imah » 2015 NAB Tembongkeun » #NABSHOW SPROCKIT Part II

#NABSHOW SPROCKIT Part II


AlertMe

SPROCKIT 2015 kami NAB Tembongkeun sinyalna terus kalawan propil sahiji group kadua startups-siap pasar anu nyadiakeun téknologi inovatif tur disruptive kana pasaran siaran.

psychability-revisi-finish-deuiPsychability nyadiakeun analytics cross-media ka TV rumah tangga jeung video online. Modél proprietary maranéhanana ngamungkinkeun ukur sakuliah loba dimensi sacara real waktu. modeling somah Psychability urang dumasar kana panalungtikan panongton TV konvensional sarta dioptimalkeun pikeun nanganan jilid data badag. algoritma maranéhanana ngahasilkeun rankings duga demografi na psychographic sarta nyiptakeun bagéan panongton.

Nembongkeun-Logo-Lansekap-1000x400nyebutkeun nyiptakeun analisis panongton mobile maké lintang tradisional, bujur na aplikasi paripolah jeung ngaklaim database panongton lantera-Powered kahiji di dunya. Paripolah nu dimodelkeun kana dunya nyata jeung aktivitas digital. Ngagunakeun data anonymized, nembongkeun nyiptakeun program panongton sasaran pikeun ngidinan pamekar aplikasi mobile sarta penerbit cara pikeun ménta sarta ngaropéa hiji panongton di waragad handap, kanaékan CPMs sarta ngaduga hasil.

scoreStreamlogoTextHorizontal_300x50Scorestream nyaéta platform crowdsourcing pikeun data olahraga lokal via aktip mobile jeung média sosial. Dina 2014, aranjeunna sourced informasi keur skor 7,000 SMA per minggu. Scorestream ngamungkinkeun pikeun nutupan sarta babagi lokal sarta Prep skor olahraga sarta informasi.

logo_sdviSDVI mangrupa SaaS solusi manajemen infrastruktur pikeun optimalisasi ranté suplai media. Distributor, nu boga eusi jeung média fasilitas make SDVI pikeun dinamis processing dibekelan jeung neundeun jeung sumber jejaring. SDVI ngamungkinkeun provisioning gancang tina jasa anyar jeung nyadiakeun kalenturan operasional.

logo_socialnewsdesk - SalinNews sosial meja nyadiakeun manajer média sosial pikeun rupa-rupa desks warta, kaasup TV, citak, radio, pamaréntah jeung atikan. Ditagih salaku "pusat saraf" pikeun organisasi media, News Sosial meja centralizes na standardizes workflow informasi ku nyieun lila pangalusna.

STRINGR_LOGO_1Stringr mangrupakeun pasaran nu cocog videographers amatir sarta profésional kalayan toko média. organisasi Media bisa nilik sagala video diunggah jeung geura ngundeur HD Vérsi. Videographers anu dibayar dinten hareup pikeun video nu keur diundeur. bewara push bisa dijieun ku organisasi média béja videographers ngeunaan peryogi video.

Unruly-Logo-Asli-2013-14Unruly nyadiakeun platform video programmatic anu nyambungkeun merek kalawan 1.27 miliar pamakéna. kaamanan brand, wangunan panongton sarta viewability ad anu diawaskeun jeung cipta. Advertisers bisa ngakses 8.3 miliar titik data customizable jeung kinerja video patokan ngalawan 4,500 luhur merek.

logo_videavideo simplifies nu dibeuli na jual iklan maké otomatis, solusi jeung jasa data-disetir. Videa jalan kalawan marketers, tarjamahan, firms rep na siaran mésér iklan tipi di skala. Videa milik Cox Media Grup.

Videolicious_logoVideolicious nawarkeun téhnologi patén-pending anu ngamungkinkeun siaran keur nyieun na otomatis ngédit video ngagoda carita. Jieun-roll sarta b-roll, tambahkeun grafik stasiun jeung watermarks, sadaya dina handphone. Video diunggah sarta bisa ditempo dina dasbor pikeun ngedit salajengna jeung penerbitan.

logo_wayinWayin, Hiji alumnus SPROCKIT, ngaronjatkeun relevansi tina eusi siaran ku sangkan analisis, curation sarta integrasi eusi média sosial. Klién bisa ngajalajah, ngarti tur nembongkeun eusi sosial pikeun mere ilham panongton maranéhna pikeun meta.

logo_webtunerWebTuner, Hiji alumnus SPROCKIT, nyaéta komputer leutik nu plugs langsung kana sagala stop kontak témbok jeung nyambungkeun via Ethernet jeung HDMI (Atawa Wi-Fi sarta Bluetooth). Meunang tv hirup, dina paménta jeung video internét. The Electronic Program Guide overlays video jadi eusi bisa disungsi bari nonton pilem atawa TV. The EPG hadir kalawan ukur panongton real-time sarta mesin rekomendasi. The WebTuner kadali jauh datang ngawengku hiji keyboard QWERTY keur surfing genah.

yottio-nangtung-single-warnaYottio nawarkeun hiji suite perusahaan anu ngamungkinkeun siaran ngawengku pemirsa stream hirup jeung pamilon jauh. Ti penampilan release logging na auténtikasi pamilon, mun moderating sarta milih pamilon, Yottio ngajadikeun pinuh-moderated 2 arah nyata waktu partisipasi video mungkin.

SPROCKIT aya di Aula Kalér di 2015 NAB Tembongkeun.


AlertMe
Alexis lee

Alexis lee

presiden at Lextek LLC
Alexis Lee geus aub jeung industri hiburan pikeun leuwih 12 years.She hirup tur breathes téhnologi sarta gairah ngeunaan parusahaan companies.Her mimiti-up, Lextek, LLC nyadiakeun software scheduling ka studio gambar gerak utama.
Alexis lee

tulisan panganyarna ku Alexis lee (tempo sadaya)