imah » 2015 NAB Tembongkeun » #NABSHOW SPROCKIT Part II

#NABSHOW SPROCKIT Part II


AlertMe

SPROCKIT 2015 kami NAB Tembongkeun sinyalna terus kalawan propil sahiji group kadua startups-siap pasar anu nyadiakeun téknologi inovatif tur disruptive kana pasaran siaran.

psychability-revisi-finish-deuiPsychability nyayogikeun analisis lintas-média pikeun TV rumah tangga sareng pidéo online. Modél propriétari maranéhanana ngamungkinkeun pangukuran dina sababaraha dimensi sacara real waktos. Modél rumah tangga Psychability didasarkeun kana panilitian pemirsa TV konvensional sareng dioptimalkeun pikeun ngatasi jumlah data anu ageung. Algoritma na ngahasilkeun peringkat dédiksi demografi sareng psikografis sareng nyiptakeun bagéan pamirsa.

Nembongkeun-Logo-Lansekap-1000x400nyebutkeun nyiptakeun analisis pamirsa sélulér nganggo tingkah laku tradisional lintang, garis bujur sareng aplikasi sareng nyatakeun basis data pamirsa lanté anu munggaran didamel ku dunya. Paripolah dimodelkeun dina kagiatan nyata dunya sareng digital. Ngagunakeun data anu teu anonim, Reveal nyiptakeun program audién anu ditargétkeun pikeun ngamungkinkeun pamekar aplikasi mobile sareng penerbit cara pikeun kéngingkeun sareng nahan pemirsa kalayan biaya anu langkung handap, ningkatkeun CPM sareng ngaramalkeun hasil.

scoreStreamlogoTextHorizontal_300x50Scorestream mangrupikeun platform ramé pikeun data olahraga lokal ngalangkungan aplikasi mobile sareng média sosial. Dina 2014, aranjeunna sumber inpormasi pikeun 7,000 skor SMA per minggu. Scorestream ngamungkinkeun pikeun nutupan sareng ngabagi skor lokal sareng inpormasi olahraga lokal sareng inpormasi.

logo_sdviSDVI mangrupikeun solusi manajemén infrastruktur SaaS pikeun ngaoptimalkeun ranté pasokan média. Distributor, pamilik kontén sareng fasilitas média nganggo SDVI pikeun ngolah sumberdaya sareng panyimpenan sareng sumber daya jaringan. SDVI ngamungkinkeun penyediaan jasa anyar anu gancang sareng nyayogikeun kalenturan operasional.

logo_socialnewsdesk - SalinNews sosial meja nyayogikeun manajer média sosial pikeun rupa-rupa méja berita, kalebet TV, cetak, radio, pamaréntah sareng pendidikan. Ditagih salaku "pusat saraf" pikeun organisasi média, méja Berita Sosial museur sareng ngabakukeun alur kerja informasi ku nyiptakeun prakték pangsaéna.

STRINGR_LOGO_1Stringr mangrupikeun pasar anu cocog sareng videografer amatir sareng propésional kalayan toko média. Organisasi média tiasa nilik sadaya video anu diunggah sareng langsung unduh HD vérsi. Videografer dibayar dinten énjing pikeun pidéo anu diunduh. Bewara push tiasa didamel ku organisasi média pikeun ngabéjaan videografer ngeunaan kabutuhan pidéo.

Unruly-Logo-Asli-2013-14Unruly nyayogikeun platform video programmatic anu nyambungkeun mérek kalayan 1.27 milyar konsumen. Kaamanan brand, komposisi audién sareng titingalian iklan diawasi sareng dijagaan. Pangiklan tiasa ngaksés 8.3 milyar poin data anu tiasa disesuaikan sareng performa video patokan ngalawan 4,500 mérek top.

logo_videavideo nyederhanakeun jual beuli iklan nganggo otomatis, solusi sareng jasa data-driven. Videa damel sareng pemasar, agénsi, firma rep sareng penyiar kanggo mésér iklan tipi dina skala. Videa dipimilik ku Cox Media Group.

Videolicious_logoVideolicious nawarkeun téknologi patén-pending anu ngamungkinkeun penyiar nyiptakeun sareng otomatis ngédit pidio ngagoda carita. Ngadamel gulung-gulung sareng b-gulung, tambihan grafik stasiun sareng tanda cai, sadayana dina telepon sélulér. Pidio diunggah sareng tiasa ditingal dina dasbor kanggo ngédit sareng nyebarkeun salajengna.

logo_wayinWayin, hiji alumni SPROCKIT, ningkatkeun patalina eusi kontén ku ngamungkinkeun analisis, kurasi sareng integrasi kontén média sosial. Klién tiasa mendakan, ngartos sareng ningalikeun kontén sosial pikeun mere ilham audién maranéhna pikeun meta.

logo_webtunerWebTuner, Hiji alumnus SPROCKIT, nyaéta komputer leutik nu plugs langsung kana sagala stop kontak témbok jeung nyambungkeun via Ethernet jeung HDMI (atanapi Wi-Fi sareng Bluetooth). Kéngingkeun langsung TV, on-demand sareng video internét. Pitunjuk Program Éléktronik nyebarkeun pidéo sahingga eusi tiasa dipotéktak nalika nonton pilem atanapi TV. EPG hadir sareng ukur pemirsa real-time sareng mesin rekomendasi. Jauh kadali WebTuner kalebet kibor QWERTY pikeun genah salancar.

yottio-nangtung-single-warnaYottio nawarkeun suite perusahaan anu ngamungkinkeun para penyiar kalebet pemirsa streaming langsung sareng pamilon jarak jauh. Ti mimiti logging pelepasan penampilan sareng auténtikasi pamilon, dugi ka moderat sareng milih pamilon, Yottio ngajantenkeun partisipasi pidéo langsung langsung 2-arah tiasa diméparasi.

 

SPROCKIT aya di Aula Kalér di 2015 NAB Tembongkeun.

 


AlertMe
Alexis lee
tulisan panganyarna ku Alexis lee (tempo sadaya)