Kwicr ieu deployed on unggal layanan awan utama pikeun hasil nu optimal.

logo_limecraft - SalinDimungkinkeunna Aliran téh digawé ko-spasi digital pikeun creatives. Kabéh footage video, gambar jeung dokumén disimpen dina perpustakaan searchable. awan swasta aliran urang integrates neundeun jeung manajemén asset jasa aya na integrates kalawan scriptwriting jeung software na rohangan ngédit. pendekatan dumasar-proxy unik aliran urang ngidinan bahan bisa ditempo sacara instan dina browser anu, ngebut waktos siklus produksi.

Multipop% 20300x300Multipop urang téhnologi patén-pending nyiptakeun hiji lapisan interaktif anu bisa dipaké pikeun nambahan Dursasana panempo. Nganteurkeun eusi tambahan, kawas jajal, dagangan atawa commentary. Multipop wraps sabudeureun sagala pamuter video, kaasup YouTube, Vimeo na Brightcove. témplat basajan nyadiakeun platform keur nyieun eusi. Ngahijikeun eusi atawa ngajual rohangan. Multipop ogé nyadiakeun analytics nu bisa robah jadi ronjatan ka program nu tanpa ngabogaan republish.

logo_nimxchange - SalinNIMxchange ti Generasi Panyiaran geus pinuh awan basis jeung nyadiakeun manajemén eusi warta sarta sebaran. Pamaké mayar sakumaha maranéhna balik, kalawan henteu purchases hardware atawa kontrak diperlukeun. NIMxchange nargétkeun Grup kapamilikan stasiun, jaringan jeung agénsi warta. video kualitas profésional anu dikirimkeun dina format diperlukeun tur idin basis secures arsitéktur sarta ngajaga hak ciptana eusi. jasa ogé nyadiakeun archiving otomatis.

Wah, éta téh ukur kahiji welas pausahaan! Ieu gé nutupan belas langkung di pos hareup. produk seru ti urang pisan kreatif. SPROCKIT aya di Aula Kalér di 2015 NAB Tembongkeun.


AlertMe
Alexis lee

Alexis lee

presiden at Lextek LLC
Alexis Lee geus aub jeung industri hiburan pikeun leuwih 12 years.She hirup tur breathes téhnologi sarta gairah ngeunaan parusahaan companies.Her mimiti-up, Lextek, LLC nyadiakeun software scheduling ka studio gambar gerak utama.
Alexis lee

tulisan panganyarna ku Alexis lee (tempo sadaya)